-15%
Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size
Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size
Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/clinical-ceramide-enriched-firming-eye-cream-full-size/2160.html

Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme

Reducerer fine linjer, opstrammer og giver en mere strålende hud. Med 0.01% retinol.

398,00 kr.
  • Reducerer fine linjer, opstrammer og giver en mere strålende hud. Med 0.01% retinol.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Kedelig hud
  • Ingredienser: Ceramider, Retinol, Vitamin C Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Hjælper med til at få en mere ungdommelig hud

  • Forbedrer hudens teint og tekstur

  • Udligner fine linjer og rynker

Prøv vores mest avancerede øjencreme med fem ceramider, C-vitamin og retinol til at tackle tegn på aldring.

Denne rige øjencreme indeholder fem hudidentiske ceramider, fire slags C-vitaminer og retinol. Denne kombination af ingredienser kaldes CollagenSupport Complex-cremer og styrker den sarte hud rundt om øjnene samtidig med, at den sikrer, at fine linjer og rynker reduceres synligt. Huden er strammere, sundere og mere strålende.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Ceramider

Ceramider
Er hovedbestanddelen i hudens ydre lag, og de er nødvendige for deres evne til at tilbageholde vand samt deres genopfyldende og genopbyggende egenskaber.

Retinol

Retinol
Er en ren energiindsprøjtning, der kan forbedre flere hudproblemer, hvoraf de fleste er relateret til synlige tegn på aldring. Den genopbygger huden, udglatter rynker, forbedrer solskader og er en antioxidant.

Vitamin C

Vitamin C
Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dets egenskaber for huden. Vitamin C kan forbedre flere tegn på aldring, gøre ujævn teint mere klar og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Neopentyl Glycol Diheptanoate (emollient), Cetyl Alcohol (texture enhancer), Butylene Glycol (hydration), Glycerin (skin-replenishing), Glyceryl Stearate (texture enhancers), PEG-100 Stearate (texture enhancers), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (texture enhancer), Ascorbyl Glucoside (vitamin C/antioxidant), Potassium Cetyl Phosphate (emulsifier), Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C/antioxidant), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (emollient), Polyglyceryl-10 Dioleate (emollient emulsifier), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Ceramide NS (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOP (skin-replenishing ingredient), Ceramide AP (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOS (skin-replenishing ingredient), Ceramide NP (skin-replenishing ingredient), Palmitoyl Tripeptide-5 (skin-restoring ingredient), Acetyl Tetrapeptide-5 (skin-restoring ingredient), etanorulayH muidoS (hydration), Caprooyl Phytosphingosine (skin-replenishing ingredient), Caprooyl Sphingosine (skin-replenishing ingredient), Cholesterol (skin-replenishing ingredient), Squalane (olive-derived emollient), Retinol (skin-restoring), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (antioxidant), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (skin-soothing), Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract (antioxidant), Dunaliella Salina (Algae) Extract (hydration/skin-soothing), Pongamia Glabra Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Allantoin (skin-soothing agent), Bisabolol (skin-soothing agent), Carnosine (skin-restoring), Panthenol (hydration), Sodium PCA (skin-replenishing), Pullulan (film-forming agent), Glyceryl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Behenic Acid (fatty acid slip agent), Dimethicone (hydration/texture enhancer), Sodium Citrate (chelating agent), Sodium Polyacrylate (film-forming agent), Caprylyl Glycol (emollient), Ethylhexyl Stearate (texture enhancer), Ceteareth-25 (texture enhancer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Trideceth-6 (emulsifier), Propyl Gallate (antioxidant), Polysorbate 20 (emulsifier), Disodium EDTA (chelating agent), Mica (coloring agent/pigment), Phenoxyethanol (preservative), Chlorphenesin (preservative), Sodium Benzoate (preservative).

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme

Sådan bruger du en behandling

For at gøre det nemmere at påføre øjencremens rige tekstur, kan du først varme den lidt mellem to fingerspidser, så den bliver blødere. Masser den derefter ind i huden omkring dine øjne med cirkulære bevægelser. Du skal som altid undgå direkte kontakt med øjnene samt at trække eller hive i huden. Ved brug om morgenen følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme

Reviews

FAQ

Most asked

Hvordan adskiller Clinical-produkter sig fra Resist-linjen eller andre produktkategorier fra Paula’s Choice?

