2. Trin Skintonic

2. Trin Skintonic

En skintonic er den perfekte tilføjelse til en sund fremtoning

Din hud har behov for flere ingredienser efter rensning, for at komme til at se bedre ud. En flydende skintonic giver din hud en sund dosis af vigtige ingredienser, der ikke fås fra en dag- eller natcreme. Se mere

Filter

6 Fundet resultat Slet filtre
6 resultater
Sorter efter:
Filtrer efter:
 • Hudtyper

  Hudtyper

  6 Fundet resultat Slet filtre
 • Hudproblemer

  Hudproblemer

  6 Fundet resultat Slet filtre
 • Størrelse

  Størrelse

  6 Fundet resultat Slet filtre
 • Kategorier

  Kategorier

  6 Fundet resultat Slet filtre
 • -15%
  Kombineret hud, Fedtet hud
  Uren hud, Hudorme, Store porer

  Afbalancerer huden

  Genopretter fugtbalancen

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Genopbyg din huds balance med denne let fugtende skintonic.

  Niacinamid/B3-vitamin, Adenosine, Glycerin
  20% rabat
  15% rabat
 • -15%
  Alle hudtyper
  Rødme, Tendens til rødme, Sensitiv hud

  Fugter øjeblikkeligt og beroliger rødme

  Genopbygger en sund barriere

  Reducerer synlige tegn på aldring

  Denne beroligende, mælkeagtige skintonic giver øjeblikkelig fugttilførsel og beroliger rødme. Samtidig styrker den hudens barriere og understøtter mikrobiomet, så fremtidig sensitivitet kan forebygges.

  Allantoin, Ekstrakt af slangeskælig;grod, Lægestokroserod (Althea Officinalis)
  20% rabat
  15% rabat
 • -15%
  Normal hud, Tør hud
  Anti-Aging, Pigmentpletter

  Antioxidanter beroliger huden

  Bekæmper tegn på aldring

  Efterlader huden blød og fugtet

  Blid, mælkeagtig skintonic, der giver ekstraordinær fugttilførsel, mens den minimerer fremtoningen af rynker.

  Hyaluronsyre, Ekstrakt af grøn te, Lecithin
  20% rabat
  15% rabat
 • -15%
  Kombineret hud, Fedtet hud
  Uren hud, Anti-Aging, Hudorme, Pigmentpletter

  Egnet til uren hud

  Bekæmper tegn på aldring

  Efterlader huden ren og genopfrisket

  Superlet, anti-aging skintonic forebygger tegn på aldring og forfiner porerne.

  Niacinamid/B3-vitamin, Fosfolipider, Hyaluronsyre
  20% rabat
  15% rabat
 • -15%
  Tør hud
  Meget tør hud, Rødme, Tendens til rødme

  Giver ikke en hud, der føles stram

  Egnet til hud med tendens til rødme

  Nærer meget tør hud

  Rig, mælkeagtig skintonic, der beroliger og genopfylder ultra tør hud, som skaller.

  Evening Primrose-Olie, Panthenol (B5-vitamin), E-vitamin
  20% rabat
  15% rabat
 • -15%
  Alle hudtyper
  Sensitiv hud

  Fugter huden

  Egnet til sensitiv hud

  Blid ved huden

  Denne gel-skintonic er fremstillet af naturlige ingredienser og genopbygger, genopfylder og beroliger huden.

  Ekstrakt af grøn te, Chamomile Flower Extract, Olivenolie
  20% rabat
  15% rabat
Gå til toppen

Fordelene ved en skintonic - og har man virkelig brug for en?

Nogle tror, at skintonic ikke rigtig er nødvendigt, når det drejer sig om den daglige hudplejerutine. Dette er desværre en general misforståelse. En skintonic er en værdifuld del af din hudpleje, særligt til sensitiv hud. Efter at du har renset huden, har den brug for ekstra fugt, næring og pleje. Det er lige præcis, hvad en velformuleret toner giver huden.

Hvordan fungerer en god skintonic?

