• Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Full size
 • Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Full size
 • Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Trial Size
https://www.paulaschoice.dk/da/clear-extra-strength-anti-redness-exfoliating-solution-salicylic-acid-trial-size/16216.html

Clear Extra Strength 2% BHA Eksfoliering - Rejsestørrelse

 • Flydende eksfoliering, som hurtigt trænger dybt ind i porerne og effektivt fjerner uren hud.

 • Hudtype: Kombineret hud, Fedtet hud
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer, Rødme
 • Ingredienser: Ekstrakt af grøn te, Methylpropanediol, Salicylsyre/BHA Se alle
 • Rutine: Eksfoliering
98.00 kr

Variations

Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Trial Size

Clear Extra Strength 2% BHA Eksfoliering - Rejsestørrelse

Rejsestørrelse
98.00 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Hvad kan det?

  Den klare løsning til uren hud og hudorme.

  Hold svær uren hud og hudorme i skak med denne eksfoliering med 2% salicylsyre (BHA). Dens leave-on formel trænger dybere ind i porerne, fjerner uren hud og reducere betændelse uden brug af ingredienser, der kan irritere huden. Den flydende tekstur er silkeblød og efterlader huden blød og fugtet.

 • Er produktet velegnet til min hud?

  Hvilken hudtype har du?

  Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

  (Vælg én mulighed).
 • Nøglefunktioner

  Mild ved huden, hård mod urenheder

  Hurtigt absorberende flydende formel

  Bekæmper hudorme

 • Fremgangsmåde

  Påføres forsigtigt ved hjælp af fingrene eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene), efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

  Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Derefter anvendes det to gange om dagen. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Om aftenen følges op med resten af din rutine.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Ekstrakt af grøn te
  Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

  Methylpropanediol
  Kan forbedre optagelsen af ingredienser, såsom salicylsyre. Det har også fugtgivende egenskaber, der efterlader huden glat og frisk.

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ingredients:
  Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin-soothing/antioxidant), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH balancer), Phenoxyethanol (preservative).

 • FAQ

  Godt at vide, før du går i gang:

  Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen modreaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Er der et andet produkt fra Paula's Choice, som ligner Clear Extra Strength Anti-Rødme Eksfolierende Løsning 2% BHA?

  Vores Clear Extra Strength Anti-Rødme Eksfolierende Løsning 2% BHA har den samme formel som vores Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering.

  Hvad er forskellen på Clear Regular Strength og Extra Strength Anti-Rødme Eksfolierende Løsning?

  Forskellen på Clear Regular Strength og Extra Strength eksfolieringerne er hovedsageligt deres tekstur samt hvor hurtigt de absorberes. Mens de begge indeholder 2% salicylsyre, har Regular Strength en lettere, vandagtig formel, og den er mildere med en lidt højere pH-værdi end Extra Strength. Extra Strength trænger hurtigere ind i porerne og har en lavere pH-værdi, som effektivt bekæmper vanskelig uren hud.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, September 2008, issue 3, pages 170-6