Har du udfordringer med hyperpigmentering?

Tilmeld dig vores 3-dages onlinekursus om behandling af hyperpigmentering, og lær, hvordan du mest effektivt håndterer og mindsker ujævn hudfarve og mørke pletter. Det tager kun et par minutter af din tid hver dag.

E-mailadresse*:

* Bemærk, hvis du tilmelder dig vores onlinekursus om behandling af hyperpigmentering, så tilmelder du dig også automatisk Paula’s Choices nyhedsbrev. Nye abonnenter får 40 kr. i rabat på deres næste ordre på over 200 kr.

Dette vil du lære

hyperpigmentering

Dag 1 i behandlingen af hyperpigmentering:

Hvad forårsager det?

Vi forklarer, hvad hyperpigmentering er, og hvad der forårsager det. Årsagerne til hyperpigmentering afhænger faktisk af typen, så lad os tage et nærmere kig på dem!

 

Dag 2 i behandlingen af hyperpigmentering:

Sørg for at du…

Se nærmere på, hvad man bør og ikke bør gøre for at afhjælpe hyperpigmentering. Vi gennemgår også de bedste ingredienser til at få smuk, jævn hud.

Dag 3 i behandlingen af hyperpigmentering:

De bedste produkter, du kan bruge i din rutine.

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have en hudplejerutine. På onlinekursets sidste dag vil vi fortælle dig om de produkter, der er bedst at bruge i dine rutiner, og hvorfor vi anbefaler at bruge dem.

 

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.