Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/resist-triple-active-total-repair-serum-full-size/1020-01.html

Resist Triple Active Total Repair Serum

Et avanceret, kraftigt anti-aging-serum, der giver en fuldstændig reparation i et tredobbelt aktivt trin. Kliniske undersøgelser viser, at linjer, misfarvning og fasthed synligt forbedres inden for en uge med blivende resultater over tid.

400,00 kr.
  • Et avanceret, kraftigt anti-aging-serum, der giver en fuldstændig reparation i et tredobbelt aktivt trin. Kliniske undersøgelser viser, at linjer, misfarvning og fasthed synligt forbedres inden for en uge med blivende resultater over tid.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Kedelig hud
  • Ingredienser: Niacinamid/B3-vitamin, Retinoid (0,3% retinylpropionat), Hexylresorcinol (0,4%) Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Udligner fine linjer og rynker

  • Minimerer misfarvning

  • Opstrammer synligt

Klinisk dokumenteret forbedring af linjer, misfarvning og fasthed.

Dette avancerede anti-aging-serum er fremstillet ved brug af en innovativ ingrediensteknologi, der indeholder en højtydende blanding af retinoid, niacinamid og hexylresorcinol. Disse arbejder i synergi for at give synlig reduktion af linjer og rynker, forbedre tristhed og misfarvning af huden, synligt genoprette fasthed og forbedre barrierefunktionen på kun en uge. Denne klinisk beviste formulering sender signaler til huden om at forny og revitalisere det, som tid og miljøskader fjerner.


Emballagen til produktet i fuld størrelse består af 17,49% genbrugsplast (i f.t. vægt).

KLINISK DOKUMENTEREDE RESULTATER

Forbedrer synligt misfarvninger samt linjer og fasthed*

*Baseret på brug to gange dagligt i et klinisk studie med 48 deltagere over 12 uger

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Niacinamid/B3-vitamin

Niacinamid/B3-vitamin
Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

Retinoid (0,3% retinylpropionat)

Retinoid (0,3% retinylpropionat)

Retinylpropionat er et derivat af vitamin A, der har de samme anti-aging-fordele som klassisk retinol, men som er mere stabilt.

Hexylresorcinol (0,4%)

Hexylresorcinol (0,4%)

En dokumenteret antioxidant, der også hjælper med at forbedre ujævn hudtone, bevare hudens fasthed og mindske mørke pletter.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Isopropyl Myristate (Emolient), Caprylic/Capric Triglyceride (Emolient), Glycerin (Humectant), Niacinamide (Antioxidant), Hydroxystearic Acid (Emolient), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil (Plant extract/antioxidant), Tocotrienols (Antioxidant), Retinyl PropIonate (Antioxidant), Hexylresorcinol (Antioxidant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity controling agent), Cetyl Alcohol (Emulsion Stabilizer), Castanea Satica (Chestnut) Leaf Extract (Plant extract/antioxidant), Hydroxyacetophenone (Antioxidant), 1,2-Hexanediol (Texture enhancer), Caprylyl Glycol (Preservative), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Dilauryl Thiodipropionate (Antioxidant), Pentaerythrilyl Tetra-di-t-tbutyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Sodium Phytate (Chelating agent), BHT (Antioxidant).

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Triple Active Total Repair Serum

Sådan bruger du en behandling

Påføres om morgenen og/eller aften, som ønsket. Smør et par få dråber ud i ansigtet, på halsen og øjenområdet, efter brug af et renseprodukt, skintonic og eksfoliering. Kan anvendes under din natcreme. Ved brug om morgenen, skal der altid følges op med en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
RESIST Triple Active Total Repair Serum

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

RESIST Triple Active Total Repair Serum indeholder 0,3% retinylpropionat. Hvad er det for en ingrediens, og hvordan virker den sammenlignet med mine andre produkter, der indeholder retinol?

Retinylpropionat er et retinoid og en ester af retinol, der metaboliseres til retinsyre dybere nede i huden. Det betragtes som værende mindre hudirriterende end retinol. Denne ingrediens har været kendt for at give samme fordele som retinol, herunder synlig reduktion af fine linjer og dybe rynker og forbedring af ujævn hudtone. Den minimerer desuden forstørrede porer og dæmper udseendet af misfarvning forårsaget af solen. Dette serum betragtes som en middelkraftig formulering af retinoid, og er bedst egnet til dig, der oplever almindelige tegn på aldring som f.eks. solskader, fine linjer, rynker, svækkelse af hudbarrieren samt misfarvning.

Hvad er forskellen på RESIST Triple Active Total Repair Serum og CLINICAL 1% Retinol Behandling?

RESIST Triple Active Total Repair Serum indeholder en potent blanding af ingredienser, der arbejder i synergi for at give synlig reduktion af tegn på aldring. Produktet er yderst effektivt for dig, der ikke ønsker at tilføje flere trin til din rutine. CLINICAL 1% Retinol Behandling er en kraftig koncentration af ren retinol og peptider, der er fokuseret på at reducere dybe rynker og genvinde fasthed.

Erstatter RESIST Triple Active Total Repair Serum de andre serummer eller behandlinger fra Paula's Choice, som jeg bruger?

