-15%
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
Clinical Discoloration Repair Serum Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/clinical-discoloration-repair-serum-full-size/8040-01.html

Clinical Discoloration Repair Serum

En speciel kombination af nøgleingredienser fremmer en jævn teint og gør de genstridige misfarvninger og pletter mindre synlige.

460,00 kr.
  • En speciel kombination af nøgleingredienser fremmer en jævn teint og gør de genstridige misfarvninger og pletter mindre synlige.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter
  • Ingredienser: Bakuchiol, Niacinamid/B3-vitamin Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 30 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Minimerer misfarvning

  • Mindsker pigmentpletter

  • Udjævner ujævn hud

Bekæmp misfarvning

Clinical Discoloration Repair Serum har en kraftig, men stadig blid formel, der synligt reducerer flere slags misfarvninger, inklusive brune og grå pletter samt mørke pletter som følge af solskade.

Denne multitaskende blanding fjerner årsagen til uønskede misfarvninger via forskellige veje gennem huden. Ved regelmæssig brug bleger formlen støt og roligt de misfarvede pletter, forbedrer hudens udseende og forebygger, at nye misfarvninger dannes.

Hovedingredienserne, der gør forskellen

3% erysmaxenart

Udligner ujævn tone og mørke pletter

5% niacinamid

Mindsker synligt misfarvninger

0.5% bakuchiol

Bekæmper uønskede farveændringer

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Bakuchiol

Bakuchiol
Er en naturlig ingrediens i hudens evne til at hele. Stimulerer effekten fra retinol.

Niacinamid/B3-vitamin

Niacinamid/B3-vitamin
Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Niacinamide (skin-restoring), Glycerin (skin-replenishing), dicA cimaxenarT (skin-conditioning/brightening), C13-15 Alkane (solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), Dicaprylyl Carbonate (emollient solvent), Ethyl Macadamiate (skin-softening), Behenyl Alcohol (texture enhancer), Glyceryl Stearate (emulsifier), Butylene Glycol (hydration), Silybum Marianum Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Lactobacillus/Coconut Fruit Juice Ferment Filtrate (skin-replenishing/skin-soothing/antioxidant), Lecithin (skin-restoring), Bakuchiol (skin-restoring/antioxidant), Xanthan Gum (texture enhancer), Caprylyl Glycol (emollient), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring), Allantoin (skin-soothing), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Hexylene Glycol (solvent), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing antioxidant plant), Glycine Soja (Soybean) Sterols (skin-replenishing/antioxidant), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Phytate (chelating agent), Malic Acid (pH adjuster), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Discoloration Repair Serum

Sådan bruger du en behandling

Begræns anvendelsen til tre gange om ugen i begyndelse, og byg derefter gradvist op til en gang om dagen. Påføres i ansigtet og på halsen, undgå øjenolågene og læberne. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere, og begræns direkte ophold i solen så meget som muligt, når du bruger dette produkt.  

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Clinical Discoloration Repair Serum

Reviews

FAQ

Most asked

Erstatter Clinical Discoloration Repair Serum de andre produkter, jeg bruger mod mørke mærker og pletter?

Ikke nødvendigvis. De fleste bruger det som et supplement til deres eksisterende rutine, da det nemt kan anvendes sammen med ingredienser såsom retinol, niacinamid, vitamin C og azelainsyre (blot for at nævne et par stykker). Når det tilføjes til din nuværende rutine, kan det hjælpe med at tage din aftenrutine et niveau op samt forbedre resultaterne. Håndtering af misfarvninger kræver en holistisk tilgang, da et blidt renseprodukt, eksfoliering, daglig solbeskyttelse og en fugtende natcreme også er en del af nøglen til at løse problemet.

Afhjælper Clinical Discoloration Repair Serum hurtigere forskellige typer af misfarvninger? For eksempel mærker efter uren hud over for melasma?

