Derfor bør du bruge en skintonic

Paula's Choice Toners

Der er en masse forvirring omkring skintonics. I gamle dage indholdte de såkaldte lotions og skintonics den type alkohol, der irriterer huden. Ligegyldigt om vi taler om lotions eller skintonics, så er det indholdet, der er vigtigt. Hvis du bruger en god skintonic, vil du sandsynligvis kunne se og føle dens genopbyggende effekt næsten med det samme.

En glimrende måde at bringe din hudplejerutine op på et højere niveau er, at tilføje en skintonic. Efter brug af et renseprodukt har din hud brug for et produkt, der genopfylder dens overflade. Og det er præcist, hvad en god skintonic gør. Dermed hjælper den til med, at din hud ser yngre, friskere og mere glat ud hele dagen. Mens de tidligere har været kendt for at suge fugten ud af huden med udtørrende alkohol eller troldnød, så er sandheden, at en god skintonic er fyldt med antioxidanter samt genopbyggende og genopfyldende ingredienser, der nærer huden.

Hvad er en skintonic, og hvad gør den helt præcist?

En skintonic er et avanceret flydende fugttilførende produkt, der reelt forbedrer hudens overflade og giver den, hvad den har brug for, for at se friskere, glattere og fugtet ud. Til blandet eller fedtet hud kan skintonics reducere store porer og overskydende olie. Til normale, tørre eller følsomme hudtyper kan skintonics mindske rødme og skallen.

Skintonic bruges til at:

 • Tilføre vigtige ingredienser
 • Fugte og genopfylde huden
 • Tilføje ekstra rensning

Generelt, findes der tre forskellige slags skintonics:

 1. Skintonics baseret på alkohol. Disse indeholder ofte ingredienser, der strammer huden op, såsom troldnød. Disse skintonic kan skade din hud og være årsag til irritation. Hvis du bruger dem, bliver det mere vanskeligt for din hud at hele sig selv og producere sund kollagen.
 2. Skintonics baseret på vand, glycerin og glykol indeholder dufte, såsom rosenvand og citron. Disse produkter er ofte mærket ”forfriskende” eller ”rensende”, men de er faktisk lidt mere end en cologne for dit ansigt. Skintonics som disse, med en stærk duft, kan ofte forårsage reaktioner, der skader din hud.
 3. Vandbaserede skintonic, som kun indeholder blødgørende ingredienser, stoffer, der genopfylder huden (fx glycerin, fedtsyrer og ceramider), antioxidanter og ingredienser, som hjælper cellekommunikationen, såsom niacinamid. Paula’s Choice anbefaler produkter i denne kategori.

Vi garanterer, at alle skintonics fra Paula’s Choice tilhører den tredje kategori. Den rette skintonic beroliger, genopbygger, udglatter og blødgør huden, så du får en yngre og sundere teint. Det anbefales alle personer at bruge en skintonic.

Hvilken slags skintonic er bedst egnet til dig?

Normale og tørre hudtyper. Mælkeagtige, fugtende formler beroliger tørhed og giver en blød, glat hud.

Normale, fedtede og blandede hudtyper. Lette formler, der forbedrer teinten, teksturen og hjælper med at reducere olie.

Sensitiv hud. Specielt formulerede formler til at berolige rødme og dulme skadet hud.

Hvordan og hvornår du skal bruge en skintonic i din hudplejerutine

Påfør skintonic, efter du har fjernet din makeup og renset din hud. Skintonics giver et sundt "basis grundlag" til resten af dine hudplejeprodukter.

Hvorfor skal jeg bruge en skintonic?

Velformulerede skintonics er fyldt med godgørende ingredienser, som kan forandre den måde, hvorpå din hud ser ud og føles efter at være blevet renset.

Formålet med en skintonic er, at genopfylde og nære huden, efter du har fjernet din makeup og renset huden. Skintonicen kan hjælpe din hud med markante og synlige resultater. Selv hvis du bruger det mildeste renseprodukt, vil din hud stadig have brug for at genopfylde det lag, som renseproduktet fjerner. Det er her, en fantastisk skintonic virkelig kan udføre sit værd!

