Vores bæredygtige rejse

null

For os er formulering af fantastiske hudplejeprodukter ikke nok. Vi er her også for at hjælpe med at gøre vores planet bedre. Det starter med en reduktion af vores bidrag til klimakrisen igennem materialeindkøb, produktudvikling og forsendelse. Hvad er vores slutmål? Nulemissioner i 2030.


Her er, hvordan vi opnår dette:

null

Reduktion af drivhusgasser

Vi samarbejder med eksperter fra branchen, der hjælper os med at sætte mål for at reducere vores klimapåvirkninger. Det inkluderer beregning og måling af vores største emissioner.

null

Påvirkning af emballage

Vi sigter efter at bruge genanvendelig eller genbrugsemballage for at hjælpe med at reducere brug af virgin-plast. Alle produktkartoner og forsendelsesmaterialer er lavet af FSC-certificerede materialer. Vores forsendelsesmaterialer er også fuldt genanvendelige.

null

Transport

Vi prioriterer forsendelser ad søvejen frem for luftforsendelser til at transportere vores produkter. Vi fremmer transport med tog frem for fly til forretningsrejser inden for Europa. Udgifter til offentlig transport refunderes, og vi stiller også cykler til rådighed for vores ansatte. Vi sigter mod at implementere miljøvenlig transport og strømline hele vores forsyningskæde for at minimere CO2-emissioner.

null

CO2-kompensation

Vores mål er at reducere vores CO2-emissioner. Denne proces er kompleks og vil tage tid, fordi vi ønsker at gøre det rigtigt. I mellemtiden arbejder vi på at kompensere vores CO2-emissioner. Som et første skridt begyndte vi i 2019 årligt at plante træer for at kompensere for medarbejdernes flyrejser. Siden da har vi plantet i alt 3.400 træer.

Vi er engageret i vores bæredygtige rejser. Del gerne dine tanker eller spørgsmål med vores kundeserviceteam. Følg os på vores sociale medier, så du kan holde dig orienteret om vores seneste bæredygtige tiltag.