• Calm Nourishing Milky Toner Full Size
 • Calm Nourishing Milky Toner Full Size
 • Calm Nourishing Milky Toner Travel Size
-20%
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
-20%
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
-20%
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
-20%
Calm Nourishing Milky Toner Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-nourishing-milky-toner-full-size/9230-01.html

CALM Nærende Milky Skintonic

 • Denne beroligende, mælkeagtige skintonic giver øjeblikkelig fugttilførsel og beroliger rødme. Samtidig styrker den hudens barriere og understøtter mikrobiomet, så fremtidig sensitivitet kan forebygges.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Rødme, Tendens til rødme, Sensitiv hud
 • Ingredienser: Allantoin, Ekstrakt af slangeskælig;grod, Lægestokroserod (Althea Officinalis) Se alle
 • Rutine: Toner
Hudtype:
+ Alle hudtyper
227,00 kr. 181,60 kr.
20% rabat

Variations

- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Hvad kan det?

  CALM Nærende Milky Skintonic har en ny og forbedret kombination af genopbyggende, anti-aging ingredienser, som glatter, blødgør og synligt reducerer rødme. Dens blide formel er velegnet til hud med tendens til rødme. Ved fortsat brug vil den hjælpe med at reducere tegn på sensitivitet og synlig aldring. Ekstrakten af slangeskæg-roden understøtter hudens mikrobiom og barriere, der hjælper med forebyggelsen af tegn på sensibilitet. Lægestokrose-roden beskytter huden mod hudirriterende stoffer og har blødgørende og hudhelende fordele.


  Flasken til dette produkt i fuld størrelse er fremstillet af 96% genbrugsmateriale (eksklusive låg og spraydyse).

 • Er produktet velegnet til min hud?

  Hvilken hudtype har du?

 • Nøglefunktioner

  Fugter øjeblikkeligt og beroliger rødme

  Genopbygger en sund barriere

  Reducerer synlige tegn på aldring

 • Fremgangsmåde

  Efter rensning, hæld lidt skintonic på en vatrondel, og stryg forsigtigt over ansigt og hals. Skal ikke skylles af. Følg op med resten af din morgen- eller aftenhudplejerutine. Ved brug om morgenen, følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Allantoin
  Findes naturligt i kroppen. Det er et sideprodukt af urinsyre, og anses for at være effektivt til at berolige og pleje huden.

  Ekstrakt af slangeskægrod

  Denne plantes rod indeholder flere gavnlige stoffer, der har antioxiderende, beroligende og rødmereducerende egenskaber.

  Ekstrakt af lægestokroserod

  Denne beroligende plante med let blødgørende egenskaber hjælper med synligt at reparere beskadiget hud.

  Ingredienser:
  Aqua (Solvent), Pentylene Glycol (Humectant), Glycerin (Skin conditioning agent), Propanediol (Viscosity increasing agent), C13-15 Alkane (Solvent), Panthenol (Humectant), Polyglyceryl-6 Oleate (Skin conditioning agent), Cetheth-20 Phosphate (Cleansing Agent), Sodium PCA (Skin conditioning agent), Ophiopogon Japonicus Root Extract (Humectant), Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate (Viscosity increasing agent), Cetearyl Alcohol (Emulsion Stabilizer), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Hyaluronate (Skin conditioning agent), Dicetyl Phosphate (Emulsifying agent), Maltodextrin (Absorbent), Althaea Officinalis Root Extract (Skin conditioning agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Pantolactone (Humectant), Tocopherol (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative).

 • FAQ

  Hvorfor bliver CALM Soothing Flydende Skintonic til fedtet og kombineret hud og CALM Soothing Gel-Skintonic til normal og tør hud, erstattet af CALM Nærende Milky Skintonic?

  Vi har besluttet at strømline CALM-hudplejeserien. Derfor har vi sammensat en skintonic til gavn for alle hudtyper, nemlig CALM Nærende Milky Skintonic, der har en let mælkeagtig tekstur. CALM Nærende Milky Skintonic indeholder mere fokuserede ingredienser, der er baseret på nyere forskning, herunder panthenol, ekstrakt fra lægestokrose-rod og slangeskæg-rod. Den giver øjeblikkelig fugttilførsel til huden og reducerer rødme i ansigtet. Ingredienserne virker under huden, og hjælper med at booste hudens naturlige fugtgivende faktor. Derudover indeholder denne skintonic også dobbelt så meget af den gennemtestede allantoin, der er anti-irriterende.

  Hvad er forskellen på CALM Nærende Milky Skintonic og andre skintonics fra Paula’s Choice?

  Alle skintonics fra Paula’s Choice er parfumefri og fyldt med antioxidanter, genopbyggende, genoprettende og beroligende ingredienser. CALM Nærende Milky Skintonic er derudover specielt formuleret til dem, der har rød, følsom eller beskadiget hud. Den fugter og lindrer ubehag samtidig med, at den tager sig af de første tegn på aldring.

  Hvad er forskellen på CALM Nærende Milky Skintonic og SKIN RECOVERY Skintonic?

  CALM Nærende Milky Skintonic er en specialiseret formel, der indeholder en række velafprøvede ingredienser, der beroliger og genopretter hudens barriere samt giver en synlig reduktion af rødme og sensitivitet. Denne skintonic er velegnet til alle hudtyper og hjælper med at styrke hudens barriere, så den med tiden bliver mindre reaktiv. Vores SKIN RECOVERY Skintonic er et godt valg, hvis din primære udfordring er tør til meget tør hud med små synlige tegn på aldring. Det er en mælkeagtig, fugtgivende formel tilsat duftfri planteolier og blødgørende midler, der hjælper med at nære og fjerne tør, skællende hud.

  Kan jeg bruge CALM Nærende Milky Skintonic, hvis min hud har tendens til urenheder?

  Ja, CALM Nærende Milky Skintonic er et godt valg, hvis du har fedtet hud med tendens til akne. Den kan både bruges som skintonic eller flydende fugtighedscreme. Panthenolen og rod-ekstrakt fra lægestokrose (Althaea officinalis) og slangeskæg hjælper med at forbedre hudens barriere og reducere hudirritation. Derudover indeholder den kliniske niveauer af allantoin, der kan hjælpe med at mindske mærker efter tidligere udbrud.

  Min hud er stadig rød efter rensning. Kan CALM Nærende Milky Skintonic hjælpe med at mindske rødmen i min hud med det samme?

  Ja, CALM Nærende Milky Skintonic kan hjælpe med synlig reduktion af rødme, forudsat at du først anvender et parfumefrit, hudblødgørende, vandopløseligt renseprodukt i kombination med lunkent (hverken for koldt eller varmt) vand først. Når denne skintonic påføres, vil den straks genopbygge huden og tilføre den hudstyrkende og beroligende ingredienser, der dulmer rødme og hudirritation. Rødmen vil fortsætte med at aftage ved regelmæssig brug.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder