Sådan plejer man tør hud om vinteren og hudpleje til vinteren

Sådan plejer man tør hud om vinteren og hudpleje til vinteren

Når årstiderne ændrer sig, og vejret bliver koldere, kan vores kropshud godt blive tør. For at tackle dette problem er der mange, der ændrer hele deres hudplejerutine. Din hud har blot brug for lidt ekstra hjælp, din hudtype har ikke ændret sig, og derfor skal du heller ikke ændre din rutine. At opretholde en effektiv hudpleje om vinteren betyder blot, at du skal tilføje et eller to produkter til din rutine, som giver ekstra fugt og næring.

Hvad er grunden til tør hud om vinteren?

Når temperaturen falder, og vinder blæser koldt, så går det hårdt ud over vores hud, da den kolde luft er tør, og der er et lavt fugtighedsindhold i luften både ude og inde.

Udover det lave fugtighedsindhold udenfor bliver din hud også tør på grund af den tørre, opvarmede luft indendørs. Kombinationen af kold og tør luft ude og varm og tør luft inde får en allerede tør hud til at eskalere. Blandede og fedtede hudtyper slipper heller ikke udenom. Hvis du har fedtet eller blandet hud, kan du opleve, at disse betingelser forårsager, at din hud føles og ser tør ud samt er sensitiv, rød, dehydreret og føles ubehagelig.

Problemer forårsaget af vintertør hud

De hudproblemer, der ofte er forbundet med vinteren, er: dehydrering, rødme, stram hud, skallende hud og en konstant følelse af ubehag.
Men bare rolig. Du kan holde din hud behagelig, glat og super fugtet ved at tilføje vigtige vinterhudplejeprodukter, som indkapsler fugten, nærer huden og sørger for at den kolde tid ikke fjerne din naturlige glød.

10 hudplejetips til vinteren

1. Tip Opdater din vinterhudplejerutine

Det bør ikke være nødvendigt at skifte alle produkterne ud, selvom huden er mere tør om vinteren. Det er bedre, at du lytter til din hud og prøver at opfylde dens specifikke behov ved at ændre et eller to produkter. Det er også vigtig at fortsætte med din regelmæssige hudplejerutine. Brug et renseprodukt til at komme af med ophobet skidt, urenheder og forurening. Brug derefter en eksfoliering til at fjerner døde hudceller og give huden en naturlig glans. Eksfolieringer hjælper også med at berolige rødme, som er et almindelig problem på denne tid af året. Og sidst men ikke mindst: Glem ikke at tilføre fugt hele dagen, hver dag. Husk, at UV-stråler er skadelige hele året rundt, især når de reflekteres fra snedækkede overflader, så forlad aldrig dit hjem uden at have påført en creme med faktor 30 eller højere.

2. Tip Glem ikke din vinterpleje til kroppen

Vores kropshud har også brug for kærlighed og opmærksomhed, selvom den er dækket til det meste af tiden i vinterhalvåret. Hvis man forsømmer den, kan det føre til ekstrem tør, kedelig og skallende hud på grund af opbyggede døde hudceller. For at undgå dette, kan du prøve at bruge Skin Revealing Body Lotion 10% AHA, som blidt eksfolierer tør hud og giver dig en super glat hud. Den fungerer også godt på tørre hæle og albuer. Hvis du har lidt røde knopper eller akne, så prøv vores 2% BHA Body Spot Eksfoliant. Følg op på disse eksfolierende bodylotions med enten Ultra-Rich Soothing Body Butter eller Daily Replenishing Kropscreme for at fugte og beskytte huden endnu mere.

3. Tip Genopbyg din tørre vinterhud i ansigtet

Hvis du oplever meget tør hud om vinteren, er det vigtigt, at du beskytter og genopbygger hudens naturlige barriere. Omega+ Complex Serum er pakket med nærende omega fedtsyrer og hjælper med at undgå fugttab ved at tilføre masser af fugt. Hvis du kigger efter et lettere, men stadig kraftig, serum, som du kan tilføje til din rutine, så bør du prøve vores Power Berry Serum. Det indeholder 95% naturlige ingredienser, der plejer og genopbygger huden samt fugter og beskytter mod miljømæssige skader. Det er også en god ide at vælge en skintonic til at genopfylde hudens overflade. Vi har mange, som du kan vælge imellem afhængigt af din hudtype og problemer.

4. Tip Eksfolier blidt tør, skallende hud om vinteren

Hvis du har problemer med tør, skallende hud om vinteren, kan det være fristende at skrubbe for at komme af med alle de døde hudceller. Desværre kan hårde, slibende scubs enten skade din hud, forårsage fugttab og ironisk nok dermed mere tørhed. I stedet er det bedre at fjerner døde hudceller med en AHA eller BHA leave-on eksfoliering. Hvis du er vant til at bruge en gel eller en flydende eksfoliering, så prøv at skifte til en lotion om vinteren. Hvis du har normal til tør hud, så er vores Skin Perfecting 8% BHA Lotion Eksfoliant et fantastisk valg. Hvis du normalt har fedtet eller blandet hud eller hud med tendens til akne, men lider af tørre plamager, så prøv vores Skin Perfecting 2% BHA Lotion Eksfoliant. Tilfør ekstra fugt ved at tilføje vores Hyaluronsyre Booster lige efter eksfolieringen for at berolige tør hud og gøre huden mere fyldig.

