Velkommen til vores 6-dags e-kursus, ”Løsninger til akne”.

Vi deler vores viden om akne med dig, og hvad der er de mest effektive metoder til at komme af med det, så du kan blive ved med at have en klar hud. Og det tager kun et par minutter af din tid hver dag.

E-mailadresse*:

*Bemærk, hvis du tilmelder dig vores kursus, ”Løsninger til akne”, så tilmelder du dig også automatisk Paula’s Choice nyhedsbrev. Nye abonnenter får 40 kr i rabat på deres næste ordre på over 200 kr.

Du kommer til at lære følgende:

Løsninger til akne, 1. dag:

Hvad er akne?

Vi er klar over, at akne kan være frustrerende. Det er et af de værste og mest almindelige hudproblemer i verden. Selvom akne generelt forbindes med teenagers og puberteten, så er faktum, at du kan få pletter (akne) i hvilken som helst alder.

Løsninger til akne, 2. dag:

Fald ikke for disse myter om akne

Når du søger online, finder du alle mulige teorier om, hvorfor folk får akne, mærkelige ting, der udløser akne og naturligvis råd om, hvad man skal gøre, når akne gør sin uvelkommen entré i dit liv. Det er på tide, at løfte sløret om nogle af de mest populære myter om akne. Viden er nemlig den bedste metode til at opnå den smukke, klare hud, du ønsker dig.

Løsninger til akne, 3. dag:

De akne-bekæmpende ingredienser, du har brug for at kende

Vi afdækker de bedste ingredienser til at komme af med de forpestende pletter, og holde nye i skak.

Løsninger til akne, 4. dag:

Har du ikke traditionel akne?

Hvad gør jeg, hvis jeg har mere end blot traditionel ”teenager-akne”? Hvad nu, hvis du har tør eller dehydreret hud samt akne eller sensitiv hud og akne. Eller endnu værre, akne med cyster, hvad gør du så?

Løsninger til akne, 5. dag:

Tage hånd om din akne både på kroppen og i hovedbunden.

Vi er klar over, at akne ikke altid kun findes i ansigtet, det kan også forekomme på kroppen. Så det er kun logisk, at du også har en god hudplejerutine til din krop.

Løsninger til akne, 6. dag:

Sådan fjernes røde mærker og ar fra akne.

Intet er mere generende end de røde pletter, som bumser efterlader. Hvordan forebygger man disse pletter, og hvordan kommer man af med dem hurtigst muligt? Og hvad kan man gøre ved rigtige ar?

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.