-15%
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/25perc-vitamin-c-and-glutathione-clinical-serum/1490-01.html

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Dette avancerede serum indeholder yderst stabilt 25% vitamin C og giver synlig forbedring af ujævn hudtone, udstråling, elasticitet og fasthed uden irritation.

560,00 kr. 476,00 kr.
15% rabat
  • Dette avancerede serum indeholder yderst stabilt 25% vitamin C og giver synlig forbedring af ujævn hudtone, udstråling, elasticitet og fasthed uden irritation.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Kedelig hud
  • Ingredienser: Vitamin C, Glutathion, Ergothionein Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Bekæmper solskader og forbedrer ujævn tone og misfarvning

  • Øger synligt udstråling og gør hud mere klar

  • Strammer synligt op og forbedrer elasticiteten

Fremtidens vitamin C.

Kliniske undersøgelser har vist, at dette lette serum forbedrer ujævn hudtone og misfarvning, samtidig med at det booster udstrålingen og kvikker trist hud op. Den målrettede formulering strammer synligt op og forbedrer elasticiteten, så du får avancerede resultater – uden hudirritation.

KLINISK DOKUMENTEREDE RESULTATER

94% oplevede reduceret misfarvning.
91% havde en hud, der så mere strålende ud.
0% rapporterede irritation.*

*Baseret på en uafhængigt klinisk studie med 32 deltagere efter 8 uger.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Vitamin C

Vitamin C
Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dets egenskaber for huden. Vitamin C kan forbedre flere tegn på aldring, gøre ujævn teint mere klar og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

Glutathion

Glutathion
Dette er kroppens vigtigste antioxidant, som forbygger oxidativ stress, inflammation (der kan accelerer aldring) og styrker hudens barriere.

Ergothionein

ERGOTHIONEIN

Kraftig antioxidant fra svampe, der booster hudens miljøforsvar og evne til at imødegå tidlige tegn på aldring.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Antioxidant), Dimethicone (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), C9-12 Alkane (Emollient), Ascorbyl Glucoside (Skin brightening agent, Silica (Opacifying agent), Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract (Skin conditioning agent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Polyglyceryl-6 polyricinoleate (Emollient), Mannitol (Skin conditioning agent), Sodium Hydroxide (Solvent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Viscosity controlling agent), Xanthan Gum (Emulsion stabilizer), Glutathione (Antioxidant), Ergothioneine (Antioxidant), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (Skin conditioning agent), Hydroethyl Acrylate/Sodium Acryloylmethyl Taurate Copolymer (Dispersing agent), Cetyl Alcohol (Emulsion stabilizer), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Lysine Carboxymethyl Cysteinate (Skin conditioning agent), Coco-Caprylate/Caprate (Skin conditioning agent), Tocopherol (Skin conditioning agent), Sodium Citrate (pH adjuster), Sodium Phytate (Chelating agent), Hexylene Glycol (Emulsifier), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Extract (Emollient), Urea (Humectant), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), Sodium PCA (Skin conditioning agent), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Skin conditioning agent), Polysorbate 60 (Surfactant), Sorbitan Isostearate (Surfactant), Trehalose (Humectant), Ascorbic Acid (Skin conditioning agent), Glucose (Solvent), Vanilla Planifolia Fruit Extract (Skin conditioning agent), Polyquaternium-51 (Humectant), Triacetin (Solvent), Sodium Hyaluronate (Skin conditioning agent), Phenoxyethanol (Preservative). [IL360v3]

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Sådan bruger du en behandling

Påføres i ansigtet og på halsen. Anvendes morgen og aften for et optimalt resultat. Om morgenen skal der altid følges op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan adskiller det sig fra andre serummer med vitamin C?

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum har en formulering med en yderst stabil kombination af olie- og vandopløseligt vitamin C, der giver optimal effektivitet. Glutathion + GAP-teknologi (glutathion-aminosyre-prækursorer) arbejder for at minimere irritation og øger samtidig beskyttelsen fra antioxidanter og ingrediensernes stabilitet. Denne avancerede formulering hjælper med at opretholde et naturligt niveau af glutathion og vitamin C i hudens øverste lag med længerevarende resultat, samtidig med at den reducerer oxidativ stress, der udløser misfarvning.

Hvem kan anvende 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum er til alle hudtyper, hudtoner og aldre. Det virker bedst for dem, der har flere og mere genstridige tegn på solskader, herunder misfarvning, en trist teint og moderat tab af fasthed.

Hvad er forskellen på 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum og C15 Super Booster?

