https://www.paulaschoice.dk/da/calm-bha-lotion-exfoliant-travel-size/9107.html

Calm 1% BHA Eksfoliering - Rejsestørrelse

117,00 kr.
  • Fugtgivende, eksfolierende lotion som giver en glat og strålende teint.

    Prøv den nye CALM-kollektion nu.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Rødme, Tendens til rødme, Sensitiv hud
  • Ingredienser: Beta-glucan, Ekstrakt af grøn te, Salicylsyre/BHA Se alle
  • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Rejsestørrelse 30 ml
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.

Sådan fungerer det?

  • Egnet til hud med tendens til rødme

  • Beroliger rød hud

  • Anti-inflammatorisk

Blid eksfoliering til den mest sensitive hud.

Denne blide leave-on eksfoliering indeholder 1% BHA (salicylsyre) til at fjerne ophobede lag af døde hudceller på hudens overflade samt inde i porerne, hvilket giver en glat og strålende teint. Denne lette lotion er perfekt til sensitiv hud. Den indeholder beroligende planteekstrakter til at berolige og fugte huden.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Beta-glucan

Beta-glucan
En fremragende ingrediens til at forbedre rødme og andre tegn på sensitiv hud. Den har desuden visse antioxidantiske egenskaber og beroliger huden.

Ekstrakt af grøn te

Ekstrakt af grøn te
Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Butylene Glycol (hydration), Cetyl Alcohol (texture-enhancing), Cyclopentasiloxane (hydration), Dimethicone (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Avena Sativa (Oat) Bran Extract (skin-soothing), Allantoin (skin-soothing), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (skin-soothing/antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (skin-soothing), Lauric Acid (skin-replenishing), Glycerin (skin-replenishing), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Sorbitan Stearate (texture-enhancing), Magnesium Aluminum Silicate (stabilizer), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (texture-enhancing), PEG-40 Stearate (texture-enhancing), Xanthan Gum (texture-enhancing), Hexylene Glycol (hydration), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Disodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative), Caprylyl Glycol (preservative).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer 1% BHA Eksfoliering - Rejsestørrelse

Sådan bruger du en eksfoliering

Når du anvender en BHA-eksfoliering for første gang, skal den introduceres langsomt i din hudplejerutine. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion.

Påføres en eller to gange dagligt efter rensning og brug af skintonic. Påfør en lille ært af produktet i hele ansigtet, inklusive øjenområdet (undgå den nederste vippelinje og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Ved brug om morgenen, skal der altid følges op med en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Calm 1% BHA Eksfoliering - Rejsestørrelse

Reviews

FAQ

Most asked

Godt at vide, før du går i gang:

Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen modreaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Hvilken styrke BHA bør jeg bruge? Vil en højere koncentration giver bedre resultater?

Du skal vælge styrken af din BHA i henhold til din hudtype og hvor vanskelige (omfanget) dine knopper og hudorme er at pleje. Til ekstra sensitiv og rød hud er 1% BHA et godt sted at begynde og se, hvordan brugen af BHA kan forbedre din huds tilstand. Det kan være, at denne styrke er nok til dit behov, og hvis din hud reagerer fint på anvendelse af BHA, kan du overveje at prøve et produkt med et højere indhold i fremtiden.

Fuldend din rutine

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Evidence Based Complementary Alternative Medicine, 2013, volume 2013, article 827248 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94

Produktet er i restordre

Calm BHA Lotion Exfoliant Travel Size

Calm 1% BHA Eksfoliering - Rejsestørrelse

Rejsestørrelse
117,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).