Dehydreret hud

Mange tror, at dehydreret hud er det samme som tør hud. Men vidste du, at dehydreret hud er et hudproblem og tør hud er en hudtype? Den største forskel på de to er årsagen til problemet. Tør hud skyldes mangel på de naturlige stoffer, der holder huden sund, mens dehydreret hud lider af dehydrering. Læs videre, om lær mere om, hvad der forårsager dehydreret hud, og hvordan du kan holde øje med det.

Dehydreret hud

Dehydreret hud mangler fugt i hudens overflade og føles ofte tør og ru, men den kan være en anden hudtype nedenunder, selv fedtet. Der er flere mulige grunde til dehydreret hud. Den mest almindelige er, at hudens barriere er skadet, det vil sige, de naturligt beskyttende øverste lag af huden, som dermed ikke kan holde på fugten og resulterer i dehydreret hud. Dette skyldes normalt produkter, der indeholder duft, sensibiliserende ingredienser eller hårde scrubs. Ændringer i vejret eller hormoner kan også forårsage dehydrering. Du kan løse det ved at bruge fugtgivende og hudplejende produkter, der hjælper huden med at bevare fugten.

Pleje af dehydreret hud

Det er ikke nok at drikke et ekstra glas vand for at fugte huden – det kræver en hudplejerutine fyldt med fugtende og hudplejende ingredienser. Nedenfor finder du en trin for trin-guide til at genopbygge hudens fugt, som omfatter produkter til fedtet og tørre hudtyper.

1. Trin: Rense

God hudpleje begynder med en ren hud. Det sikrer, at de produkter, du bruger efterfølgende, kan udføre deres arbejde korrekt. Hermed får din hud større nytte af de fugttilførende og plejende ingredienser, da de nemmere kan trænge ind i huden.

2. Trin: Skintonic

En skintonic genopfylder omgående huden efter rensning samt tilfører en portion genopbyggende, beroligende og fugttilførende ingredienser til huden.

3. Trin: Fugte

Det sidste trin i din hudplejerutine skal være en fugtighedscreme til at fugte huden og få dens fugtniveau tilbage på rette spor. Om dagen er det vigtigt, at du beskytte din hud med en dagcreme med solfaktor 30 eller højere. Dette beskytter huden mod solskader, så den nemmere kan reparere sig selv og forblive sund.

Målrettede behandlinger

Bring din hudplejerutine op på et højere niveau ved at tilføje et serum eller en booster. Hyaluronsyre Booster er en fantastisk løsning til dehydreret hud – blot en lille smule hyaluronsyre er i stand til at hjælpe huden med at tilbageholde en betydelig mængde fugt. Du kan påføre denne booster før din dag- eller natcreme, eller du kan blande et par dråber af den i din natcreme. Resist Omega+ Complex Serum styrker hudens naturlige beskyttende barriere, som hjælper med at holde på hudens fugt. Det kan påføres før din dag- eller natcreme, eller det kan erstatte din natcreme, hvis du har fedtet hud.

Ved at følge disse trin kan du hjælpe din dehydrerede hud til at blive sund og strålende igen.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.