Calm Rescue Repair Weightless Moisturiser Full Size
Calm Rescue Repair Weightless Moisturiser Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-rescue-repair-weightless-moisturiser-full-size/9220-01.html

Calm Rescue & Repair Weightless Natcreme

317,00 kr.
 • En let natcreme til sensitiv, fedtet/kombineret hud. Giver lindring til synlig rødme og udglatter samtidig med, at den er gavnlig mod rynker og andre tegn på aldring.

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Kombineret hud,
  Fedtet hud
 • Hudtype: + Kombineret hud,
  + Fedtet hud
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Rødme, Sensitiv hud
 • Ingredienser: Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt), Præbiotika, Squalane Se alle
 • Rutine: Natcreme
Hudtype:
+ Kombineret hud,
+ Fedtet hud
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Opstrammer synligt

 • Lindrer en beskadiget barriere

 • Let lotion-tekstur

Opfriskende fugttilførsel til sensitiv og fedtet hud

CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme har en ny og forbedret formel. Den indeholder nøgleingredienser, der er gavnlige mod sensitiv hud og rødme. Den beroliger og fugter øjeblikkeligt, så huden ser mere klar ud. Antioxidanter og hudgenopbyggende ingredienser hjælper med at få fedtet hud til at se mere glat og sund ud.


Tuben til dette produkt i fuld størrelse er fremstillet af 9,97% genbrugsmateriale (eksklusive låg).

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt)

Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt)

Denne vilde svamp, der er udbredt i Sverige og Norge, har vist sig at være meget nyttig til at lindre rødmende hud, der er blevet særligt sensitiv.

Præbiotika

Præbiotika

Hjælper med at genopbygge og reparere hudens mikrobiom. Derved kan huden danne flere af de beskyttende stoffer, den behøver for at være såring; sund som muligt.

Squalane

Squalane
Er en naturlig del i hudfedt (olie). Det er en enestående fugtgivende ingrediens samt en kilde til fedtsyrer og antioxidanter med genopfyldende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Glycerin (Humectant), Caprylic/ Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), Stearic Acid (Emulsion Stabilizer), Triheptanoin (Emollient), C13-16 Isoalkane (Solvent), Butylene Glycol (Skin conditioning agent), Propanediol (Solvent ), Inulin (Humectant), Glyceryl Stearate (Skin conditioning agent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Emulsion Stabilizer), Squalane (Skin conditioning agent), Ethylhexyl Stearate (Solvent), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Emulsifying agent), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Glycogen (Humectant), Laminaria Digitata Extract (Humectant), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (Skin conditioning agent), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (Skin conditioning agent), Galactoarabinan (Film former), Citric Acid (pH adjuster), Maltodextrin (Absorbent), Schizophyllan (Humectant), Acetyl Hexapeptide-8 (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Fremgangsmåde

5. Trin Fugtighedscremer Rescue & Repair Weightless Natcreme

Sådan bruger du en creme

Ideel til at blødgøre og udglatte ansigt, hals og øjenområdet. Anvendes som det sidste trin i din hudplejerutine om aftenen. Ved brug om morgenen følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme

Reviews

FAQ

Most asked

Hvad er forskellen på den originale CALM Lightweight Genopbyggende Natcreme til kombineret/tør hud og den nye CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme?

CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme til fedtet/kombineret hud har en forbedret tekstur og en sammensætning af bioaktive ingredienser, der bedre imødekommer behovene hos dem, der har en sensitiv og fedtet hud. Den vandbaserede, silikonefri lotion indeholder en unik blanding af hudberoligende og mikrobiom-understøttende ingredienser. Der er tilsat blødgørende midler, der beroliger sensitiv hud og samtidig forebygger fremtidig sensitivitet. Tilsætningen af acetylhexapeptid-8 hjælper med at udglatte fine linjer og forbedre hudens fasthed.

Er CALM Rescue & Repair Weightless Natcremen velegnet til dem, der lider af rosacea eller har tendens til rødme?

Ja, CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme er også velegnet til hud med tendens til rosacea og rødme.

Kan jeg bruge CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme omkring øjnene?

CALM Rescue & Repair Weightless Natcremen kan godt anvendes omkring øjnene, men hvis din hud omkring øjnene er tør, så anbefaler vi, at du bruger en særlig øjencreme eller gel fra Paula’s Choice.

Hvorfor har jeg brug for en natcreme til min fedtede hud?

Alle hudtyper, inklusive fedtet hud, har brug for visse ingredienser for at forblive normal og sund, såsom antioxidanter og hudgenopbyggende ingredienser. Til fedtet hud eller fedtede områder er det vigtigt at vælge en let tekstur, der ikke tilstopper porerne, men giver den nødvendige fugttilførsel.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Calm Rescue Repair Weightless Moisturiser Full Size

CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme

Full size
317,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).