Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Full size
Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/clear-extra-strength-anti-redness-exfoliating-solution-salicylic-acid-full-size/6211.html

Clear Extra Strength 2% BHA Eksfoliering

317,00 kr.
 • Flydende eksfoliering, som hurtigt trænger dybt ind i porerne og effektivt fjerner uren hud.

 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Kombineret hud,
  Fedtet hud
 • Hudtype: + Kombineret hud,
  + Fedtet hud
 • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer, Rødme
 • Ingredienser: Ekstrakt af grøn te, Methylpropanediol, Salicylsyre/BHA Se alle
 • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Kombineret hud,
+ Fedtet hud
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Mild ved huden, hård mod urenheder

 • Hurtigt absorberende flydende formel

 • Bekæmper hudorme

Den klare løsning til uren hud og hudorme.

Hold svær uren hud og hudorme i skak med denne eksfoliering med 2% salicylsyre (BHA). Dens leave-on formel trænger dybere ind i porerne, fjerner uren hud og reducere betændelse uden brug af ingredienser, der kan irritere huden. Den flydende tekstur er silkeblød og efterlader huden blød og fugtet.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Ekstrakt af grøn te

Ekstrakt af grøn te
Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

Methylpropanediol

Methylpropanediol
Kan forbedre optagelsen af ingredienser, såsom salicylsyre. Det har også fugtgivende egenskaber, der efterlader huden glat og frisk.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (exfoliant), Polysorbate 20 (texture-enhancing), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin-soothing/antioxidant), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Sodium Hydroxide (pH balancer), Phenoxyethanol (preservative).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer Extra Strength 2% BHA Eksfoliering

Sådan bruger du en eksfoliering

Påføres forsigtigt ved hjælp af fingrene eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene) efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen. Morgen: Slut altid af med en fugtighedscreme med solfaktor 30 eller højere. Aften: Følg op med resten af din rutine.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Clear Extra Strength 2% BHA Eksfoliering

Reviews

FAQ

Most asked

Godt at vide, før du går i gang:

Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen modreaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Er der et andet produkt fra Paula's Choice, som ligner Clear Extra Strength Anti-Rødme Eksfolierende Løsning 2% BHA?

Vores Clear Extra Strength Anti-Rødme Eksfolierende Løsning 2% BHA har den samme formel som vores Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering.

Hvad er forskellen på Clear Regular Strength og Extra Strength Anti-Rødme Eksfolierende Løsning?

Forskellen på Clear Regular Strength og Extra Strength eksfolieringerne er hovedsageligt deres tekstur samt hvor hurtigt de absorberes. Mens de begge indeholder 2% salicylsyre, har Regular Strength en lettere, vandagtig formel, og den er mildere med en lidt højere pH-værdi end Extra Strength. Extra Strength trænger hurtigere ind i porerne og har en lavere pH-værdi, som effektivt bekæmper vanskelig uren hud.

Fuldend din rutine

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, September 2008, issue 3, pages 170-6

Produktet er i restordre

Clear Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution Salicylic Acid Full size

Clear Extra Strength 2% BHA Eksfoliering

Full size
317,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).