Bakuchiol

Bakuchiol

Bakuchiol, den naturlige anti-aging ingrediens
Bakuchiol reducerer hudens misfarvning og hjælper med at forebygge fine linjer og rynker. Når retinol og bakuchiol anvendes sammen, skaber det en fantastisk duo, da bakuchiol stabiliserer og forbedre retinolens effekt. Se mere

Filter

2 Fundet resultat Slet filtre
2 resultater
Sorter efter:
Filtrer efter:
 • Hudtyper

  Hudtyper

  2 Fundet resultat Slet filtre
 • Hudproblemer

  Hudproblemer

  2 Fundet resultat Slet filtre
 • Størrelse

  Størrelse

  2 Fundet resultat Slet filtre
 • Kategorier

  Kategorier

  2 Fundet resultat Slet filtre
 • -15%
  Alle hudtyper
  Anti-Aging

  Forbedrer hudens teint og tekstur

  Mindsker pigmentpletter

  Udligner fine linjer og rynker

  Den effektfulde kombination af retinol og bakuchiol afhjælper fine linjer og rynker, genopbygger fastheden samt giver en mere jævn hudtone.

  Retinol, Bakuchiol, Peptider
  15% rabat
  Produkt i rejsestørrelse
  Produkt i rejsestørrelse
  Alle hudtyper
  Anti-Aging, Pigmentpletter

  Minimerer misfarvning

  Mindsker pigmentpletter

  Udjævner ujævn hud

  En speciel kombination af nøgleingredienser fremmer en jævn teint og gør de genstridige misfarvninger og pletter mindre synlige.

  Bakuchiol, Niacinamid/B3-vitamin
  Produkt i rejsestørrelse
  Produkt i rejsestørrelse
Gå til toppen

Hvad gør bakuchiol godt for i hudpleje?

Bakuchiol er en plantebaseret antioxidant, der kan anvendes i utroligt mange hudpleje-sammenhænge. Bakuchiol-hudplejeprodukter kan hjælpe med at bekæmpe de første tegn på aldring, lindre reaktiv hud og hjælpe med at reducere alle former for misfarvninger. Herudover kan hudpleje med bakuchiol også gøre gavn for hud med tendens til akne på grund af dens beroligende virkning.

Hudplejeprodukter med bakuchiol

Bakuchiol kaldes nogle gange "naturens retinol", men i forhold til retinol, er den endnu bedre til at tackle synlige udfordringer såsom rynker, mørke pletter og tab af fasthed. Bakuchiol-produkter, der også indeholder retinol, kan især være nyttige for dem med mere følsomme hudtyper, som kan opleve udfordringer, som f.eks. følsomhed eller afskalning, når de bruger retinol. Når det gælder disse produkter, er det bedst at starte langsomt op og herefter udbygge behandlingen, når du ved, at din hud kan tåle det.

Paula's Choice Skincare har en række produkter, der indeholder bakuchiol. Dermed kan du selv vælge, hvordan du tilføjer den til din hudplejerutine. Det bedste råd er, at der altid bør bruges lettere formuleringer med bakuchiol før et tungere, tykkere produkt. For eksempel bør et let bakuchiol-serum påføres før en tykkere fugtighedscreme, mens en cremet bakuchiol-fugtighedscreme bør påføres før en tyktflydende solcreme.

Hvis du allerede er tilfreds med din hudplejerutine, kan du prøve at tilføje en bakuchiol-booster til din nuværende fugtighedscreme for at få ekstra glæde af alle fordelene.

Serummer og cremer med peptider

For at opnå de mest imponerende resultater, især på aldrende eller solskadet hud, skal du kigge efter produkter, der indeholder en kombination af retinol, bakuchiol og peptider. Disse ingredienser vil målrette deres virkning mod fine linjer, dybe rynker og tab af fasthed, der kan påvirke kollagenfattig hud.

Beauty begins with truth

Hvad er vores filosofi? Smart, Safe Beauty. De produkter, du anvender, skal uden undtagelse fungere og gøre din hud godt. Alle vores formler er effektive og sikre at bruge samt understøttet af videnskabelig forskning. Vi fortæller dig sandheden om hudpleje, og hvad der ligger bag, for det bør ikke være et mysterieum at holde din hud sund.

Vores produkter holder, hvad de lover. Det ønsker vi, at du selv skal få muligheden for at konstatere, og derfor tilbyder vi en garanti på 60 dages fuld tilbagebetaling. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os inden for 60 dage, så refunderer vi beløbet fuldt ud.

Vi er her for at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller har brug for hjælp til at sammensætte en hudplejerutine, så tag venligst kontakt til vores kundeservice. Vores hudplejeeksperter er her for at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din hud.