Defense

Defense

DIN HUDS FORSVAR MOD FORURENING

Vores Defense-kollektion er et effektfuldt hudplejesystem, der giver beskyttelse mod de fem største former for miljøskader: biludstødning, cigaretrøg, smog, små partikeltoksiner og blåt lys fra digitale enheder. Giv din hud et sundt og strålende udseende med Defense. Se mere

Filter

3 Fundet resultat Slet filtre
3 resultater
Sorter efter:
Filtrer efter:
 • Hudtyper

  Hudtyper

  3 Fundet resultat Slet filtre
 • Hudproblemer

  Hudproblemer

  3 Fundet resultat Slet filtre
 • Størrelse

  Størrelse

  3 Fundet resultat Slet filtre
 • Kategorier

  Kategorier

  3 Fundet resultat Slet filtre
 • -15%
  Alle hudtyper
  Anti-Aging, Kedelig hud

  Giver en mere klar hud

  Let creme, nem at påføre

  Beskytter huden mod de skadelige påvirkninger fra forurening.

  Denne dagcreme med solfaktor 30 fugter og beskytter huden mod forurening og UV-stråler og giver en mere klar hud.

  Kiwi, Ekstrakt fra lakridsrod, Arganolie
  15% rabat
  Produkt i rejsestørrelse
  Produkt i rejsestørrelse
  Alle hudtyper
  Anti-Aging, Kedelig hud

  Fjerner makeup

  Styrker hudens naturlige barriere

  Beskytter huden mod de skadelige påvirkninger fra forurening.

  Dette silkeagtige renseprodukt fjerner blidt skidt, overskydende olie og forureningsfaktorer, der giver kedelig hud.

  Aminosyrer, Laurinsyre, Fosfolipider
  Produkt i rejsestørrelse
  Produkt i rejsestørrelse
 • -15%
  Alle hudtyper
  Anti-Aging, Store porer, Kedelig hud

  Opløser tilstoppede porer og gør dem finere

  Forbedrer hudens teint og tekstur

  Beskytter huden mod de skadelige påvirkninger fra forurening.

  En lysnende behandling, der neutraliserer påvirkningerne fra den daglige forurening og blåt lys.

  Salicylsyre/BHA, Hvid te, Antioxidanter
  15% rabat
  Produkt i rejsestørrelse
  Produkt i rejsestørrelse
Gå til toppen

Miljøforurening er skadelig for din hud og kan resultere i trist, ru og misfarvet hud - eller hud med et ujævnt udseende. Samtidig kan det fremskynde aldringsprocessen. Følg disse 3 enkle trin for at opnå en hud, der ser stærkere, sundere og mere strålende ud.

Din daglige DEFENSE-rutine

1. TRIN: Renseprodukt

Fjern snavs, overskydende talg og forurenende partikler, der gør huden trist at se på med DEFENSE Renseprodukt, der skånsomt renser og blødgør huden.

2. TRIN: Behandling

Nulstil påvirkningen fra forureningen med DEFENSE Antioxidant Pore Purifier. En superlet, hududjævnende behandling med 0,5% salicylsyre, der sender kraftige antioxidanter dybt ned i porerne, hvor de kan neutralisere forureningsfaktorerne. Vitamin C og andre ingredienser udjævner hudtonen og giver din hud en flot glød.

3. TRIN: Dagcreme med solfaktor

Forbered dig på dagen foran dig med DEFENSE Dagcreme Solfaktor 30. Denne dagcreme indeholder mere end 12 antioxidanter samt skånsom, mineralbaseret solbeskyttelse. Fugter og giver fornyet glød, samtidig med at den beskytter mod blåt lys, UV-stråler og luftbårne forurenende partikler.

3. TRIN: Natcreme om aftenen

Om aftenen bruges DEFENSE Natcreme. Den tilfører 8 antioxidanter og andre ingredienser, der reparerer, fugter og styrker huden, mens du sover.

Vores DEFENSE-hudplejeserie er perfekt til alle hudtyper. Alle produkter i hudplejeserien er formuleret med en eksklusiv Anti Pollution Faktor ™ (APF). Denne unikke kombination af naturlige antioxidanter, planteekstrakter og hudreparerende ingredienser hjælper med at bekæmpe og nulstille effekten af luftbårne forurenende partikler samt eksponering for blåt lys. Vores APF ™ sætter en stopper for den skade, som miljøforurening forårsager. Den hjælper med at forebygge og reparere trist, ru, misfarvet og for tidligt aldrende hud, så din hud ser sund, flot og ensartet ud.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er APF?

APF står for Anti Pollution Faktor. Det refererer til kombinationen af antioxidanter og genopbyggende ingredienser, der giver en mere klar hud og hjælper med at beskytte din hud mod forurening samt med at reparere de synlige effekter af luftbårne forurenende partikler.

Hvilke antioxidanter kan få benævnelsen APF?

Allesammen! Det er dog ikke antioxidanterne alene, men synergien af dem sammen med andre ingredienser. Det er en kombination med genopbyggende ingredienser, der styrker hudens barriere (f.eks. ceramider, argan og marulaolie) og ingredienser, der giver en mere klar hud. De nulstiller den ujævne hudtone og skjoldede hyperpigmentering (en ikke særlig kendt bivirkning af eksponering mod forurenende partikler).

Indeholder mine nuværende produkter fra Paula's Choice APF?

Dine produkter fra Paula's Choice indeholder også antioxidanter, der beskytter mod og neutraliserer de skadelige virkninger af forurenende partikler. Alle vores dagcremer med solfaktor beskytter mod UV-stråling. Vores øvrige hudplejeserier har mere målrettede formuleringer til behandling af specifikke udfordringer med huden og er ikke udelukkende fokuserede på at beskytte mod forurenende partikler. Produkterne fra DEFENSE er de første, der indeholder en specifik kombination af ingredienser, der er udvalgt til at forebygge og bekæmpe virkningerne af luftbårne forurenende partikler samt blåt lys.

Relaterede artikler

Beauty begins with truth

Hvad er vores filosofi? Smart, Safe Beauty. De produkter, du anvender, skal uden undtagelse fungere og gøre din hud godt. Alle vores formler er effektive og sikre at bruge samt understøttet af videnskabelig forskning. Vi fortæller dig sandheden om hudpleje, og hvad der ligger bag, for det bør ikke være et mysterieum at holde din hud sund.

Vores produkter holder, hvad de lover. Det ønsker vi, at du selv skal få muligheden for at konstatere, og derfor tilbyder vi en garanti på 60 dages fuld tilbagebetaling. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kontakt os inden for 60 dage, så refunderer vi beløbet fuldt ud.

Vi er her for at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for hjælp til at sammensætte en hudplejerutine, så tag endelig kontakt til vores kundeservice. Vores hudplejeeksperter er her for at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din hud.