Eksfoliering for begyndere

Eksfolier

Scrub ikke, eksfolier

Eksfoliering er en af grundpillerne i din hudplejerutine. Det forbedrer ikke kun hudens sundhed, det fjerner også nænsomt opbyggede døde hudceller, så andre produkter bedre kan trænge ind i hudens overflade.

En leave-on eksfoliering kan gøre en stor forskel for enhver hudtype og ethvert hudproblem. Ved at tilføje dette trin til din hudplejerutine, opnår du den hurtigste og mest effektive vej til at få en strålende, glat og fugtet hud med en jævn teint.

Se alle eksfolieringer

Hvad er en eksfoliering?

AHA og BHA leave-on eksfolieringer, også kaldet kemisk peeling, fjerner blidt opbyggede døde hudceller uden af skade hudens yderste lag. De har flere fordele, inklusive deres evne til at:

  • Blidt, men effektivt at udglatte ru hud
  • Afhjælpe tilstoppede porer
  • Mindske fremtoning af fine linjer og rynker
  • Lysne og give en jævn teint
Eksfolier
Eksfolier

Sådan bruges en leave-on eksfoliering

Trin 1: Brug et renseprodukt og en skintonic
Trin 2: Brug dine fingre eller en vatrondel til at påføre eksfolieringen på dit ansigt og halsen. Skal ikke skylles af.
Trin 3: Påfør din fugtighedscreme. Hvis du bruger en kemisk eksfoliering om morgenen, skal du altid slutte af med en dagcreme med solfaktor 30 eller derover.

BHA eller AHA eksfoliering?

bha produkter

BHA (salicylsyre)

Anbefales til:

✓ Fedtet hud
✓ Sensitiv hud
✓ Uren hud og hudorme
✓ Hud med tendens til rødme

Gå til BHA Eksfolieringer
aha produkter

AHA (glykolsyre/mælkesyre)

Anbefales til:

✓ Tør hud
✓ Solskadet hud
 
 

Gå til AHA Eksfolieringer
hudplejerutine

Hvilken tekstur foretrækker du?

Paula’s Choice eksfolieringer fås med tre teksturer, som egner sig til alle hudtyper. Den tekstur du vælger afhænger af personlig præference, men nogle teksturer fungerer særligt godt til visse hudtyper:

  • Til tør hud: Lotion eksfoliering
  • Til kombineret hud: Gel eksfoliering
  • Til blandet til fedtet hud: Flydende eksfoliering

Vores prisvindende bestseller og nr. 1 i hele verden:

2010

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant fjerner blidt døde hudceller, afhjælper tilstoppede porer og reducerer hudorme. Den efterlader huden glattere, strålende og mere klar. BHA har anti-inflammatoriske egenskaber, der beroliger og dulmer rødme.

yderligere information

Derfor bruger vores kunder en eksfoliering fra Paula’s Choice


Afhængig

5 stjernerAlex

”Hver gang jeg har brugt det sidste af denne eksfoliering, køber jeg omgående en ny. Jeg kan stadig huske for 14 måneder siden, da jeg prøvede min første flaske... Efter 30 minutter havde min hud fuldstændig forandret sig. Den havde glød, og var ikke fedtet. Min hud havde ganske enkelt forandret sig. Det er svært at forklare, men denne eksfoliering vil være min partner for resten af livet!”


Fremragende produkt

5 stjernerJen7

”Siden jeg begyndte at bruge produktet for et par få måneder siden, har jeg IKKE haft nogle hormonelle urenheder på min hage. Effekten var omgående. Det er det eneste produkt, jeg nogensinde har brugt, der konsekvent forebygger urenheder. Porerne på min næse er blevet mindre synlige, og min blandede hud med et fedtet t-zone er næsten normal nu. Jeg bruger det blot 2-3 gange om ugen. Jeg går aldrig tilbage til ansigtsscrub igen!”


Livsforandrende

5 stjernerLily

”Siden jeg var blevet 20, havde jeg den værste hud nogensinde. Efter et år hvor jeg følte, at jeg havde prøvet stort set alle mærker og hvert eneste produkt, havde jeg kun oplevet skuffelser. Dette produkt forandrede det hele. Jeg var skeptisk i starten, så jeg købte en prøvestørrelse, men købte en fuld størrelse to dage senere! Jeg elsker, at man kan bruge det to gange om dagen. Min hud føles så meget mere behagelig (næsten ikke brug for makeup længere), og al min akne såsom pletter er næsten væk!”

Relaterede artikler

 

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.