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum indeholder to vitamin C-estere: 23% tetrahexyldecylascorbat og 2% ascorbylglucosid, og egner sig bedst til personer med mere komplicerede udfordringer med misfarvning, ujævn hudtone og manglende fasthed. C15 Super Booster indeholder 15% ren ascorbinsyre (vitamin C) og er en fin mulighed for alle, der ønsker en daglig dosis vitamin C, der kan hjælpe med at styrke huden og udbedre små misfarvninger eller trist hud. Den kan bruges alene eller blandes i dit yndlingsserum eller din natcreme (uden solfaktor).
De to produkter kan bruges hver for sig eller kombineres (f.eks. C15 om dagen og 25% Vitamin C om aftenen). Om du skal bruge det ene eller begge afhænger af dine primære udfordringer med huden og tolerance over for ingredienserne. Vi foreslår, at du eksperimenterer lidt for at se, hvad der fungerer bedst for din hud. Som det gælder for alle bioaktive ingredienser, skal du starte langsomt og derefter øge brugen efter ønske/behov.
Bemærk: Du bemærker muligvis, at ascorbinsyre er anført nederst på ingredienslisten for dette produkt. Ascorbinsyren er til stede i mindre mængder i denne formulering. Som sådan har den ikke nogen opkvikkende eller antioxiderende effekt på huden. I stedet er den en del af ascorbylglucosidkombinationen, der bruges til at hjælpe med at holde den stabil og inden for det ideelle pH-område, før den tilsættes til en kosmetisk formulering.

Hvad er forskellen på 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum og C25 Super Booster?

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum er en kompleks formulering, der er fremstillet til brug i hele ansigtet. Med sine 23% tetrahexyldecylascorbat og 2% ascorbylglucosid er serummet det mest potente vitamin C-produkt, vi tilbyder, og en fantastisk mulighed for at håndtere genstridige udfordringer såsom misfarvning, ujævn hudtone, fine linjer og rynker.
Formuleringen er vandbaseret og indeholder flere støttende ingredienser, herunder de potente antioxidanter glutathion og ergothionein. Den er også baseret på GAP-teknologi, en aminosyreblanding der har vist sig at øge hudens glutathionniveauer for at øge aktiviteten af vitamin C og forbedre forureningsforsvaret (hvilket hjælper med yderligere at minimere intensiteten af mørke rande). Selvom C25 Super Booster er et virkelig godt produkt, er det kun beregnet til punktvis anvendelse på udvalgte områder, og dets enkle formulering er afhængigt af 25% l-ascorbinsyre for at hjælpe med at dæmpe misfarvning.

Hvad er forskellen på 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum og CLINICAL Discolouration Repair Serum?

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum indeholder 23% tetrahexyldecylascorbat og 2% ascorbylglucosid samt glutathion, GAP-teknologi og ergothionein. Serummet er fantastisk mod ujævn hudtone, misfarvning og tab af fasthed. CLINICAL Discolouration Repair Serum indeholder 3% tranexamsyre, 5% niacinamid og 0,5% bakuchiol, som er ideelt i indsatsen mod misfarvning. Det er endda velegnet til personer med tendens til melasma. Det virker også beroligende, hvilket kan reducere tegn på rødme. Det er helt i orden – og i nogle tilfælde kan det være tilrådeligt – at lægge begge produkter i lag som en del af din strategi for at dæmpe forskellige typer af hyperpigmentering, inklusive mærker efter tidligere udbrud.

Hvordan skal jeg opbevare 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

Selvom nogle undersøgelser viser, at det er fint at opbevare vandbaseret ascorbinsyre (ren vitamin C) i køleskabet for at hjælpe med at forlænge stabiliteten og forsinke farveændringen, er det vigtigt at bemærke, at det kun gælder for ascorbinsyre i vand. Det gælder ikke for andre ingredienser eller former for vitamin C, eller når ascorbinsyren er til stede uden vand. Det eneste vitamin C-produkt fra Paula's Choice, som vi siger god for at opbevare i køleskabet, er vores C15 Super Booster. Det står dig dog frit for, for stuetemperatur er ideelt. For andre produkter kan langvarig udsættelse for kolde temperaturer forkorte produktets levetid, påvirke stabiliteten negativt og have indvirkning på ydeevnen.
Det er vores vurdering, at 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum bedst kan opbevares ved stuetemperatur, som typisk er 20-22 C. Placering i køleskab for at bibeholde den mindre mængde ascorbinsyre vil have en netto negativ effekt på mange af de øvrige ingredienser, der ikke er beregnet til langvarig opbevaring på køl. Bemærk: Holdbarheden efter åbning for 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum er 12 måneder. Hvis du ønsker yderligere information om opbevaring af hudplejeprodukter i køleskab samt vores produkters holdbarhed, så kontakt venligst vores altid dedikerede kundeserviceteam.

Kan man blande 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum med C15 Super Booster eller lægge den i lag under C5 Super Boost Natcreme?

Ja. Du vil faktisk opleve forbedrede resultater og slipper desuden for at bekymre dig om hudirritation, da typerne af vitamin C i 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum ikke kræver det samme lave pH-niveau som ren ascorbinsyre. Du får bedre beskyttelse mod frie radikaler og forurening samt forbedringer af misfarvning, rynker og tab af fasthed. Vi anbefaler, at du starter ganske langsomt med flere bioaktive produkter for at se, hvordan din hud reagerer. Herefter kan du langsomt øge brugen efter behov/ønske.

