-15%
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-nourishing-milky-toner-full-size/9230-01.html

Calm Nærende Milky Skintonic

Denne beroligende, mælkeagtige skintonic giver øjeblikkelig fugttilførsel og beroliger rødme. Samtidig styrker den hudens barriere og understøtter mikrobiomet, så fremtidig sensitivitet kan forebygges.

240,00 kr.
  • Denne beroligende, mælkeagtige skintonic giver øjeblikkelig fugttilførsel og beroliger rødme. Samtidig styrker den hudens barriere og understøtter mikrobiomet, så fremtidig sensitivitet kan forebygges.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Rødme, Tendens til rødme, Sensitiv hud
  • Ingredienser: Allantoin, Ekstrakt af slangeskælig;grod, Lægestokroserod (Althea Officinalis) Se alle
  • Rutine: Toner
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Fugter øjeblikkeligt og beroliger rødme

  • Genopbygger en sund barriere

  • Reducerer synlige tegn på aldring

CALM Nærende Milky Skintonic har en ny og forbedret kombination af genopbyggende, anti-aging ingredienser, som glatter, blødgør og synligt reducerer rødme. Dens blide formel er velegnet til hud med tendens til rødme. Ved fortsat brug vil den hjælpe med at reducere tegn på sensitivitet og synlig aldring. Ekstrakten af slangeskæg-roden understøtter hudens mikrobiom og barriere, der hjælper med forebyggelsen af tegn på sensibilitet. Lægestokrose-roden beskytter huden mod hudirriterende stoffer og har blødgørende og hudhelende fordele.


Flasken til dette produkt i fuld størrelse er fremstillet af 96% genbrugsmateriale (eksklusive låg og spraydyse).

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Allantoin

Allantoin
Findes naturligt i kroppen. Det er et sideprodukt af urinsyre, og anses for at være effektivt til at berolige og pleje huden.

Ekstrakt af slangeskælig;grod

Ekstrakt af slangeskægrod

Denne plantes rod indeholder flere gavnlige stoffer, der har antioxiderende, beroligende og rødmereducerende egenskaber.

Lægestokroserod (Althea Officinalis)

Ekstrakt af lægestokroserod

Denne beroligende plante med let blødgørende egenskaber hjælper med synligt at reparere beskadiget hud.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Pentylene Glycol (Humectant), Glycerin (Skin conditioning agent), Propanediol (Viscosity increasing agent), C13-15 Alkane (Solvent), Panthenol (Humectant), Polyglyceryl-6 Oleate (Skin conditioning agent), Cetheth-20 Phosphate (Cleansing Agent), Sodium PCA (Skin conditioning agent), Ophiopogon Japonicus Root Extract (Humectant), Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate (Viscosity increasing agent), Cetearyl Alcohol (Emulsion Stabilizer), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Hyaluronate (Skin conditioning agent), Dicetyl Phosphate (Emulsifying agent), Maltodextrin (Absorbent), Althaea Officinalis Root Extract (Skin conditioning agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Pantolactone (Humectant), Tocopherol (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative).

Fremgangsmåde

2. Trin Renseprodukter Nærende Milky Skintonic

Sådan bruger du en skintonic

Efter rensning, hæld lidt skintonic på en vatrondel, og stryg forsigtigt over ansigt og hals. Skal ikke skylles af. Følg op med resten af din morgen- eller aftenhudplejerutine. Ved brug om morgenen, følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM Nærende Milky Skintonic

Reviews

FAQ

Most asked

Hvorfor bliver CALM Soothing Flydende Skintonic til fedtet og kombineret hud og CALM Soothing Gel-Skintonic til normal og tør hud, erstattet af CALM Nærende Milky Skintonic?

Vi har besluttet at strømline CALM-hudplejeserien. Derfor har vi sammensat en skintonic til gavn for alle hudtyper, nemlig CALM Nærende Milky Skintonic, der har en let mælkeagtig tekstur. CALM Nærende Milky Skintonic indeholder mere fokuserede ingredienser, der er baseret på nyere forskning, herunder panthenol, ekstrakt fra lægestokrose-rod og slangeskæg-rod. Den giver øjeblikkelig fugttilførsel til huden og reducerer rødme i ansigtet. Ingredienserne virker under huden, og hjælper med at booste hudens naturlige fugtgivende faktor. Derudover indeholder denne skintonic også dobbelt så meget af den gennemtestede allantoin, der er anti-irriterende.

Hvad er forskellen på CALM Nærende Milky Skintonic og andre skintonics fra Paula’s Choice?

Alle skintonics fra Paula’s Choice er parfumefri og fyldt med antioxidanter, genopbyggende, genoprettende og beroligende ingredienser. CALM Nærende Milky Skintonic er derudover specielt formuleret til dem, der har rød, følsom eller beskadiget hud. Den fugter og lindrer ubehag samtidig med, at den tager sig af de første tegn på aldring.

Hvad er forskellen på CALM Nærende Milky Skintonic og SKIN RECOVERY Skintonic?

CALM Nærende Milky Skintonic er en specialiseret formel, der indeholder en række velafprøvede ingredienser, der beroliger og genopretter hudens barriere samt giver en synlig reduktion af rødme og sensitivitet. Denne skintonic er velegnet til alle hudtyper og hjælper med at styrke hudens barriere, så den med tiden bliver mindre reaktiv. Vores SKIN RECOVERY Skintonic er et godt valg, hvis din primære udfordring er tør til meget tør hud med små synlige tegn på aldring. Det er en mælkeagtig, fugtgivende formel tilsat duftfri planteolier og blødgørende midler, der hjælper med at nære og fjerne tør, skællende hud.

Kan jeg bruge CALM Nærende Milky Skintonic, hvis min hud har tendens til urenheder?

Ja, CALM Nærende Milky Skintonic er et godt valg, hvis du har fedtet hud med tendens til akne. Den kan både bruges som skintonic eller flydende fugtighedscreme. Panthenolen og rod-ekstrakt fra lægestokrose (Althaea officinalis) og slangeskæg hjælper med at forbedre hudens barriere og reducere hudirritation. Derudover indeholder den kliniske niveauer af allantoin, der kan hjælpe med at mindske mærker efter tidligere udbrud.

Min hud er stadig rød efter rensning. Kan CALM Nærende Milky Skintonic hjælpe med at mindske rødmen i min hud med det samme?

Ja, CALM Nærende Milky Skintonic kan hjælpe med synlig reduktion af rødme, forudsat at du først anvender et parfumefrit, hudblødgørende, vandopløseligt renseprodukt i kombination med lunkent (hverken for koldt eller varmt) vand først. Når denne skintonic påføres, vil den straks genopbygge huden og tilføre den hudstyrkende og beroligende ingredienser, der dulmer rødme og hudirritation. Rødmen vil fortsætte med at aftage ved regelmæssig brug.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Calm Nourishing Milky Toner Full Size

CALM Nærende Milky Skintonic

Full size
240,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).