-15%
Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/skin-perfecting-bha-liquid-exfoliant-full-size/2010.html

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering

Hurtigt-absorberende væske, der fjerner lag af døde hudceller samt afhjælper hudorme.

320,00 kr. 272,00 kr.
15% rabat
  • Hurtigt-absorberende væske, der fjerner lag af døde hudceller samt afhjælper hudorme.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Uren hud, Hudorme, Store porer, Kedelig hud
  • Ingredienser: Salicylsyre/BHA, Ekstrakt af grøn te, Methylpropanediol Se alle
  • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Afhjælper uren hud og hudorme

  • Hurtigt absorberende flydende formel

  • Fjerner lag af døde hudceller

Vores bestseller nr. 1 i hele verden af eksfolierende produkter.

Få en fejlfri hud med vores bedst sælgende leave-on eksfoliering. Denne milde, lette og flydende eksfoliering fjerner hurtigt døde hudceller både på overfladen og i dybden inde i porerne, så huden bliver glattere samt mere klar og strålende. BHA (salicylsyre) har anti-inflammatoriske egenskaber, som hjælper med at reducere hudorme, urenheder og tendens til rødme.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Ekstrakt af grøn te

Ekstrakt af grøn te
Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

Methylpropanediol

Methylpropanediol
Kan forbedre optagelsen af ingredienser, såsom salicylsyre. Det har også fugtgivende egenskaber, der efterlader huden glat og frisk.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Methylpropanediol (hydration), Butylene Glycol (hydration), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Polysorbate 20 (stabilizer), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (skin calming/antioxidant), Sodium Hydroxide (pH balancer), Tetrasodium EDTA (stabilizer).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer 2% BHA Flydende Eksfoliering

Sådan bruger du en eksfoliering

Påføres forsigtigt ved hjælp af fingrene eller en vatrondel i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene) efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen. Morgen: Slut altid af med en fugtighedscreme med solfaktor 30 eller højere. Aften: Følg op med resten af din rutine.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Godt at vide, før du går i gang:

Det er bedst, hvis du gradvist øger brugen af BHA-produkter, hvor du begynder med at bruge dem et par gange om ugen. Hvis du ikke oplever nogen reaktion, kan du øge hyppigheden til hver anden dag om aftenen og derefter, hvis du ønsker det, til hver aften. Nogle personer øger brugen til to gange om dagen (morgen og aften), men det afhænger udelukkende af din hud og dens tilstand. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at se, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så risikoen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Hvad er forskellen på en 2% BHA-væske og en 2% BHA-gel?

For det første, teksturen: Den ene er flydende ligesom en skintonic, og den anden er tykkere ligesom en klar gel. De har begge det samme indhold af salicylsyre, dog indeholder 2% BHA-væsken en ingrediens, der tillader salicylsyre at trænge hurtigere og længere ind. Med 2% BHA-gelen får du en langsommere udskillelse af salicylsyren. De fungerer begge glimrende til at afhjælpe akne, hudorme og alderstegn. De passer begge to til alle hudtyper, men bedst til normal til fedtet hud eller kombineret hud.

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering føles en lille smule klistret/fedtet på ansigtshuden. Hvad skyldes det?

Hvis BHA’en føles klistret, er det højst sandsynligt fordi, du anvender for meget af produktet. Gennemsnitligt har man brug for det, der svarer til størrelsen på en ært, og det er bedst kun at påføre produktet i et tyndt lag. Den ”fedtede” følelse kan skyldes det høje indhold af glykol (glykol hjælper BHA med at trænge ind i hudens overflade og fungerer samtidigt som et vandbindende middel). Hvis du opholder dig i et fugtigt klima, kommer denne fornemmelse mere til udtryk, og hvis du bruger for meget af produktet, kan det føles ”fedtet” mod huden.

Hvornår kan jeg begynde min BHA-eksfolierende behandling igen efter en laser- eller scrub-behandling?

Allerførst er det vigtigt, at du følger de instruktioner, som din læge eller sygeplejerske har givet dig til efter behandlingen. Derudover er vores generelle råd, at du begynder at bruge din BHA igen så hurtigt som muligt. Det kan dog anbefales, at du venter et par dage med at anvende din BHA-eksfoliering, hvis din hud føles ekstra følsom. Salicylsyre er en fremragende anti-inflammatorisk ingrediens, som kan forbedre hudens naturlige helingsproces, eftersom den kan hjælpe med at reducere tendens til rødme efter behandlingen.

Er der et andet produkt fra Paula’s Choice, som ligner Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering?

Vores Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering har den samme formel som vores Clear Ekstra Styrke Mod Rødme 2% BHA Eksfoliering.

Fuldend din rutine

Forskning

Journal of European Academy of Dermatology and Venerology, September 2016, issue 9, pages 1480-1490 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-994 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461

Produktet er i restordre

Skin Perfecting BHA Liquid Exfoliant Full size

Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering

Full size
320,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).