Vores bæredygtige rejse

null

For os er formulering af fantastiske hudplejeprodukter ikke nok. Vi er her også for at hjælpe med at gøre vores planet bedre. Det starter med en reduktion af vores bidrag til klimakrisen igennem materialeindkøb, produktudvikling og forsendelse. Hvad er vores slutmål? Nulemissioner i 2030.


Her er, hvordan vi opnår dette:

null

Reduktion af drivhusgasser 

Vi samarbejder med eksperter fra branchen om at evaluere vores aktiviteter og formulere meningsfulde mål for at reducere vores klimapåvirkninger. Det indebærer bl.a. beregning og måling af vores største udledninger for at gøre os i stand til at tage de mest effektive skridt mod at reducere vores CO2-udledninger. Denne proces er kompleks og vil tage tid, fordi vi ønsker at gøre det rigtigt. I mellemtiden arbejder vi på at udligne vores CO2-udledninger.

null

Påvirkning af emballage

Vi sigter efter at bruge genanvendelig eller genbrugsemballage for at hjælpe med at reducere brug af virgin-plast. Alle produktkartoner og forsendelsesmaterialer er lavet af FSC-certificerede materialer. Vores forsendelsesmaterialer er også fuldt genanvendelige.

null

Transport

Vi prioriterer forsendelser ad søvejen frem for luftforsendelser til at transportere vores produkter. Vi fremmer transport med tog frem for fly til forretningsrejser inden for Europa. Udgifter til offentlig transport refunderes, og vi stiller også cykler til rådighed for vores ansatte. Vi sigter mod at implementere miljøvenlig transport og strømline hele vores forsyningskæde for at minimere CO2-emissioner.

CO2-kompensation

I oktober 2022 indgik Paula's Choice et partnerskab med Cloverly, hvor vi indkøber verificerede CO2-kreditter. De vil kompensere for den CO2-udledning, der sker ved transporten af hver bestilling, som afgives via vores hjemmeside. Kreditterne er med til at finansiere biokul-projekter i Wales og Tyskland. I 2019 begyndte vi at plante træer hvert år for at hjælpe med at kompensere for medarbejdernes flyrejser. Siden da har vi plantet i alt 3.400 træer.

LÆS MERE

Vi er engageret i vores bæredygtige rejser. Del gerne dine tanker eller spørgsmål med vores kundeserviceteam. Følg os på vores sociale medier, så du kan holde dig orienteret om vores seneste bæredygtige tiltag.