-15%
C5 Super Boost Sunscreen SPF 50 full size
C5 Super Boost Sunscreen SPF 50 full size
C5 Super Boost Sunscreen SPF 50 full size
C5 Super Boost Sunscreen SPF 50 full size
https://www.paulaschoice.dk/da/cplus-5percent-vitamin-c-sheer-moisturizer-spf-50/91360.html

C+ 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50

415,00 kr. 352,75 kr.
15% rabat
  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Kedelig hud
  • Ingredienser: Vitamin C, ‌Acetylzingeron, ‌Porphyra Umbilicalis-ekstrakt Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • 5% vitamin C øger UV-beskyttelsen, minimerer misfarvning og forebygger fremtidige mørke pletter.

  • Klinisk bevist til at fugte og opfriske huden

  • UV-filterblanding SPF 50 beskytter mod solskader

Den vægtløse multi-aktive dagcreme med SPF både beskytter, styrker og giver huden en synlig udstråling ved hjælp af vitamin C, acetylzingeron og algeudvundne aminosyrer.

5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 er både behandling, fugtgiver og solbeskyttelse i ét effektivt og multi-aktivt trin. Tre typer meget stabilt vitamin C mindsker trist hud, udjævner tonen og opbygger SPF for en avanceret solbeskyttelse. Aminosyrer afledt af alger forbedrer hudens evne til at modstå tegn på miljøskader både her og nu og fremover. Den vægtløse, fugtgivende formulering giver en øjeblikkelig glød med en klar finish til alle hudtyper, -toner og -nuancer.

Rabattilbuddet gælder ikke for dette nye produkt.

Klinisk dokumentation for en mere klar og hydreret hud* 

*Baseret på et uafhængigt klinisk studie med 30 deltagere efter 8 uger.

Før
Efter
Før
Efter

100% sagde, at den ikke efterlader et hvidt lag.  

*Baseret på et uafhængigt klinisk studie med 30 deltagere.

Før
Umiddelbart efter
Før
Umiddelbart efter
WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Vitamin C

Vitamin C
Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dets egenskaber for huden. Vitamin C kan forbedre flere tegn på aldring, gøre ujævn teint mere klar og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

‌Acetylzingeron

Acetylzingeron

Denne antioxidant, der stammer fra ingefær, har en lang række fordele for huden, som især handler om at udligne de synlige virkninger af miljøeksponering og hjælpe med synligt at reparere tidligere skader.  

‌Porphyra Umbilicalis-ekstrakt

Porphyra Umbilicalis-ekstrakt

En type rødalge, der har vist sig at kunne hj med at forsvare huden mod miljømæssige stressfaktorer og fungerer strålende i synergi med vitamin C.

Den komplette ingrediensliste:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate 7,5%, sunscreen), Ethylhexyl Salicylate (Octisalate 5%, sunscreen), Glycerin (skin replenishing), Silica (texture-enhancing), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone, 2%, sunscreen agent), Octocrylene (2%, sunscreen agent), 3-OEthyl Ascorbic Acid (Skin Conditioning Agent), Ascorbyl Glucoside (Skin Conditioning Agent), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Propanediol (Humectant), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Antioxidant), Acetyl Zingerone (Antioxidant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity Controlling Agent), Diethylhexyl Syringylidenemalonate (Light Stabilizer), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer (Viscosity Increasing Agent), Entada Phaseoloides Bark/Seed Extract, Porphyra Umbilicalis Extract (Skin Conditioning Agent), Hydrogenated Lecithin (Skin Conditioning Agent), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Solvent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Tocopherol (Skin Conditioning Agent), Xanthan Gum (Emulsifying Agent), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Laureth-4 (Surfactant), Phenoxyethanol (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Titanium Dioxide (Opacifying Agent), Iron Oxides (CI 77492, CI 77491, CI 77499) (mineral pigment)

Fremgangsmåde

Påføres som den sidste del af din hudplejerutine om morgenen. Lad den tørre et øjeblik, før du lægger makeup.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
C+ 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 velegnet til hud med tendens til urenheder?

Ja, denne ultralette solcreme egner sig godt til hud med tendens til urenheder. Den indeholder vitamin C sammen med andre potente antioxidanter og algeekstrakt, der kan hjælpe med at berolige og lindre rødme og irritation. Samtidig arbejder den på at mindske synligheden af mærker efter udbrud. Formuleringen er let, så den tilstopper ikke porerne og forværrer heller ikke udbrud.

