Calm Repairing Serum Full Size
Calm Repairing Serum Full Size
Calm Repairing Serum Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-repairing-serum-full-size/3720-01.html

Calm Repairing Serum

Serummet er fyldt med antioxidanter og beroliger straks sensitiv hud og synlig rødme takket være dens effektive kombination af fugtgivende + anti-aging-ingredienser.

380,00 kr.
  • Serummet er fyldt med antioxidanter og beroliger straks sensitiv hud og synlig rødme takket være dens effektive kombination af fugtgivende + anti-aging-ingredienser.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Rødme, Tendens til rødme, Sensitiv hud
  • Ingredienser: Hyaluronsyre, Ceramider, Planteekstrakter Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Afhjælper hurtigt rødme og giver fugt

  • Styrker hudens barriere mod irritation

  • Milde men kraftige anti-aging-ingredienser

Lindring og aflastning af sensitiv hud med dette blide serum

Dette silkebløde serum beroliger sensitiv hud og dulmer rødme med en blid, men stadig effektfuld kombination af antioxiderende planteekstrakter og genopbyggende ingredienser. Dens koncentrerede anti-aging-formel minimerer fremtoningen af rynker og efterlader huden blød, fugtet og beroliget.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre
Er en del af hudens væv. En fantastisk ingrediens, der kan give hudens fugtindhold et boost, berolige samt beskytte mod fugttab.

Ceramider

Ceramider
Er hovedbestanddelen i hudens ydre lag, og de er nødvendige for deres evne til at tilbageholde vand samt deres genopfyldende og genopbyggende egenskaber.

Planteekstrakter

Planteekstrakter

Powerfulde planteekstrakter beroliger huden, reducerer tegn på sensitivitet og forbedrer synligt rødme.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), Glycerin (Humectant), Sodium Lauroyl Lactylate (Texture enhancer), Sodium Hyaluronate (Humectant), Polysorbate 20 (Emulsifier), Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), PEG/PPG-14/4 Dimethicone (Emulsifier), Xanthan Gum (Texture enhancer), Disodium EDTA (Chelating agent), Sodium Cocoyl Amino Acids (Cleansing agent), Propylene Glycol (Humectant), Ceramide NP (Emolient), Ethylhexylglycerin (Humectant), Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract (Antioxidant), Ceramide AP (Emollient), Cholesterol (Emollient), Phytosphingosine (Emollient), Beta-Glucan (Antioxidant), Sarcosine (Humectant), Carbomer (pH adjuster), Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Extract (Antioxidant), 1,2-Hexanediol (Preservative), Caprylyl Glycol (Preservative), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (Preservative), Sea Whip Extract (Preservative), Calcium Chloride (Texture enhancer), Glycine Soja (Soybean) Extract (Antioxidant), Hyaluronic Acid (Humectant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (Antioxidant), Tocopherol (Antioxidant), Magnesium Aspartate (Humectant), Potassium Aspartate (Skin soothing agent), Sodium Metabisulfite (Preservative), Ubiquinone (Antioxidant), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate (Antioxidant), Ceramide EOP (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative).

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Repairing Serum

Sådan bruger du en behandling

Påføres om morgenen og/eller aften som ønsket. Smør et par få dråber ud i ansigtet, på halsen og øjenområdet, efter brug af et renseprodukt, skintonic og eksfoliering. Kan anvendes under din natcreme. Ved brug om morgenen skal du altid følge op med en dagcreme, som indeholder en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM Repairing Serum

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

CALM Repairing Serum kommer nu i en ny emballage. Er det så også en ny formel?

Selvom formlen ikke er ændret fra den, du kender og holder af, har nye regulativer samt en gennemgang af den tidligere indholdsdeklaration gjort, at det var nødvendigt med enkelte ændringer i forhold til den oprindelige rækkefølge af ingredienser. Derfor er indholdsdeklarationen nu blevet mere omfattende. Regulativet kommer fra EU og betyder, at vi nu skal nævne det, der omtales som "utilsigtede ingredienser". Utilsigtede ingredienser er kosmetiske ingredienser, der bruges som en del af en kombination for at bevare eller stabilisere nøgleingredienser. Når de først er tilsat en kosmetisk formel, har de dog ingen effekt, da mængderne er forsvindende små. De utilsigtede ingredienser i dette serum har hele tiden været der. De var ikke nævnt tidligere, da de fleste lande ikke kræver det (som skrevet skyldes det, at mængden af disse ingredienser er for lille til at have en indvirkning på formlen eller din hud). Vi beklager forvirringen og er glade for at kunne garantere dig, at formlen stadig er den samme.

Hvordan adskiller CALM Repairing Serum sig fra andre Paula’s Choice serummer?

CALM Repairing Serum er specielt formuleret til særlig sensitiv hud og/eller vedvarende rødme. Dens kombination af hudgenopbyggende ingredienser, beroligende antioxidanter og barriereforstærkende ingredienser er blevet valgt på grund af deres blidhed og evne til at reducere reaktioner både nu og i fremtiden. Denne formel egner sig til alle hudtyper, inklusive dem med tendens til uren hud, rosacea eller eksem.

Hvor i min rutine bør jeg anvende CALM Repairing Serum?

CALM Repairing Serum kan påføres efter rensning, skintonic og eksfoliering (hvis relevant). Hvis du bruger andre boostere, serummer eller behandlinger, påføres det i rækkefølge fra den tyndeste til den tykkeste. Om morgenen skal der altid følges op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Hvor lang tid vil det tage at se en forbedring af min røde hud, når jeg bruger CALM Repairing Serum?

Det afhænger af årsagen til din rødme og din huds sundhed, men de fleste mennesker vil se lindring inden for et par timer efter påføring af CALM Repairing Serum. Regelmæssig brug vil gøre, at resultaterne løbende forbedres. Det gælder især, hvis hele din hudplejerutine er blid og parfumefri, og du konsekvent anvender en creme med solbeskyttelse.

Kan jeg bruge CALM Repairing Serum, hvis jeg ikke har rød eller irriteret hud?

Absolut! Faktisk er kombinationen af beroligende og hudgenopbyggende ingredienser samt nærende milde, duftfri planteekstrakter en fantastisk løsning til alle hudtyper.

Kan jeg bruge CALM Repairing Serum, hvis jeg har akne, tendens til uren hud og/eller mærker efter tidligere udbrud?

Ja, anti-irritationsmidlerne, ceramiderne og de beroligende ingredienser i CALM Repairing Serum er velegnet til personer med hud med tendens til uren hud samt mærker efter tidligere udbrud. Dette serum vil også hjælpe med at reducere skællende hud, som skyldes behandlinger mod udbrud. CALM Repairing Serum er også god at bruge sammen med vores CLEAR-hudplejeserie, da dens superlette tekstur føles vægtløs (aldrig fedtet), og den fungerer fint i lag sammen med hvert produkt. Husk at bruge en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller over for at beskytte huden og forebygge, at mærker efter udbrud forværres.

Kan jeg bruge CALM Repairing Serum sammen med topiske medikamenter mod rosacea?

Ja, CALM Repairing Serum virker sammen med al topisk receptpligtig medicin til behandling af symptomer på rosacea. Du kan anvende dette serum før eller efter din topiske medicin eller som anvist af din læge.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Calm Repairing Serum Full Size

CALM Repairing Serum

Full size
380,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).