5. Tip Beskyt læberne om vinteren

Læber er følsomme overfor koldt vejr, da de producerer mindre olie end resten af ansigtet. Derfor er det vigtig at pleje dem ekstra godt om vinteren. Beskyt og nær dem i løbet af dagen med vores Læbepomade Solfaktor 50 eller påfør Lip & Body Balm til sprukne læber. Bonus tip: Massér en lille smule af vores Moisture Renewal Oil Booster på dine læber og forsejl det med Lip & Body Balm som en overnight læbemaske. Hej med jer lækre læber!

6. Tip Gør de tørre vinterhænder bløde med produkter med en rig tekstur

Koldt, blæsende og vådt vejr kan være årsag til tørre og ømme hænder med skrøbelige negle og flossede neglebånd. Så en hjælpende hånd modtages gerne! Brug vores Ultra-Rich Soothing Body Butter til at nære og beskytte tørre hænder. Smør hænderne ind efter behov, og hver gang du har vasket dem. Vores Lip & Body Balm er en ægte multitasker, der kan pleje neglebånd. Til at eksfoliere tørre hænder kan du bruges vores 10% AHA Skin Revealing Body Lotion. Et godt vintertip: Vores Skin Recovery Maske har dobbelt effekt af en ultra rig håndcreme.

7. Tip Berolige rødme i ansigtet om vinteren

Lave temperaturer og barske vinde kan forårsage, at huden bliver mere sensitiv, irriteret og rød. Forkæl din hud med beroligende ingredienser for at berolige rødme og dulme huden. Vores Moisture Renewal Oil Booster hjælper huden med at tilbageholde fugt og komme af med tør og skallende hud, hvilket gør den perfekt til sensitive hudtyper. Hvis du er på udkig efter et serum, der fugter huden og beroliger rødme på samme tid, så prøv vores Omega+ Complex Serum, som hjælper med at beskytte og genopbygge hudens naturlige barriere. Har du brug for lidt ekstra kærlighed og pleje? Når du gør dig klar til at gå i seng, så påfør Super Hydrate Overnight Maske som det sidste trin i din hudplejerutine om aftenen. Den er specielt formuleret til sensitiv hud og reducerer rødme, beroliger huden og giver en langtidsvarende fugttilførsel, mens du sover.

8. Tip Prøv disse rutinemæssige skift i vinterplejen af din tørre hud

Hvis du normalt har tør hud, så kan de kolde måneder gøre den endnu mere tør. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du har en hudplejerutine til tør hud. Tilføj vores Skin Recovery Super Antioxidant Serum og Moisture Renewal Oil Booster til din eksisterende rutine med En anden game-changer er vores Clinical Ultra-Righoldig Natcreme – afslut din aftenrutine med dette produkt, og opnå ekstrem fugttilførsel. På tidspunkter med ekstrem tørhed, kan en overnight maske være en sand livredder. Vores Skin Recovery Maske fugter intenst selv den tørreste hud og sikrer, at du vågner op med en strålende og dugfrisk teint.

9. Tip Brug produkter, der plejer huden ekstra meget om vinteren.

Ved at tilføre et fugtende serum eller ændre din eksfoliering fra en flydende formel eller gel til en lotion, der er fantastisk til tør hud i de koldere måneder. Når du giver huden lidt ekstra forkælelse, så hjælper det ikke kun huden, det hjælper også på humøret. Det sparer tid at bruge en overnight maske en gang om ugen, og det vil sikre, at du vågner op med en sund, strålende hud. Brug vores Radiance Renewal Maske for at opnå en strålende teint og et ekstra boost af fugt ved at påføre Super Hydrate Overnight Maske som det sidste trin i din aftenrutine. AHA-eksfolieringer er en glimrende løsning til tør hud. Giv huden et ugentligt boost med vores Resist Advanced Smoothing Behandling 10% AHA for at hjælpe tør, kedelig hud med at finde sin glød igen.

10. Tip Blødgør huden rundt om øjnene om vinteren

Koldt, blæsende vejr betyder også, at den sarte hud omkring øjnene kan blive tør. Resist Anti-Aging Øjencreme er fyldt med sheasmør og peptider, og den fungerer også fint som en overnight øjenmaske. –Sig goddag til langtidsvarende fugtilførsel og farvel til fine linjer. Ville du gerne have lidt mere glans omkring dine øjne? Påfør Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme for at opnå denne glans med mere.

Lær mere om hudpleje til tør hud.

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email Address*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

Alle hudtyper
Alle hudtyper
Allure Best of Beauty 2020 Award
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.