Produktspørgsmål

Tester I på dyr?

Nej. Paula's Choice har aldrig testet på dyr på noget som helst stadie i sin produktudvikling, og vi kommer aldrig til det. Vi kontakter heller ikke en tredjepartner for at få dem til at udføre test på dyr på vores vegne.
I de 30 år Paula har skrevet om skønhedsindustrien, har hun regelmæssigt givet sin mening til kende om, at hun er imod at teste kosmetik på dyr.
Vi er globalt engageret i, at man adopterer en anden sikker testmetode, så test af kosmetik på dyr udryddes i hele verden. I april 2013 blev Paula's Choice officielt et certificeret medlem af Leaping Bunny Program.
For at blive medlem af Leaping Bunny Certification kræver det ikke blot, at man udrydder test på dyr i sin egen virksomhed, men også fra sine leverandører af ingredienser. Således, at produktet bliver 100% garanteret fri for test på dyr. Programmet administreres af en sammenslutning af organisationer for dyrenes rettigheder, inklusive Humane Society of the United States og National Anti-Vivisection Society. Se www.leapingbunny.org for yderligere information om Leaping Bunny.

Er produkter fra Paula's Choice veganske, eller indeholder nogen af dem ingredienser fra dyr?

Størstedelen af Paula's Choice hudplejeprodukter er veganske, fordi de ikke indeholder animalske eller animalsk afledte ingredienser. Vi forsøger også at formulere uden sådanne ingredienser, når det er muligt, og du vil blive glad for at vide, at der hele tiden udvikles spændende nye veganske hudplejeingredienser. Nogle af vores produkter indeholder dog animalske eller animalsk afledte ingredienser, enten på grund af nødvendighed når vi udvikler formlerne eller fordi en tilsvarende vegansk ingrediens ikke er tilgængelig at bruge.

Følgende ingredienser, der kan være af animalsk oprindelse, omfatter: Lactoperoxidase, glycerylstearat, kolesterol, ceramider, PEG-100-stearatkarmin, natriumchondroitinsulfat, talg og bivoks. Komplette ingredienslister for alle Paula's Choice -produkter findes på produktsiden for hver formel.

Se listen for at se alle detaljer. Denne liste er gyldig for de produkter, der er tilgængelige på Paula's Choice hjemmesiden i Danmark.

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder lanolin eller kolesterol (fra fåreuld):

Paula's Choice -produkter, der indeholder kolesterol (afledt af fåruld):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder det mælkeafledte enzym lactoperoxidase:

Paula's Choice-produkter, der indeholder polyglyceryl-3 bivoks (en ester af bivoksfedtsyrer):

Paula's Choice-produkter, der indeholder cera alba-bivoks (et naturligt biprodukt fra arbejderbier):

Paula's Choice-produkter, der indeholder glycerylstearat, PEG-100 stearat (fra oksekødstotalg):

Paula's Choice -produkter, der indeholder acetylglucosamin (fra skaldyr):

Hudplejeprodukter fra Paula's Choice, der indeholder hydrolyseret silke (fra brugte kokoner):

Produkter fra Paula's Choice, der indeholder valleprotein:

Paula's Choice -produkter, der indeholder havpiskekstrakt (fra marine hvirvelløse dyr):

Hvorfor er alle produkter fra Paula’s Choice ikke tilgængelige i EU?

Dette skyldes, at der er forskel på reglerne for kosmetiske produkter i USA og Den Europæiske Union (EU). Der er nogle gange forskellige regler for brugen af visse ingredienser eller substanser i kosmetik. Derudover, anses visse produkter for at være kosmetik i USA, men er (receptpligtig) medicin i EU.

Hvorfor sælger I ikke det fulde udvalg af makeup fra Paula's Choice?

Efterspørgslen på makeup-produkterne fra Paula's Choice i EU var så lav, at vi besluttede at stoppe med at sælge dem i 2009. I dag, indeholder Paula's Choice Europe’s udvalg et par få makeup-produkter, som et supplement til det store generelle marked for makeup.

Jeg ønsker mig et nyt produkt, som er tilgængeligt i USA. Hvornår kan det købes i EU?

De fleste produkter er tilgængelige i EU fire uger efter, at de er blevet lanceret i USA. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med lanceringen af de sidste nye produkter i EU samt særtilbud og rabatter, så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev.

Hvorfor er mit foretrukne makeup- eller hudplejeprodukt udgået?

Vi beklager, hvis et af dine favoritprodukter er udgået! Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, at fortsætte uden denne vigtige del i din daglige hudpleje- eller makeuprutine.
Når vi beslutter at stoppe med at lave et produkt eller en farve, så er det aldrig noget, der sker impulsivt. Mange forskellige faktorer tages med i overvejelserne, inklusive forbrugerpræferencer og købsmønstrer. Selv nogle af Paulas egne favoritter er udgået! I vores anstrengelser på kontinuerligt at forbedre vores udvalg og leve op til kundernes feedback, vil du kunne se, at nye farver og formler, hvoraf nogle af dem kan være en variation af dine favoritter, bliver introduceret på løbende basis.
Hvis du har brug for råd angående en erstatning for et udgået produkt, så tag kontakt til os. Vi er kun glade for at hjælpe!

Har jeg mulighed for at prøve jeres produkter, før jeg køber dem?

Hvis du ønsker at finde ud af, om vores produkter fungerer for dig, inden du forpligter dig til at købe dem i fuld størrelse, så tilbyder vi vareprøver på de fleste af vores produkter. Så for et lille gebyr, kan du prøve, før du køber.