-15%
Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size
Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size
Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-rescue-repair-intensive-moisturiser-full-size/9250-01.html

Calm Rescue &Repair Intensiv Natcreme

Denne ultra-fugtgivende natcreme giver øjeblikkelig lindring til tør hud, beroliger rødme og sensitivitet. Dens formel med antioxidanter og blødgørende midler hjælper med at beskytte hudens sarte barriere.

317,00 kr.
 • Denne ultra-fugtgivende natcreme giver øjeblikkelig lindring til tør hud, beroliger rødme og sensitivitet. Dens formel med antioxidanter og blødgørende midler hjælper med at beskytte hudens sarte barriere.

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Normal hud,
  Tør hud
 • Hudtype: + Normal hud,
  + Tør hud
 • Hudproblemer: Anti-Aging, Rødme, Sensitiv hud
 • Ingredienser: Hexapeptid-8, Præbiotika, Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt) Se alle
 • Rutine: Natcreme
Hudtype:
+ Normal hud,
+ Tør hud
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Intens fugttilførsel til tør, reaktiv hud

 • Lindrer en beskadiget barriere

 • Opstrammer synligt

Beroligende fugttilførsel til tør og sensitiv hud

CALM Rescue & Repair Natcreme har en ny og forbedret formulering, der hjælper med at forbedre reaktiv hud og give et mere ungdommeligt udseende, da den giver øjeblikkelig lindring til tør og sensitiv hud. Den understøtter samtidig hudens mikrobiom, så spændstigheden med tiden boostes. Den er så blid, at den kan anvendes på hud med tendens til rødme. Dens unikke blanding af antioxidanter, udglattende, blødgørende midler og hudgenopbyggende ingredienser efterlader huden med en smidig og strålende finish. Et multifunktionelt peptid strammer synligt op, mens glykogen er gavnligt for de underliggende årsager til sensitivitet.

Tuben til dette produkt i fuld størrelse er fremstillet af 9,97% genbrugsmateriale (eksklusive låg).

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Hexapeptid-8

Hexapeptid-8

Som en ud af mange peptider, der anvendes i hudplejeprodukter, har denne ingrediens både genopbyggende og vandbindende egenskaber, der hjælper med til at forbedre, hvordan huden føles og ser ud.

Præbiotika

Præbiotika

Hjælper med at genopbygge og reparere hudens mikrobiom. Derved kan huden danne flere af de beskyttende stoffer, den behøver for at være såring; sund som muligt.

Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt)

Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt)

Denne vilde svamp, der er udbredt i Sverige og Norge, har vist sig at være meget nyttig til at lindre rødmende hud, der er blevet særligt sensitiv.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), C13-15 Alkane (Solvent), Glycerin (Skin conditioning agent), Propanediol (Solvent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Skin conditioning agent), Cetearyl Alcohol (Emulsion stabilizer), Arachidyl Alcohol (Emolient), Stearic Acid (Emulsion Stabilizer), Inulin (Humectant), Behenyl Alcohol (Texture enhancer), Cetyl Alcohol (Cleansing Agent), Butylene Glycol (Skin conditioning agent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Myristyl Myristate (Skin conditioning agent), Arachidyl Glucoside (Emulsifying agent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Emusifying agent), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Emulsifying agent), Xanthan Gum (Emulsion Stabilizer), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Glycogen (Humectant), Yeast Extract (Skin protectant), Laminaria Digitata Extract (Humectant), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (Skin conditioning agent), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (Skin conditioning agent), Galactoarabinan (Film former), Schizophyllan (Humectant), Citric Acid (pH adjuster), Maltodextrin (Humectant), Acetyl Hexapeptide-8 (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Fremgangsmåde

5. Trin Fugtighedscremer Rescue &Repair Intensiv Natcreme

Sådan bruger du en creme

Ideel til at blødgøre og udglatte ansigt, hals og øjenområdet. Anvendes som det sidste trin i din hudplejerutine om aftenen. Ved brug om morgenen følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme

Reviews

FAQ

Most asked

Hvad er forskellen på den originale CALM Restoring Natcreme til normal/tør hud og den nye CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme?

Udover en anden tekstur, indeholder CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme til normal/tør hud en anden sammensætning af ingredienser. Den har større fokus på at imødekomme behovene hos personer med sensitiv og tør hud. Den vandbaserede, silikonefri cremeformel indeholder silkeagtige blødgørende midler, fugtighedsbevarende midler og barriereforstærkende ingredienser, der hjælper med at modvirke sensitivitet, tørhed og fugttab. Formlen indeholder også acetylhexapeptid-8, som hjælper med at udjævne fine linjer og giver en synlig forbedring af hudens fasthed.

Kan jeg bruge CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme, hvis jeg lider af rosacea eller eksem?

Ja, CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme er populær hos vores kunder med en tør og sensitiv hud. Den er både skånsom og effektiv for dem, der er særligt udsat for rødme og eksem.

Kan jeg bruge CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme sammen med Paula's Choice-serummer eller boostere?

Ja, vores serummer, boostere og behandlinger er tilhørende produkter, der er udviklet til at kunne tilpasses din rutine, baseret på dine specifikke udfordringer med huden. Som altid skal du være opmærksom på, hvordan din hud reagerer og regulere anvendelsen herefter.

Kan jeg bruge CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme til min kombinerede, tørre hud?

CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme er formuleret til tør/meget tør hud, så den vil sandsynligvis være for fyldig til ansigtets mere fedtede områder. Hvis din hud er mere i retning af fedtet/kombineret, vil CALM Rescue & Repair Weightless Natcremen være en bedre og mere lettere løsning til dig.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Calm Rescue Repair Intensive Moisturiser Full Size

CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme

Full size
317,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).