Clinical-produkter har en mere målrettet, forstærket formel til løsning af specifikke hudproblemer, såsom svære tegn på aldring, dehydrering og solskader. Alt i alt, er det et spørgsmål om, hvad der passer bedst til dine behov. Det er perfekt at sammensætte en anti-aging rutine, der blander Resist, Clinical og andre produkter fra Paula’s Choice hudplejelinje, der henvender sig til din hudtype og problemer.

Hvad er ceramider?

Ceramider er en naturlig, fundamental del af din hud, som hjælper med at vedligeholde et præcist fugtniveau, så din hud er glat og jævn. De er yderst vigtige med hensyn til at holde huden sammen (ligesom mursten og mørtel), beskytte den mod dehydrering, tegn på følsomhed samt miljøskader, som skræller hudens beskyttende overflade af. Ceramider er den mest almindelige del af huden og udgør over 50% af dens sammensætning.
Efterhånden som vi bliver ældre, begynder ceramidernes antal at falde. Og som et resultat heraf, svækkes hudens barriere, hvilket kan lede til irritation, tørhed og tendens til rødme. Hudplejeprodukter, der indeholder ceramider (og andre fordelagtige ingredienser), kan hjælpe med at afhjælpe disse symptomer.

Hvad er forskellen på denne øjencreme og andre øjencremer fra Paula’s Choice?

Sammenlignet med vores Resist Øjencreme, indeholder Clinical Øjencreme flere målrettede ingredienser til at afhjælpe svære tegn på aldring rundt om øjnene (ligesom C-vitamin og ceramider). Den har et let, geléagtig cremet tekstur, hvor vores Resist Øjencreme har en mere pomadeagtig konsistens.

Hvad er forskellen på Clinical Ceramide-Enriched Natcreme og Clinical Ceramide-Enriched Øjencreme?

Øjencremen indeholder lidt mere retinol og C-vitamin, hvilket gør den perfekt egnet til brug rundt om øjnene. Derudover indeholder den to peptider, som hjælper mod rynker og med at opstramme den sarte hud omkring øjnene: Palmitoyl Tripeptid-5 og Acetyl Tetrapeptid-5. Den første forbedrer hudens fasthed ved at stimulere ny kollagenproduktion samt blokere de negative virkninger fra kollagen-nedbrydende enzymer. Den anden hjælper med at reducere hævede øjne, forbedre hudens elasticitet og glathed. Disse peptider findes ikke i Clinical Ceramide-Enriched Natcreme.
Paula har altid sagt, at du kan bruge dine ansigtsprodukter rundt om øjnene, så længe de er velformulerede og duftfri. Nogen synes dog, at deres regelmæssige fugtighedscreme ikke er blødgørende eller rig nok til øjenområdet. Hud omkring øjnene, som er tørre, viser tegn på tab af fasthed og har sorte rander, har brug for en forbedret formel for synlig forbedring – det er her, vores øjenprodukter udmærker sig.

Hvad er CollagenSupport Complex?

CollagenSupport Complex kombinerer ceramidernes genopfyldende egenskaber med retinol for at styrke den underbyggende effekt. Dens indhold af flere forskellige C-vitaminer hjælper huden med at forsvare sig mod miljøbelastninger og give en fastere hud. Dette kompleks giver huden de væsentlige byggesten, den har brug for, for at forny sig selv og genopbygge dens naturlige barriere.

Hvor meget retinol og C-vitamin indeholder Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme?

Det samlede indhold af C-vitamin er 5,0% og 0,01% retinol. Procentdelen af C-vitamin og retinol er bevidst lavere end i Clinical Ceramide fugtighedscreme til ansigtet, hvilket giver brugeren mulighed for at komme begge produkter på rundt om øjenområdet, uden at der opstår ubehag.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream Full size

Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Øjencreme

Full size
398,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).