En skintonic kan hurtigt og effektivt tilføre huden en stor mængde antioxidanter, beroligende agenter og vigtige fugtende ingredienser. En avanceret skintonic til at forbedre hudens overflade og give huden, hvad den har brug for, for at se friskere, glattere og fugtet ud. Den fjerner også de sidste rester af din makeup, som måske ikke er blevet fjernet med renseproduktet.

Når først du begynder at bruge en velformuleret skintonic, så er resultaterne uundgåelige. Som mange af vores kolleger, kan jeg bekræfte, at det ikke længere er et valgfrit trin, det er en nødvendighed!

Hvilken ingredienser skal jeg undgå i en skintonic?

Vi ville elske, hvis aller kosmetikmærker tilbød skintonics med avancerede formler, men dette er desværre ikke virkelighedens verden inden for hudpleje. Desværre tilbyder mange mærker fortsat skintonics (eller astringerende eller opfriskende produkter) med forældede formler. De er enten fyldt med problematiske ingredienser eller er ganske enkelt ineffektive kombinationer af ingredienser.

Undgå skintonics, som er fyldt med SD-alkohol eller denatureret alkohol, mentol, troldnød eller hudforværrende ingredienser. Disse ingredienser nedbryder huden og modarbejder de gavnlige stoffer, der holder huden sund.

Skintonics, til at afhjælpe fedtet eller blandet hud, indeholder næsten altid en form for hudforværrende ingredienser, hvilket gør dem problematiske. Mens disse skintonics til fedtede og blandede hudtyper er særligt skadelige, er dem til personer med normal til tør hud sjældent ret meget bedre. De kan indeholde mindre af de problematiske ingredienser, men de indeholder stadig troldnød eller duftende ingredienser og er ellers dårligt formuleret.

Undgå skintonics med duftende ekstrakter, såsom rosenvand, citrusfrugter eller essentielle olier.

Undgå skintonics, som er fuldstændig nytteløse. Selvom de fleste af disse ikke er dårlige for huden, er de heller ikke nyttige. Desværre mangler mange skintonics en solid nærende formel, som gør din hud sulten efter mere. Efterhånden som du lærer, finder du ud af, at de bedste skintonics er fyldt til randen med godgørende ingredienser.

Husk på: Dårlige skintonics fjerner, gode skintonics giver igen!

Hvilken skintonic fra Paula’s Choice passer til min hud?

Alle Paula’s Choice skintonics er fyldt med aktive ingredienser, som hver især har sin egen unikke karakteristika. Dette betyder, at hver enkelt skintonic er specielt egnet til en vis hudtype eller problem. Brug en af følgende skintonics, efter du har renset din hud:

Skintonics til normal til tør hud

Skintonics til normal til fedtet til blandet hud

 • Resist Anti-Aging Plejende Skintonic er ideel til at afhjælpe rynker og mærker efter urenheder samtidig med, at den forbedrer fremtoningen af hudens teint, porestørrelse og tekstur.
 • Skin Balancing Skintonic mindsker fremtoningen af store porer, mens den opfrisker huden med genopfyldende stoffer, der giver en frisk ung glød.
 • Calm Soothing Flydende Skintonic har en formel, der er let som vand. Den beroliger blidt rødme, mens den tilfører en berigende, oliefri fugtning.

Skintonics til alle hudtyper

 • Earth Sourced Skintonic har en unik, silkeagtig flydende geltekstur, som egner sig til at genopfriske og fugte alle hudtyper. Er særligt god til dem, der leder efter en naturlig formel med mange antioxidanter.

Related products

-15%
Normal hud, Tør hud
-15%
Blandet hud, Fedtet hud
-15%
Blandet hud, Fedtet hud
-15%
Tør hud
-15%
Alle hudtyper

Referencer til denne information

 • Journal of the American Academy of Dermatology, maj 2015, udgave 5, side 28, juli 2014, side 177-184 og november 2012, udgave 5, side 1013-1024
 • Dermatologic Therapy, maj-juni 2012, side 229-233 og Volume 17, Supplemental, 2004, side 49-56
 • Biochimica et Biophysica Acta, May 2012, side 1410-1419
 • Experimental Dermatology, oktober 2009, side 821-832
 • Journal of Drugs in Dermatology, september 2008, side 567–577

Relaterede artikler

Kundservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.