De hurtigste resultater ses, når dette serum mod misfarvninger anvendes på røde eller lyserøde pletter efter uren hud. Det er de grå, brune og mørkebrune/sorte pletter, der tager længst tid at komme af med, da de er særligt genstridige. Resultaterne vil variere som med al anden hudpleje. Uanset årsagen til misfarvningerne kræver det generelt 8-12 uger med daglig brug, før man ser resultater. Husk, at vedvarende brug er nødvendig for at opretholde resultaterne.

Er der nogen former for misfarvninger, som Clinical Discoloration Repair Serum ikke kan afhjælpe?

Clinical Discoloration Repair Serum kan ikke afhjælpe hypopigmentering (tab af pigment). Mangel på pigment kan skyldes mange ting, og det kan være meget svært at komme af med. Personer med dette problem bør få stillet en præcis diagnose hos en hudlæge eller læge og behandles i overensstemmelse hermed. Topisk resistente misfarvninger kan kræve behandlinger hos en læge eller hudlæge, som også kan rådgive omkring problemet.

Hvem egner Clinical Discoloration Repair Serum sig bedst til?

Dette serum mod misfarvninger egner sig perfekt til alle, der ønsker at genopbygge deres huds naturlige teint og ensartethed. Det er særligt godt til dem, der har prøvet traditionelle ingredienser mod misfarvninger, som ikke gav synlige resultater.

Får Clinical Discoloration Repair Serum mine andre serummer/fugtighedscremer/makeup til at fnulre, når jeg bruger det ovenpå?

Nej. Dette serum mod misfarvninger har en let tekstur og smelter ind i huden. Det går nemt i spil med andre produkter og ingredienser og er nemt at bruge lag på lag.

Hvis jeg holder op med at bruge Clinical Discoloration Repair Serum, kommer de mørke pletter så tilbage?

Højst sandsynligt, ja. Selvom vedvarende brug tilrådes for at opretholde resultaterne, vil nogle muligvis opleve, at hvis man undgår solen så meget som muligt samt påfører en solbeskyttelse dagligt, så er det nok til at forhindre, at de mørke pletter kommer igen. Men hvis du har med mere genstridige problemer at gøre, såsom melasma, så vil ophør af brugen af enhver misfarvningsreducerende behandling eller hudplejeprodukt til at give en jævn teint, næsten helt sikkert føre til et tilbagefald. Derfor er vedvarende brug især vigtig i sådanne tilfælde.

Kan jeg bruge Clinical Discoloration Repair Serum, hvis jeg ikke har mørke pletter?

Absolut! Selvom dette produkt blev formuleret til de personer, der kæmper med genstridige mørke mærker og pletter, så kan dette serum mod misfarvninger også bruges af personer med en ujævn teint. Når man anvender hudpleje mod misfarvninger og ujævn teint, såsom Clinical Discoloration Repair Serum, på et tidligt tidspunkt, så vil det hjælpe med at beskytte huden samt forhindre mørke pletter i at opstå i første omgang. For mange gælder det, at misfarvningerne allerede er til stede under huden og begynder at dukke frem senere, når huden gentagne gange udsættes for forskellige miljømæssige faktorer.

Gør Clinical Discoloration Repair Serum min hud mere følsom over for solen?

Nej. Dog anbefaler vi, at du begrænser dit ophold i direkte sol, hvis dit primære mål er at minimere misfarvninger. Det er vigtigt at være sol-smart. Undgå solen så meget som muligt. Påfør daglig solbeskyttelse, brug hat, solbriller og parasol på stranden. Dette er alt sammen bevist at være nyttigt, hvad enten du bruger et serum mod misfarvninger og ujævn teint eller ej.

Fuldend din rutine

Forskning

The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, August 2019, pages E73–74 International Journal of Women’s Dermatology, February 2019, pages 30–36 Journal of Cosmetic Dermatology, February 2019, pages 263–270 British Journal of Dermatology, February 2019, pages 289–296 Scientific Reports, January 2019, ePublication Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery, January–March 2013, pages 4–11 Dermatology Research and Practice, July 2011, ePublication Cytotechnology, April 2009, pages 183–190

Produktet er i restordre

Clinical Discoloration Repair Serum Full Size

Clinical Discoloration Repair Serum

Full size
460,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).