Paula's Choice Science Advisory Board

Mød branchens førende medicinske eksperter, der sikrer, at vi anvender den nyeste forskning korrekt i uddannelse såvel som i produkter. Hvert medlem er en ekspert, der deler pålidelig forskningsunderstøttet information om ingrediensers sikkerhed og effektivitet.

null

Læge Stefanie Bracke, MD, PhD, Belgien

Boardcertificeret hudlæge | dehuidkliniek.be


Læge, Stefanie Bracke, er boardcertificeret hudlæge og grundlægger af ”De Huidkliniek” i Oostduinkerke, Belgien. Hun tilbyder omfattende pleje og behandling til alle hudtyper, hår og negleproblemer. I ”De Huidkliniek” samarbejder hun med læge og plastikkirurg, Bob Casaer, om at give førende serviceydelser inden for kosmetisk dermatologi og kosmetisk ansigtsplastikkirugi. Hun tog sin doktorgrad i dermatologi og venerologi ved universitetet i Gent. Hun opnåede en ph.d. i medicinsk videnskab inden for psoriasis i 2014. I denne forskning fokuserede hun på topisk overføring af medicin gennem huden. I 2017 tog hun et ekstra universitetsdiplom i ansigtsæstetik. Hun er medlem af Belgian Society of Dermatology & Venereology.

Dr. Sylvain David, MD, France

Læge, Sylvain David, MD, Frankrig

Læge 

Dr. Sylvain David udfører rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi, er tidligere klinisk direktør ved universitetet i Nice og tidligere kirurg ved Nice Universitetshospitals plastikkirurgiske afdeling. Han har publiceret adskillige videnskabelige artikler om plastikkirurgi og håndkirurgi og er medlem af ISAPS (International Society For Aesthetic Plastic Surgery). Hans erfaring har lært ham, at forebyggelse kan være bedre end helbredelse, og han er af den overbevisning, at en sund kost, fysisk træning og kosmetisk hudpleje i høj grad kan forbedre en udfordring med huden – alene eller i kombination med æstetiske procedurer. Som en del af hans mission om at gøre kosmetisk videnskab tilgængelig for alle, udgiver han jævnligt indhold om resultaterne af forskellige aktive ingrediensers virkning på hudproblemer via sin YouTube-kanal og hjemmesiden Beauty Decoded. Hans publikationer omhandler primært forskellige kosmetiske aktive ingredienser og deres virkning på forskellige hudproblemer. His publications focus on different cosmetic actives and their actions on different skin problems.

null

Læge, Corey L. Hartman, MD, USA

Boardcertificeret hudlæge | skinwellness.com


Læge, Corey L. Hartman, er boardcertificeret hudlæge samt grundlægger og medicinsk direktør for Skin Wellness Dermatology i Birmingham, Alabama. Han er assisterende klinisk professor i dermatologi ved University of Alabama School of Medicine og er stipendiat ved American Academy of Dermatology og American Society for Dermatologic Surgery. Corey Hartman kommer fra New Orleans og gik på Emory University, hvor han tog en doktorgrad i medicin fra Meharry Medical College i Nashville, Tennessee, og gennemførte en turnustid i intern medicin ved Tulane University Medical Center. Under sin uddannelse kom han i lære hos eksperter i kosmetiske procedurer til alle hudtyper, hvilket førte til, at han i dag kan skræddersy dermatologiske operationer og procedurer til patienter med forskellig baggrund. Ud over sin rådgivende rolle hos Paula's Choice, arbejder Hartman i Advisory Boards for Men's Health Magazine, Allergan Aesthetics, Galderma Aesthetics og Revision Skin Care, og blev for nylig medlem af bestyrelsen for Skin of Color Society.

null

Læge, Debra Jaliman, MD, USA

Boardcertificeret hudlæge | drjaliman.com


Læge, Debra Jaliman, er boardcertificeret hudlæge med en renommeret privat klinik på Fifth Avenue på Manhattan. I over 25 år har hun været assisterende klinisk professor i dermatologi ved Icahn School of Medicine på Mount Sinai Hospital og en etableret forfatter med publikationer i adskillige videnskabelige tidsskrifter og lærebøger samt sin egen bog, "Skin Rules: Trade Secrets from a Top New York Dermatologist.” (Hudens regler: branchehemmeligheder fra førende hudlæge i New York). Debra Jaliman er en pioner inden for dermatologi, og hun er kendt for at være en af de første fem læger i Nordamerika, der begyndte at bruge Botox i hendes klinik i 1991.

null

Læge, Joyce Park, MD, USA

Boardcertificeret hudlæge | teawithMD.com


Læge, Joyce Park, er boardcertificeret hudlæge med klinik i Californien, og hun er samtidig blogger på teawithMD.com angående hudpleje og skønhed. Hun gik på college og læste medicin på Stanford University og afsluttede sine dermatologiske studier på NYU. Under medicinstudiet opdagede hun sin interesse for medicinsk journalistik og tog et år som Stanford-NBC News Global Health Media Fellowship, hvor hun arbejdede i kommunikationsafdelingen i Verdenssundhedsorganisationen (WHO) i Schweiz samt som en del af det medicinske team hos NBC News. Hun forstår de traditionelle og sociale mediers styrke til brug i undervisning i folkesundhed og fortsætter med at udforske dette potentiale som intern stipendiat på ABC News Medical Unit. Joyce Park skabte Tea With MD og dets tilknyttede sociale mediekanaler (Instagram, Tiktok, YouTube med mere) som en ressource til medicin, videnskabsbaseret hudpleje og skønhed fra en hudlæges perspektiv.

null

Læge, Danielle Drabeck, USA

PhD - Økologi, Evolution og Adfærd | MSc - Miljøbiologi | Google Scholar


Danielle Drabeck er en førende leder inden for miljø og evolutionær biologi, der vejleder Paula’s Choice om bæredygtighed i produktudvikling og kosmetiske ingrediensers indvirkning på miljøet. Hun bibringer med en bred ekspertise inden for molekylær økologi fra sit kandidatarbejde på Tulane University, hvor hun undersøgte virkningen af invasive arter og andre miljøbelastninger på kystnære strandenge. Med en ph.d. centreret om evolutionær biologi og samspillet mellem naturlige toksiner i deres miljø, har Danielle arbejdet som konsulent for private akvatiske testlaboratorier samt studeret virkningen af Deepwater Horizon-olieudslippet i 2010. Hun er i øjeblikket postdoc på University of Minnesota.

Dr. Beth McLellan

Læge, Beth McLellan, MD, USA

Boardcertificeret hudlæge | eindsteinmed.org


Dr. Beth McLellan er boardcertificeret hudlæge, førende kliniker og forsker i Supportive Oncodermatology – en praksis fokuseret på behandling af hudsygdomme hos kræftpatienter og overlevende efter en kræftsygdom. Hendes medicinske studier fandt bl.a. sted på Wayne State University og herefter afsluttede hun med speciale i dermatologi på Henry Ford Hospital, hvor hun også fungerede som overlæge. Siden 2013 har hun været direktør for understøttende onko-dermatologi på Montefiore-Einstein Cancer Center og har siden 2020 været chef for dermatologi på Montefiore-Einstein.

Dr. McLellan er dedikeret til at forbedre livet for kræftpatienter og overlevende gennem undersøgelse og behandling af hudrelaterede bivirkninger, der kan påvirke patienters livskvalitet og evne til at fuldføre deres behandlingsterapi. Hendes forskning er fokuseret på strålingsdermatitis, østrogen-mangel og hvordan fytoøstrogener kan afhjælpe tør hud, tyndere hud og tab af elasticitet.