Kan man blande 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum med andre bioaktive produkter?

Ja, undersøgelser har vist, at vitamin C virker godt og kan bruges sammen med andre gavnlige ingredienser, herunder niacinamid, retinol, peptider (undtagen kobberpeptider, som Paula's Choice ikke anvender) samt eksfolierende syrer. Hvis du bruger et receptpligtigt hudplejepræparat, anbefaler vi, at du kontakter din læge for at få vejledning i at indarbejde dette serum i din rutine.
Her er nogle af vores favoritkombinationer: Vitamin C + Retinol: Retinol (i form af retinylpalmitat) og vitamin C (askorbinsyre) forekommer naturligt i huden, hvor de arbejder for at holde den sund. Vitamin C og retinol fungerer fint sammen og kan bevare deres fordele i en enkelt formulering, eller de kan formuleres separat og lægges i lag.
Vitamin C + Peptider: Vitamin C har et godt samspil med næsten alle former for peptider i at beskytte huden og hjælpe den med at reparere skader. Den eneste undtagelse: kobberpeptider. De kan oxidere vitamin C, som gør, at det bliver mindre effektivt for huden. Hvis du bruger vitamin C og kobberpeptider i din rutine, anbefaler vi at bruge det ene om morgenen og det andet om aftenen for at sikre maksimal effektivitet.
Vitamin C + Niacinamid: Sammen danner vitamin C og niacinamid en effektfuld kombination, der modvirker ujævn tone, rynker, slap og trist hud. Alle hudtyper vil få en teint, der bliver mere strålende, glattere, mere ensartet, og som ser sundere ud, når man kombinerer de to ingredienser.
Vitamin C + AHA/BHA: Den eksfolierende virkning af AHA eller BHA hjælper med at fjerne ophobede hudceller, hvorved vitamin C får mulighed for at trænge gennem hudens overflade. Ved at anvende AHA/BHA før påføring af vitamin C får du hjælp til at bekæmpe misfarvning og effektivt opnå en mere klar hud.

Er 25% Vitamin C + Glutathion Clinical Serum godt for hud med tendens til urenheder?

Ja, når det anvendes sammen med vores CLEAR-hudplejeserie, kan de beroligende fordele ved vitamin C samt de vigtige antioxidanter i dette serum hjælpe med at reducere noget af den inflammation, der forårsager akne. Disse ingredienser kan også hjælpe med at dæmpe mærker efter tidligere udbrud, uanset hvilken farve de har.

Er 25% Vitamin C + Glutathion Clinical Serum godt mod rosacea eller sensitiv hud?

Da mængden af vitamin C i formuleringen kan virke meget potent, vil det kunne variere fra person til person. Derfor foreslår vi, at du tester produktet på et lille område. Derved ser du, hvordan din hud reagerer. Vitamin C har en lindrende virkning på huden, som kan være gavnlig ved rosacea, ligesom de anti-rødmende egenskaber ved glutathion og ergothionein også kan gøre det samme. I modsætning til vandbaserede ascorbinsyreformuleringer har dette serum desuden en højere pH på 5,5-6,0, hvilket mindsker risikoen for hudirritation. Hvis du har oplevet overfølsomhed over for større mængder vitamin C, anbefaler vi, at du overvejer vores C5 Super Booster Natcreme , som indeholder 5% vitamin C.

Er det sikkert at bruge 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum under graviditet, eller mens man ammer?

Generelt anses ingredienserne i 25% Vitamin C + Glutathion Clinical Serum for at være sikre at bruge under graviditet og ved amning. Hvis du er usikker på, om du kan begynde at bruge et nyt anti-aging-produkt eller en ny kombination af ingredienser, så kontakt din læge og følg lægens råd.

Hvordan påfører man 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

Påfør en lille mængde på ansigt og hals. Anvendes morgen og aften for et optimalt resultat. Ved brug om morgenen følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Vi anbefaler, at produkterne påføres i lag i din rutine fra den tyndeste til mest tyktflydende.

Hvor ofte skal man påføre 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum kan påføres op til to gange dagligt i din morgen- og aftenrutine. Hvor ofte det skal påføres, afhænger af dine udfordringer med huden, og hvordan din hud reagerer. Hvis du lige er startet med at bruge vitamin C eller højere koncentrationer af ingrediensen, så start langsomt (2-3 gange om ugen). Se efter, hvordan din hud reagerer, og øg derefter langsomt, til du kan anvende det dagligt.

Hvorfor kaldes det nye 25% vitamin C-serum for 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum i stedet for C25?

Navnet 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum blev valgt for bedre at forklare, at dette ansigtsserum til hele ansigtet ikke er en direkte erstatning for C25 Super Booster, men derimod en nyskabelse til alle hudtyper.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum Full Size

25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum

Full size
560,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).