-15%
Calm 1 percent BHA Sensitive Skin Exfoliant Full Size
Calm 1 percent BHA Sensitive Skin Exfoliant Full Size
Calm 1 percent BHA Sensitive Skin Exfoliant Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-1percent-bha-sensitive-skin-exfoliant/9210-01.html

Calm 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud

En ikke-slibende leave-on-eksfoliering, der forsigtigt udjævner ophobninger af hudceller og fjerner tilstopninger af porer samtidig med, at hudens sarte barriere bevares.

320,00 kr. 272,00 kr.
15% rabat
  • En ikke-slibende leave-on-eksfoliering, der forsigtigt udjævner ophobninger af hudceller og fjerner tilstopninger af porer samtidig med, at hudens sarte barriere bevares.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Rødme, Sensitiv hud, Kedelig hud
  • Ingredienser: Salicylsyre/BHA, Præbiotika, Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt) Se alle
  • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Opløser tilstoppede porer og gør dem finere

  • Beroliger huden og reducerer rødme

  • Blid ved huden

1% BHA Eksfoliering har en ny og forbedret fugtgivende formel, der er fyldt med hudberoligende ingredienser, der retter sig mod de underliggende årsager til sensitivitet. Du får samme resultat, som fra en anti-aging-BHA. Den er ekstra skånsom og kan også anvendes på hud med tendens til rødme. Hudhelende allantoin giver yderligere beroligende fordele.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Præbiotika

Præbiotika

Hjælper med at genopbygge og reparere hudens mikrobiom. Derved kan huden danne flere af de beskyttende stoffer, den behøver for at være såring; sund som muligt.

Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt)

Bitter fåreporesvamp (Albatrellus Confluens svampeekstrakt)

Denne vilde svamp, der er udbredt i Sverige og Norge, har vist sig at være meget nyttig til at lindre rødmende hud, der er blevet særligt sensitiv.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Methylpropanediol (Solvent), Dicrapylyl Carbonate (Emolient), C15-19 Alkane (Solvent), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Emulsion Stabilizer), Salicylic Acid (Skin conditioning agent), Propanediol (Solvent), Inulin (Humectant), Caprylyl Glycol (Skin conditioning agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Emulsifying agent), Sorbitan Isostearate (Emulsifying agent), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), Laminaria Digitata Extract (Humectant), Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract (Skin conditioning agent), Glycine Soja (Soybean) Oil (Skin conditioning agent), Opuntia Ficus-Indica Stem Extract (Skin conditioning agent), Galactoarabinan (Film former), Citric Acid (pH adjuster), Schizophyllan (Humectant), Maltodextrin (Skin conditioning agent), Phenoxyethanol (Preservative).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud

Sådan bruger du en eksfoliering

Påføres en eller to gange dagligt, efter du har renset din hud og brugt skintonic. Påfør en lille mængde af produktet i hele ansigtet, inklusive øjenområdet (undgå den nederste vippelinje og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Ved brug om morgenen følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.


Hvis du er allergisk over for salicylat, så tjek med din læge, før du bruger nogle former for produkter, der indeholder salicylsyre.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan adskiller CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud sig fra andre eksfolieringer fra Paula’s Choice?

Alle Paula’s Choice BHA-produkter (salicylsyre) er ikke-slibende og eksfolierer hudens overflade, mens CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud er specielt formuleret med tanke på rødme og reaktiv hud. Dette produkt eksfolierer og udglatter ikke kun huden, men arbejder også for at forbedre tegn på sensitivitet. Det er et godt eksempel på et multitaskende produkt af høj klasse.

Hvad er forskellen på den originale CALM 1% BHA Eksfoliering og den nye CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud?

Begge indeholder 1% salicylsyre sammen med andre beroligende ingredienser, dog har den nye CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud en tyndere creme-gel-tekstur, der er mere fugtgivende. Den indeholder også en bredere vifte af beroligende ingredienser såsom bitter fåreporesvamp, figenkaktus og den dobbelte mængde af hudhelende allantoin. Stofferne arbejder sammen for at behandle de underliggende og ydre årsager til sensitiv/reaktiv hud samtidig med, at den fjerner trist ophobning af celler og renser porerne.

Hvor ofte bør jeg anvende CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud?

Det er bedst gradvist at øge brugen af et BHA-produkt. Begynd med at bruge det en gang om dagen hver anden dag. Øg herefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Prøv dig frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til din hud. Brug altid en dagcreme med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Hvis jeg bruger et topisk medikament mod rosacea, kan jeg så også bruge CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud?

Ja. Faktisk virker den beroligende formel i CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud sammen med al receptpligtig medicin, der bruges til at behandle symptomer på rosacea. Påfør CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud efter rensning og skintonic, og følg op med din natcreme (eller påfør som anvist af din læge). En anden mulighed er at anvende dit receptpligtige produkt om aftenen og 1% BHA om dagen. Ved brug om morgenen bør du følge op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Hvis det er nyt for dig at bruge salicylsyre, så start i det små med 2-3 gange om ugen og arbejd op til daglig påføring efter behov.

Hvis jeg har sensitiv hud, kan jeg så bruge en kraftigere BHA?

Du skal vælge styrken på din BHA baseret på din hudtype og omfanget af dine udfordringer med huden. CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud er perfekt til særlig sensitiv hud og vil sandsynligvis være alt, hvad du behøver for at forbedre overfladetekstur eller eventuelle udfordringer med tilstoppede porer.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Calm 1 percent BHA Sensitive Skin Exfoliant Full Size

CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud

Full size
320,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).