Vil du lære, hvordan du slipper af med hudorme én gang for alle?

Tilmeld dig vores 3-dages onlinekursus om at fjerne hudorme, og lær, hvordan du får en smuk hud fri for hudorme på bare nogle få minutter hver dag.

E-mailadresse*:

*Bemærk, hvis du tilmelder dig vores onlinekursus om at fjerne hudorme, så tilmelder du dig også automatisk Paula’s Choices nyhedsbrev. Nye abonnenter får 40 kr. i rabat på deres næste ordre på over 200 kr. "

Dette vil du lære

Dag 1 på onlinekurset om at fjerne hudorme:

Hvad er hudorme?

Vi ved, at det er frustrerende at have med genstridige hudorme at gøre. Men når du først forstår, hvorfor du har hudorme, og hvad du skal gøre og ikke gøre, så vil det stå meget mere klart for dig, hvordan du bliver fri for dem.

 

Dag 2 på onlinekurset om at fjerne hudorme:

Første skridt på vejen til en hud fri for hudorme

Brug af de forkerte hudplejeprodukter kan gøre hudormene værre. Find ud af, hvad du bør og ikke bør påføre din hud for, at du kan glæde dig over en både sund og ren hud uden hudorme.

Dag 3 på onlinekurset om at fjerne hudorme:

Hvad man skal gøre med genstridige hudorme

Har du ekstremt genstridige hudorme? Bare rolig – dem kan du også fjerne. På tredje dag i vores onlinekursus forklarer vi alt, hvad du har brug for at vide.

 

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.