Sådan finder du den mest effektive hudplejerutine

Når du skal vælge den mest effektive hudplejerutine, er det ekstremt vigtigt, at du ved, hvilke produkter der samarbejder, samt i hvilken rækkefølge du skal bruge dem. Hos Paula’s Choice anbefaler vi en essentiel hudplejerutine, der består af tre trin, som hver især er designet til at dække de grundlæggende behov uanset hudtype – altså det minimum, din hud behøver for at forblive sund og beskyttet både dag og nat. Brug vores enkle guide til at vælge en essentiel hudplejerutine baseret på, hvad der fungerer bedst for dig og dine specifikke hududfordringer – trin for trin.

1. trin: Renseprodukt

Brug et renseprodukt både morgen og aften til at fjerne snavs, olie og makeup. Når din ansigtshud er ren, er dine øvrige produkter endnu mere effektive.

Vælg dit renseproduct

Alle hudtyper
Kombineret hud, Fedtet hud
Alle hudtyper
Alle hudtyper

2. trin: Eksfoliering (AHA eller BHA)

Eksfolierende produkter fjerner de overskydende hudceller, der får huden til at se mindre strålende og ensartet ud. De behandler solskader, rynker, hudorme, tilstoppede porer og uren hud effektivt. Når eksfolieringen anvendes som andet trin i din rutine, vil den efterlade dig med en glat og blød hud, der oven i købet ser yngre ud. Paula’s Choice-eksfolieringer er leave-on-eksfolieringer, som du ikke skal vaske af. Begynd med at påføre eksfoliering en gang om dagen et par gange om ugen for at se, hvordan din hud reagerer, og øg derefter gradvist hyppigheden over tid. Følg op med en bredspektret solbeskyttelse om dagen. AHA eksfolierer hudens overflade. BHA eksfolierer hudens overflade og inde i porerne. AHA er mest effektiv til tør, solskadet hud. BHA er bedst til uren hud og hudorme og velegnet til rødme og følsomhed.

Vælg din exfoliering

-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Normal hud, Tør hud

3. trin (om morgenen): Dagcreme med solfaktor

Dette vigtige morgentrin holder din hud beskyttet mod solskader, som er den primære årsag til rynker, pigmentpletter og andre tegn på aldring. Brug den som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen.

Vælg din dagcreme med solfaktor

-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Normal hud, Tør hud

3. trin (om aftenen): Natcreme (uden solfaktor)

Natcremer (creme, lotion, gel eller flydende tekstur) fyldt med antioxidanter og hudforbedrende ingredienser forbedrer din huds sundhed og holder den glat, blød og giver den et yngre udseende. Du kan (og skal) bruge dem rundt om øjenområdet. Brug natcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om aftenen.

Vælg din natcreme

-15%
Alle hudtyper
-20%
Kombineret hud, Fedtet hud
Kombineret hud, Fedtet hud
Normal hud, Tør hud

Ovennævnte rutine er blot vejledende. At eksperimentere er nøglen til at finde det, der fungerer bedst for din hudtype og dine udfordringer. Hold godt øje med, hvordan din hud reagerer, så du kan justere mængden, metoden og blive klogere på, hvor ofte du skal bruge de produkter, der passer bedst til din hud. Kontakt vores kundeserviceteam for at få yderligere råd om din hudplejerutine.

Selvfølgelig er der flere måder at pleje din hud på for at få de resultater, du ønsker. Har du lyst til at intensivere din hudpleje, eller har du vedvarende udfordringer med huden? Vi vil meget gerne fortælle dig mere om, hvordan du kan tilføje nye produkter til din essentielle rutine for at skabe en personlig rutine.

Læs mere om hudtyper:

Køb hudplejesæt:

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.