• Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
 • Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Travel Size
https://www.paulaschoice.dk/da/skin-perfecting-bha-liquid-exfoliant-full-size/2010.html

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant

 • Hurtigt absorberende væske, der fjerner lag af døde hudceller samt afhjælper hudorme.

 • Hudtype: Blandet hud, Fedtet hud
 • Hudproblemer: Uren hud , Hudorme , Store porer , Rødme
 • Ingredienser: Salicylsyre/BHA , Ekstrakt af grøn te , Methylpropanediol Se alle
 • Rutine: Eksfoliant
276.00 kr

Variations

Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant

Full size
276.00 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Hvad kan det?

  Vores bestseller nr. 1 i hele verden af eksfolierende produkter.

  Få en fejlfri hud med vores bedstsælgende leave-on eksfoliering. Denne milde, lette og flydende eksfoliering fjerner hurtigt døde hudceller både på overfladen og i dybden indeni porerne, så huden bliver glattere samt mere klar og strålende. BHA (salicylsyre) har anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper med at reducere hudorme, pletter og tendens til rødme.

 • Nøglefunktioner

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Hurtigt absorberende flydende formel

  Fjerner lag af døde hudceller

 • Fremgangsmåde

  Påføres forsigtigt ved hjælp af fingrene eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene), efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

  Begyndt forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Derefter anvendes det to gange om dagen. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Om aftenen følges op med resten af din rutine.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ekstrakt af grøn te
  Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

  Methylpropanediol
  Kan forbedre optagelsen af ingredienser, såsom salicylsyre. Det har også fugtgivende egenskaber, der efterlader huden glat og dugfrisk.

  Ingredients:
  Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative).

 • FAQ

  Godt at vide, før du går i gang:

  Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen modreaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at se, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Hvad er forskellen på en 2% BHA-væske og en 2% BHA-gel?

  For det første, teksturen: Den ene er flydende ligesom en skintonic, og den anden er tykkere ligesom en klar gel. De har begge det samme indhold af salicylsyre, dog indeholder 2% BHA-væsken en ingrediens, der tillader salicylsyre at trænge hurtigere og længere ind. Med 2% BHA-gelen får du en langsommere udskillelse af salicylsyren. De fungerer begge glimrende til at afhjælpe akne, hudorme og alderstegn. De passer begge to til alle hudtyper, men bedst til normal til fedtet hud eller blandet hud.

  Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant føles en lille smule klistret/fedtet på ansigtshuden. Hvad skyldes det?

  Hvis BHA’en føles klistret, er det højst sandsynligt fordi, du anvender for meget af produktet. Gennemsnitligt har man brug for det, der svarer til størrelsen af en ært, og det er bedst kun at påføre produktet i et tyndt lag. Det ”fedtede” følelse kan skyldes det høje indhold af glykol (glykol hjælper BHA med at trænge ind i hudens overflade og fungerer samtidigt som et vandbindende middel). Hvis du lever i et fugtigt klima, kommer denne fornemmelse mere til udtryk, og hvis du bruger for meget af produktet, kan det føles ”fedtet” mod huden.

  Hvornår kan jeg begynde min BHA-eksfolierende behandling igen efter en laser- eller scrub-behandling?

  Allerførst er det vigtigt, at du følger de instruktioner, som din læge eller sygeplejerske har givet dig til efter behandlingen. Derudover er vores generelle råd, at du begynder at bruge din BHA igen så hurtigt som muligt. Det kan dog anbefales, at du venter et par dage med at anvende din BHA-eksfoliering, hvis din hud føles ekstra følsom. Salicylsyre er en fremragende anti-inflammatorisk ingrediens, som kan forbedre hudens naturlige helingsproces, eftersom den kan hjælpe med at reducere tendens til rødme efter behandlingen.

  Er der et andet produkt fra Paula’s Choice, som ligner Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant?

  Vores Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant har den samme formel som vores Clear Ekstra Styrke Mod Rødme 2% BHA Eksfoliering.

 • Ekspertråd

Fuldend din rutine

Rutinefinder

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-994 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461