Du bør bruge skintonic, efter at du har renset dit ansigt. Den tilfører vigtige ingredienser til din hud. Du skal altid sikre, at du bruger en vandbaseret skintonic, og at den indeholder ingredienser og næringsstoffer i god kvalitet (såsom glycerol, fedtsyrer og ceramider), antioxidanter og cellekommunikerende ingredienser (såsom niacinamid). Du bør også tjekke, at din skintonic ikke indeholder skadelige ingredienser, såsom alkohol eller parfume. Alle vores skintonic er lavet til at genopbygge og udglatte din hud, samt være med til at give den et sundere og yngre udseende. Enhver hudtype har fordel af at bruge en toner til ansigtet.

Find den rette skintonic til din hudtype

Der er forskellige skintonics, der egner sig til forskellige behov. Resist Anti-Aging Face Skintonic anbefales især til rynker og solskader. Den egner sig til normal til tør hud. Dens effektive sammensætning forebygger hudens aldring og genopbygger skader forårsaget af solen.

Vi anbefaler Resist Anti-Aging Repairing Facial Skintonic, som den bedste skintonic til normal til fedtet hud. Den indeholder niacinamid og forskellige peptider, der hjælper med at forbedre hudens tekstur. Derudover kan skintonicen synligt reducerer store porer og dulme rød hud.

Skin Balancing Skintonic reducerer synligt størrelsen på store porer og bidrager til, at huden ser glattere ud. Den er bedst egnet til normal til fedtet hud, og det er også en god skintonic til blandet hud.

Foretrækker du en skintonic med en mælkeagtig tekstur? Så er Skin Recovery Facial Skintonic præcist, hvad du leder efter. Den er særligt rig på vegetabilske olier, der er godt for tør til ekstrem tør hud. Dette produkt egner sig også til hud med tendens til rødme.

Foretrækker du naturlige ingredienser? Så vælg Earth Sourced Skintonic. Den egner sig til alle hudtyper og dermed også til sensitiv hud. Denne særlige skintonic fremmer hudens regenerering ved hjælp af hyaluronsyre og indeholder effektfulde plantebaserede antioxidanter.

Calm-kollektionen fra Paula’s Choice indeholder to skintonics: en til normal til tør hud og en til normal, blandet og fedtet hudtyper. Calm-skintonics er særligt udviklet til at lindre rød hud, irriteret hud og sensitiv hud. Selv hud med tendens til rødme har godt af disse skintonics.

Se mere om en ansigtstonere fra Paula's Choice.

Er du interesseret i at købe en af vores skintonics? Så kig nærmere på vores forskellige tonere til ansigtet. Vi tilbyder den rette løsning til alle. Hvis du bestiller i dag, er du sikker på en hurtig og billig levering af din foretrukne skintonic. Hvad gør jeg, hvis det ender med, at jer ikke er tilfreds eller mener, at et andet produkt ville være bedre for min hud? Så returnerer du blot produktet inden for 60 dage efter købet. Så refunderer vi det fulde købsbeløb.

Skønhed begynder med sandheden

Vores filosofi? Smart, sikker skønhed. De produkter, du anvender, skal uden undtagelse fungere og gøre din hud godt. Baseret på vores erfaring inden for forbrugerrettigheder, er hver eneste af vores formler effektive, sikre og understøttet af citeret forskning. Vi afslører sandheden om hudpleje og deler faktum med dig hele vejen – for det bør ikke være et mysterium, at holde din hud sund.

Vores produkter holder, hvad de lover. Det ønsker vi, at du selv skal få muligheden for at konstatere, og derfor tilbyder vi en garanti på 60 dages fuld tilbagebetaling. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os inden for 60 dage, så refunderer vi beløbet fuldt ud.

Vi er her for at hjælpe

Hvis du har nogen som helst spørgsmål om vores produkter, eller har brug for hjælp til at sammensætte en hudplejerutine, så tag venligst kontakt til vores kundeservice. Vores hudplejeeksperter er her for at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din hud.