Ønsker du at lære mere om rutiner, og hvorfor de er så vigtige?

Så tilmeld dig vores 4-dages e-kursus i rutiner, og lær, hvordan du får en smuk, sund hud på blot et par minutter om dagen.

E-mailadresse*:

*Bemærk, hvis du tilmelder dig vores e-kursus i rutiner, så tilmelder du dig også automatisk Paula’s Choice nyhedsbrev. Nye abonnenter får 40 kr i rabat på deres næste ordre på over 200 kr.

Her er, hvad du vil lære

E-kursus i hudplejerutiner dag 1:

Hvorfor har jeg brug for et renseprodukt

Renseproduktet fjerner makeup, solcreme, olie og poretilstoppende urenheder, hvilket hjælper med at forebygge uren hud, sorte hudorme og andre hudproblemer samt skabe vejen for, at resten af din hudplejerutine fungerer endnu bedre.

 

E-kursus i hudplejerutiner dag 2:

Lære om skintonics og eksfolieringer

En glimrende måde at bringe din hudplejerutine op på et højere niveau er, at tilføje en skintonic. Efter brug af et renseprodukt har din hud brug for et produkt, der genopfylder dens overflade. Eksfoliering er en af grundpillerne i din hudplejerutine. Ved at tilføje dette trin til din hudplejerutine, opnår du den hurtigste og mest effektive vej til at få en strålende, glat og fugtet hud med en jævn teint.

E-kursus i hudplejerutiner dag 3:

Forstå boostere, serummer og behandlinger

Det kan være svært at afhjælpe vanskelige hudproblemer, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde det rette produkt. Find den booster, serum eller behandling, der hjælper mod dit hudproblem her nedenfor, så går der ikke længe, før du selv vil kunne konstatere resultaterne.

 

E-kursus i hudplejerutiner dag 4:

Det sidste trin i din hudplejerutine

Både en essentiel og avanceret rutine er ikke komplet uden en fugtighedscreme. Det er ekstremt vigtigt at holde huden fugtet, men det er ikke enhver fugtighedscreme, der kan klare jobbet. Via års forskning har vi fundet ud af, at alle hudtyper har behov for genopbyggende og genopfyldende nøgleingredienser til at forebygge fugttab plus antioxidanter til at beskytte huden mod miljømæssige angreb.

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.