Det vil ikke erstatte andre serummer eller behandlinger, men vil være et supplement til din nuværende rutine. RESIST Triple Active Total Repair Serum kan bruges sammen med ingredienser som f.eks. AHA, BHA, vitamin C, tranexamsyre og azelainsyre. Måske ønsker du at erstatte et andet produkt, du bruger, med RESIST Triple Active Total Repair Serum eller blot tilføje det som et ekstra til din nuværende hudplejerutine. Det er vigtigt at sige, at når du bruger flere aktive stoffer, er det vigtigt at holde øje med, hvordan din hud reagerer og regulere anvendelsen herefter. Derved reduceres risikoen for hudirritation.

Hvad er forskellen på RESIST Triple Active Total Repair Serum og receptpligtige produkter med retinol?

Receptpligtig retinol vil generelt være mere potent med en bredere vifte af muligheder og tilgængelige styrker; nogle receptpligtige retinoler er designet til at behandle akne, mens andre er bedst til rynker. Den største forskel er, at næsten alle receptpligtige retinoler indeholder en enkelt aktiv ingrediens i en lidt intetsigende base, hvilket resulterer i, at huden kun får enkelte eller ingen andre gavnlige effekter. Det kan eksempelvis være dem, der øger effektiviteten og/eller reducerer uønskede bivirkninger som afskalninger og en tør, stram fornemmelse. RESIST Triple Active Total Repair Serum giver dig en kombination med synergi af aktive stoffer, der har bevist, at de kan konkurrere med styrken i receptpligtige midler, når det gælder misfarvning. De omhyggeligt udvalgte støttende ingredienser hjælper med en blid neutralisering af flere tegn på aldring.

Kan RESIST Triple Active Total Repair Serum bruges sammen med en receptpligtig retinol eller andre receptpligtige hudplejeprodukter?

Du kan prøve at bruge RESIST Triple Active Total Repair Serum skiftevis med dine receptpligtige produkter. Vi anbefaler, at du først konsulterer din hudlæge, hvis du i øjeblikket bruger receptpligtig retinol eller medicin mod akne, eller hvis du er blevet diagnosticeret med rosacea og bruger receptpligtige produkter til at kontrollere symptomerne.

Vil der ske en udrensning, eller bliver jeg mere sensitiv, når jeg bruger RESIST Triple Active Total Repair Serum?

Som med ethvert andet topisk retinoidprodukt vil nogle mennesker opleve, at deres hud ikke er i stand til at tolerere det ved daglig brug. Derfor er det vigtigt at eksperimentere med, hvor hyppigt du påfører det for at se, hvilket interval der fungerer bedst for din hud. Vores team har sørget for at sikre, at retinoiden (retinylpropionat) i denne formulering er lige så blid, som den er effektiv. Vi har kombineret dens formulering med niacinamid og et naturligt beroligende kastaniebladsekstrakt.
Retinylpropionat har vist sig at være mindre potentielt sensibiliserende end ren retinol, da det metaboliseres langsommere til retinsyre på huden. Med hensyn til udrensning af huden er der ingen specifikke undersøgelser, der indikerer, at retinylpropionat forårsager dette. Dog ses der en meget individuel respons på al retinol, der er købt i håndkøb eller på recept. Skulle der forekomme en udrensning, skal du vide, at den er midlertidig. Du vil efter kort tid se de effektive resultater, som dette serum er i stand til at give dig. Bemærk, at hvis du kombinerer dette produkt med en receptpligtig retinol, øger det risikoen for bivirkninger såsom tørhed, skællende hud og sensitivitet.

Er RESIST Triple Active Total Repair Serum velegnet til hud med tendens til rødme eller sensitiv hud?

Ja, dette serum er velegnet til sensitiv hud og kan endda bruges til hud med tendens til rosacea. Det afhænger alene af, hvordan din hud reagerer. Denne formulering indeholder ingen duft, alkohol eller andre ingredienser, der er kendte for at forårsage (eller forværre) sensitivitet. Herudover indeholder den en blid form for retinol og yderligere hudberoligende ingredienser såsom kastaniebladsekstrakt og tocotrienoler. Hvis du bruger et receptpligtigt middel mod rosacea, anbefaler vi, at du kontakter din læge eller hudlæge for at få vejledning i at indarbejde dette serum i din rutine.

Hvad er forskellen på RESIST Triple Active Total Repair Serum og andre serummer fra Paula’s Choice?

RESIST Triple Active Total Repair Serum er vores første behandling nogensinde, der gælder alle hudtyper. Det er specifikt formuleret med de tre generelle tegn på aldring i tankerne: tab af fasthed, fine linjer og misfarvning. Det virker på en frisk ny måde ved at kontrollere overskuddet af de stoffer i huden, der fremskynder tegn på aldring. Formuleringen indeholder en tredobbel aktiv blanding af retinoid (retinylpropionat), niacinamid og hexylresorcinol samt en nøje udvalgt cocktail af støttende ingredienser, der komplementerer de primære ingredienser.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Resist Triple Active Total Repair Serum Full Size

RESIST Triple Active Total Repair Serum

Full size
400,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).