Er 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 egnet til rosacea, eksem eller sensitiv hud?

Selv om de tre former for vitamin C, der anvendes i dette produkt, er kendte for at være meget stabile og skånsomme mod huden, så kan produktets effekt på disse udfordringer variere på grund af indholdet af syntetiske stoffer og C-vitaminets styrke. Derfor foreslår vi, at du tester produktet på et lille område. På den måde ser du, hvordan din hud reagerer. Hvis du har sensitiv eller reaktiv hud eller en tendens til rosacea, opfordrer vi dig til at bruge mineralbaserede solcremer som DEFENSE Essential Glow SPF 30 eller CALM Barrier Protect Mineral Dagcreme SPF 30.

Kan jeg bruge 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 sammen med andre produkter, som også indeholder vitamin C og bioaktive ingredienser?

Ja, brug af flere hudplejeprodukter med vitamin C kan faktisk forbedre miljøforsvaret og beskyttelsen mod frie radikaler, ligesom de kan mindske misfarvninger, rynker og tab af fasthed. Start langsomt med flere bioaktive produkter som fx retinol, AHA/BHA og niacinamid, og øg så brugen over tid efter behov.

Er der nogen produkter eller ingredienser, som 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 ikke kan bruges sammen med?

Kun kobberpeptider. Kobberpeptider kan oxidere rent vitamin C, hvilket gør det mindre effektivt på huden. Hvis du bruger vitamin C og kobberpeptider i din rutine, anbefaler vi dig at bruge den ene om morgenen og den anden om aftenen for at sikre maksimal effektivitet.

Hvordan adskiller 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 sig fra andre solcremer fra Paula's Choice?

Vores 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 er vores eneste solcreme, der indeholder en unik kombination af vitamin C, specialiserede algeekstrakter og acetylzingeron. Denne kombination hjælper med at opfriske huden, reducerer oxidativ stress og hjælper med at styrke hudens naturlige forsvar. Den hjælper også med at forbedre ujævn hudtone og misfarvninger. Den flydende, lette konsistens minder om vores bestseller RESIST Anti-aging Dagcreme SPF 50 og CLEAR Dagcreme SPF 30. Den absorberes hurtigere og efterlader en subtil glød med sin rene, bløde ferskenfarve.

Hvordan holder emballagen til 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 produktet stabilt?

Forskning viser tydeligt, at mange af de bedste ingredienser til huden - herunder antioxidanter og anti-aging-ingredienser som vitamin C - kan nedbrydes af lys og luft. Solcremen ligger i en uigennemsigtig tube, som hverken udsættes for lys eller ilt, hvilket sikrer, at den er stabil og effektiv fra første til sidste brug.

Kan 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50 bruges omkring øjnene, og især hvis jeg også bruger C5 Øjencreme?

Ja, og det kan ligefrem være med til at øge dine samlede resultater. Hvis du vil bruge begge dele, kan du påføre C5 Super Boost Øjencreme om morgenen efterfulgt af 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50. Hvis du synes, at din hud bliver sensitiv af at arbejde med flere lag, så kan du overveje at anvende C5 Super Boost Øjencreme om aftenen. Du finder det rigtige for dig ved at eksperimentere, men husk at starte langsomt, så du kan se, hvordan din hud reagerer. Herfra kan du arbejde dig op til at øge brugen over tid efter behov/ønske. Hvis kombinationen af C5 Øjencreme og SPF 50 ikke fungerer for dig i løbet af dagen, kan du prøve en anden Paula's Choice øjencreme om morgenen. Husk at påføre hudplejeprodukter omkring øjenhulen og undgå området omkring selve øjet og på vippekanten.

Hvordan forbedrer vitamin C effekten af SPF?

Vitamin C forbedrer solcreme ved at øge antioxidantbeskyttelsen, forbedre solcremens effektivitet, reducere UV-inducerede skader og hjælpe med at opfriske hudtonen. Denne kombination giver ekstra beskyttelse mod UV-skader, fremmer hudens sundhed og opretholder et sundt udseende.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

C5 Super Boost Sunscreen SPF 50 full size

C+ 5% Vitamin C Sheer Dagcreme SPF 50

Full size
415,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).