Skønhed begynder med sandheden

Vi mener, at du fortjener at have adgang til den bedste hudpleje – uden skjulte ingredienser.

Paula's Vision

Du fortjener intelligente hudplejevalg - uden al opreklameringen.
Vores filosofi? Smart, sikker skønhed. De produkter, du anvender, skal uden undtagelse fungere og gøre din hud godt. Baseret på vores erfaring inden for forbrugerrettigheder, er hver eneste af vores formler effektive, sikre og understøttet af citeret forskning.

Vi afslører sandheden om hudpleje og deler faktum med dig hele vejen – for det bør ikke være et mysterium, at holde din hud sund.

+ SMART   + SIKKER   + EFFEKTIV   + IKKE-IRRITERENDE   + ALDRIG TESTET PÅ DYR

Paula's Vision

Så meget tror vi på vores produkter.
Er du ikke tilfreds med et af vores produkter? Intet problem. Du har hele 60 dage til at returnere det til os og få fuld tilbagebetaling.
Det betyder ikke noget, om produktet har været åbent eller ej. Så ingen tøven - prøv det først.

Vores filosofi omkring formler

Videnskab & Sandhed

Vi følger sandheden og ikke blot, hvad der er populært. Vores formler er understøttet og verificeret af dybdegående forskning.

Højst effektive

Vi lover ikke mirakler - vi leverer resultater. Vi laver formler med aktive ingredienser i passende koncentrationer og stabile pH-niveauer.

Ikke-irriterende

Vi bruger alt det, huden har brug for og intet, som den ikke har brug for. Hvert eneste produkt er testet på personer for irritation og sikkerhed af et uafhængigt laboratorium.

Formler med flere facetter

Hvert eneste produkt vi formulerer, indeholder antioxidanter, samt genopfyldende og genopbyggende ingredienser, til at forbedre hudens overordnede sundhed.

Paula's Vision

Aldrig testet på dyr

Vi har aldrig foretaget test på dyr og kommer aldrig til det.

Beskyttende emballage

Vi anvender ikke gennemsigtige dåser eller emballage, da vitale ingredienser bliver mindre effektive, når de udsættes for lys og luft.

Miljømæssig bevidsthed

Vi er engageret i at reducere vores CO2-fodaftryk og søger aktivt bæredygtige ingredienser og genanvendelig emballage.

Smart, sikker skønhed
Vi anvender kun de bedste naturlige og syntetiske ingredienser, der findes, til at afhjælpe hudens behov for pleje i alle aldre, hudtyper og problemer.
Vi anvender aldrig ingredienser, som forskning har bevist irriterende, udtørrende eller med risiko for at forværre hudproblemer.
Vores vedvarende engagement i smart, sikker skønhed betyder, at du altid kan stole på, at vores produkter plejer din hud exceptionelt godt.

Ingredienser vi undgår

 • partikler, der ridser op i huden
  (pimpsten, nøddeskaller, frugtsten, salt eller sukker)
 • alkohol
  (sd, denatureret, isopropyl eller ethyl)
 • essentielle olier
 • duftende planteekstrakter
 • ftalater
 • natriumlaurylsulfat
 • syntetiske farvestoffer
 • talkum

Videnskab og sikkerhed kommer først

Vi udfordrer stolt ideer, overbevisninger og myter for at udstyre dig med smarte, sikre produkter, som er bakket op af videnskabelig forskning.

Skønhedsindustrien er domineret af en skræmmende misinformation, især når det drejer sig om ingredienser. Ofte anvendes der irrelevant forskning, legitim forskning fejlfortolkes eller man tager forskningen ud af et sammenhæng, for at fremme at en ingrediens eller en gruppe ingredienser enten er gode eller dårlige for hudens sundhed. Hos Paula's Choice skar vi al det overflødige væk. Vi forklarer forskningen og definerer klart, hvad du har brug for at vide om hudpleje, hvilket citeres af nøjagtige studier og kilder.
Vi evaluerer løbende nye data og forskning omkring hudpleje og ingredienser. Vi ønsker at dele disse oplysninger med dig, så du får et omfattende bibliotek med artikler fra eksperter om ethvert tænkeligt hudplejeemne.

Paula's Vision

Har du et spørgsmål om hudpleje?
Så står vores team af hudplejeeksperter altid klar til at forklare forskningen bag vores produkter. Deres personlige rådgivning vil hjælpe dig med at vælge de bedste produkter til dine behov.

Vi er her for at hjælpe! Du kankontakte os for personlig hudpleje rådgivning hjælp til din ordre og alt derimellem. Du kan også finde svar under vores mest spurgte spørgsmål