-15%
Clear Pore Normalizing Cleanser Full size
Clear Pore Normalizing Cleanser Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/clear-pore-normalizing-cleanser-full-size/6001.html

Clear Renseprodukt

Opfriskende rensegel, der blidt fjerner overskydende olie, skidt og urenheder i tilstoppede porer.

195,00 kr.
  • Opfriskende rensegel, der blidt fjerner overskydende olie, skidt og urenheder i tilstoppede porer.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer
  • Ingredienser: Glycerin, Panthenol (B5-vitamin), Sodium Laureth Sulfate Se alle
  • Rutine: Renseprodukt
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Efterlader huden ren og genopfrisket

  • Mild ved huden, hård mod urenheder

  • Fjerner overskydende olie

Hård over for urenheder, blid mod din hud.

Uren hud kan opstå i alle aldre, om du er 15 eller 50 år gammel. Det første skridt til at opnå en forbedring er at rense din hud. Clear Pore Normalizing Renseprodukt er hård over for urenheder, men blid mod din hud. Det fjerner blidt overskydende olie, skidt og urenheder i tilstoppede porer, så huden efterlades ren, klar og genopfrisket.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Glycerin

Glycerin
Er en genopfyldende og genopbyggende ingrediens, der findes naturligt i huden. Det hjælper huden med at vedligeholde et sundt udseende, og forsvarer den mod tørhed.

Panthenol (B5-vitamin)

Panthenol (B5-vitamin)
Panthenol er et fugtighedsbevarende middel, takket være dets evne til at tiltrække og holde på fugt. Det forbedrer hudens fremtoning, og huden føles mere behagelig.

Sodium Laureth Sulfate

Natrium lauret sulfat
Er en blid, rensende ingrediens til alle hudtyper.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate (cleansing agent), Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer (texture-enhancing), Glycerin (skin replenishing), PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate (hydrating cleansing agent), Sodium Laureth Sulfate (cleansing agent), Salicylic Acid (skin-soothing), Arginine (amino acid/hydration), Butylene Glycol (texture enhancer), PEG-7 Glyceryl Cocoate (cleansing/skin-softening/emulsifier), Panthenol (hydration), Disodium EDTA (chelating agent), Citric Acid (pH adjuster), PEG-60 Hydrogenated Castor Oil (skin-softening), Sodium Citrate (chelating agent), Phenoxyethanol (preservative), Caprylyl Glycol (preservative), Chlorphenesin (preservative).

Fremgangsmåde

1. Trin Renseprodukter Renseprodukt

Sådan bruger du et renseprodukt

Bruges morgen og aften. Gør ansigtet og øjnene godt våde med vand. Påfør en lille smule af renseproduktet i dit ansigt med blide, men energiske cirkelbevægelser. Skyl godt. Gentag, eller brug en ren vaskeklud til at fjerne tung makeup.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Clear Renseprodukt

Reviews

FAQ

Most asked

Hvilket renseprodukt skal jeg vælge, hvis jeg har problemer med uren hud?

Clear Renseprodukt er en meget let rensegel, som egner sig perfekt til uren hud. Foretrækker du et let skummende, cremet renseprodukt, som er nemt at vaske af? Så er Skin Balancing Renseprodukt et godt valg.

Har Paula’s Choice produkter med benzoylperoxid?

Benzoylperoxid er en aktiv ingrediens, som er effektiv mod de bakterier, der er årsagen til uren hud. I henhold til EUs regler inden for kosmetik kan Paula’s Choice Clear-produkter, som indeholder benzoylperoxid, ikke fås inden for EU. Et godt alternativ er Clear Daily Skin Clearing Behandling med azelainsyre.

Kan jeg genanvende dette produkt?

Denne emballage består af to komponenter. Flasken og låget er begge fremstillet af PP-plast. Tjek venligst med din lokale ordning for affaldssortering, før du affaldssorterer og genanvender dette produkt.

Fuldend din rutine

Forskning

International Journal of Cosmetic Science, 2000 Feb, issue 1, pages 21-52 Journal of Cosmetic Science, July-August 2011, issue 4, pages 361-70 Indian Journal of Dermatology, May-June 2015, issue 3, pages 248–254 Skin Research and Technology, February 2001, issue 1, pages 49–55

Produktet er i restordre

Clear Pore Normalizing Cleanser Full size

Clear Renseprodukt

Full size
195,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).