Sådan personliggør du din hudplejerutine

Hvilke produkter og hvordan du skal bruge dem afhænger af din individuelle hudtype og hudplejebehov, ligegyldigt om du ønsker at udglatte rynker, mindske pigmentpletter eller mindske din porestørrelse. Læs videre for at finde ud af, hvordan du opbygger din egen personlige hudplejerutine, så du får den smukkeste hud, du nogensinde har haft.

Din personlige hudplejerutine begynder med en base samt produkter, der er formuleret til de specifikke behov for din hudtype (fedtet, tør, blandet osv.). Begynd med et renseprodukt, derefter en eksfoliering og slut af med en dagcreme med solfaktor om dagen og en natcreme uden solfaktor om aftenen.

Nu, da du har sammensat fundamentet, kan du personliggøre din rutine endnu mere ved at tilføje en eller flere af følgende fantastiske hudplejeprodukter:

Skintonic

Skintonics er ofte den diskrete helt i hudplejerutinen. Den rette skintonic kan blæse nyt liv i en farveløs teint. Brug en skintonic efter dit renseprodukt, som trin nr. 2 i din hudplejerutine. Skintonics med antioxidanter og hudplejende ingredienser (hyaluronsyre, glycerin, ceramider og fedtsyrer) vil ikke blot fjerne de sidste rester af makeup, den vil også give målrettede fordele til dine særlige hudproblemer. Den rette skintonic gør din hud mere glat, beroliger rødme og hjælper ovenikøbet med at forbedre fremtoningen af store porer. Endnu bedre, den rette skintonic indeholder flere af disse ingredienser end mange serummer og fugtighedscremer.

Køb skintonics

Serummer med antioxidanter

De bedste serummer med antioxidanter indeholder ikke kun en høj koncentration af kraftige antioxidanter (såsom C-vitamin, resveratrol, ekstrakt af grøn te med mere), de er også fyldt med cellekommunikerende ingredienser (fx niacinamid og retinol). Når du begynder at bruge et serum, vil du med det samme se forbedringer, da deres høje indhold af antioxidanter beroliger rødme og giver en mere klar hud. På lang sigt kan du se tegn på aldring bliver mindre synlige, og din hud både føles og ser sundere ud og er mere fast! Brug dit serum efter din eksfoliering.

Køb serummer med antioxidanter

Ansigtsmasker

En maske eller en anden ansigtsbehandling er ideel til at afhjælpe særlige behov eller et lejlighedsvist problem, såsom at tilføje ekstra fugt, absorbere overskydende olie eller berolige rødme.

Køb ansigtsmasker

Boostere

Nogle gange har din hud brug for lidt ekstra kærlig pleje. Det er her anti-aging boostere kommer ind i billedet. Hver enkelt booster er målrettet mod et hudplejeproblem og er nemt at tilføje til din hudplejerutine. Bland et par få dråber i dit serum eller din fugtighedscreme.

Køb boostere

Ved at tilføje de ovennævnte produkter kommer din rutine til at se cirka sådan her ud:

  1. Renseprodukt
  2. Skintonic
  3. Eksfoliering (AHA eller BHA)
  4. Booster
  5. Serum med antioxidanter og/eller målrettet behandling
  6. Dag: Dagcreme med solfaktor / Aften: Natcreme (uden solfaktor)

Ovennævnte rutine er blot en retningslinje. Det afgørende skridt til en helt personlig hudplejerutine er at eksperimentere. Når du tilføjer disse produkter til din rutine, skal du holde godt øje med, hvordan din hud reagerer, så du kan justere mængden, metoden og hyppigheden af brugen heraf, der passer bedst til din hud. Kontakt vores kundeserviceteam for at få yderligere råd om personliggørelse af din hudplejerutine.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Normal hud, Tør hud
-15%
Alle hudtyper
Normal hud, Tør hud
-15%
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.