Produktspørgsmål

Tester I på dyr?

Nej. Paula’s Choice har aldrig testet på dyr på noget som helst stadie i sin produktudvikling, og vi kommer heller aldrig til det. Vi kontakter heller ikke en tredjepart for at få dem til at udføre test på dyr på vores vegne.
Paula har skrevet om skønhedsindustrien i 30 år, og i den periode har hun konsekvent ytret sig imod at teste kosmetik på dyr.
Vi er engageret i global anvendelse af alternative sikre testmetoder og eliminering af test af kosmetik på dyr over hele verden. I april 2013 blev Paula's Choice officielt et certificeret medlem af Leaping Bunny Program.
Kravene til Leaping Bunny-certificeringen omfatter en forpligtelse til at eliminere dyreforsøg - ikke alene fra virksomheden, men også fra vores leverandører af ingredienser. Resultatet er et produkt, der med garanti er 100% fri for nye dyreforsøg. Programmet administreres af en sammenslutning af organisationer for dyrenes rettigheder, inklusive Humane Society of the United States og National Anti-Vivisection Society. For mere information om Leaping Bunny, besøg www.leapingbunny.org

Er produkter fra Paula's Choice veganske, eller indeholder nogle af dem animalske biprodukter?

Hovedparten af produkterne fra Paula's Choice er veganske, da de ikke indeholder animalske ingredienser eller er af animalsk oprindelse. Vi forsøger altid at formulere uden disse ingredienser, hvor det er muligt. Det vil sikkert glæde dig at høre, at der konstant udvikles nye spændende veganske hudplejeingredienser. Nogle af vores produkter indeholder dog animalske ingredienser eller ingredienser af animalsk oprindelse. Det kan enten være på grund af formuleringen, eller fordi en tilsvarende vegansk ingrediens ikke er tilgængelig.

Ingredienser, der kan have animalsk oprindelse, er: Lactoperoxidase, glycerolmonostearat, kolesterol, ceramider, PEG-100 stearatkarmin, natriumchondroitinsulfat, talg og bivoks. En komplet ingrediensliste for alle Paula's Choices produkter findes på produktsiden for hver eneste formulering.

Du kan dog også finde flere oplysninger i listen herunder. Denne liste gælder produkterne, der er tilgængelige på Paula's Choices europæiske hjemmesider.

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder lanolin eller kolesterol (fra fåreuld):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder kolesterol (udvundet af fåreuld):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder lactoperoxidase (enzym udvundet af komælk):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder polyglyceryl-3-bivoks (en ester af fedtsyrer fra bivoks):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder cera alba bivoks (et naturligt biprodukt fra arbejderbier):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder acetylglucosamin (fra skaldyr):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder hydrolyseret silke (fra brugte kokoner (hylster omkring en puppe)):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder ekstrakt fra koraler (fra hvirvelløse havdyr):

Hvorfor er ikke alle produkter fra Paula’s Choice tilgængelige i EU?

Dette skyldes, at der er forskel på reglerne for kosmetiske produkter i USA og Den Europæiske Union (EU). Der er nogle gange forskellige regler for brugen af visse ingredienser eller substanser i kosmetik. Derudover anses visse produkter for at være kosmetik i USA, mens det er (receptpligtig) medicin i EU.

Hvorfor sælger I ikke hele udvalget af makeup fra Paula's Choice?

Efterspørgslen på makeup-produkterne fra Paula's Choice i EU var så lav, at vi besluttede at stoppe med at sælge dem i 2009. I dag indeholder Paula's Choices europæiske udvalg nogle få makeup-produkter som et supplement til det generelle marked for makeup.

Jeg ønsker mig et nyt produkt, som er tilgængeligt i USA. Hvornår kan det købes i EU?

De fleste produkter er tilgængelige i EU fire uger efter, at de er blevet lanceret i USA. Hvis du vil være den første til at høre mere om vores nyeste lanceringer og modtage vores særlige tilbud og kampagner, så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev.

Hvorfor er mit foretrukne makeup- eller hudplejeprodukt udgået?

Vi beklager, hvis et af dine favoritprodukter er udgået! Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at fortsætte uden denne vigtige del af din daglige hudpleje- eller makeup-rutine.
Når vi beslutter at stoppe med at producere et produkt eller en farve, så er det aldrig noget, der sker impulsivt. Mange forskellige faktorer tages med i overvejelserne, inklusive forbrugerpræferencer og købsmønstre. Selv nogle af Paulas egne favoritter er udgået! I vores anstrengelser på kontinuerligt at forbedre vores udvalg og leve op til kundernes feedback vil du kunne se, at nye farver og formler, hvoraf nogle af dem kan være en variation af dine favoritter, bliver løbende introduceret.
Hvis du har brug for råd om en erstatning for et udgået produkt, så tag kontakt til os. Vi er kun glade for at hjælpe!

Har jeg mulighed for at prøve jeres produkter, før jeg køber dem?

Hvis du ønsker at finde ud af, om vores produkter fungerer for dig, inden du forpligter dig til at købe dem i fuld størrelse, så tilbyder vi de fleste i rejsestørrelse. Alternativt kan du altid gøre brug af vores 60 dages pengene-tilbage-garanti, som vi tilbyder, uanset om produktet er åbnet eller ej.