Omega-fedtsyrers vigtige rolle

Omega-fedtsyrer, der har betydning for vores generelle sundhed, har vist sig at have en bemærkelsesværdig effekt, når de påføres topisk på huden. Læs videre for at lære mere om deres egenskaber, hvad de betyder for hudens sundhed og hvordan du indarbejder omega-fedtsyrer i din hudrutine.

Hvad er omega-fedtsyrer?

Omega-fedtsyrer hører til de essentiele fedtsyrer, som vores krop skal bruge for at holde sig sund. Kroppen er ikke selv i stand til at producere dem. De mest gavnlige essentielle fedtsyrer for vores hud er linolsyre (Omega-6), alfa-linolsyre (Omega-3) og oliesyre (Omega-9), som teknisk set er et ’ikke-essentielt’ fedtstof, da kroppen selv kan producere en smule.

Omega-fedtsyrer, der har betydning for vores sundhed og hud, findes almindeligvis i:
Omega-3 – Fiskeolier, vegetabilske olier, valnøddeolie og bladgrøntsager
Omega-6 – Tidsel-, vindrue-, solsikke-, soja- og sesamolie
Omega-9 – Oliven-, solsikke- og hørfrøolie samt macadamianødder

Hvordan hjælper omega-fedtsyrer din hud?

Omega-fedtsyrer har en utrolig effekt på huden. De fungerer som byggesten i hudcellerne og styrker hudens overfladelag, så den får en glattere, sundere og mere ungdommelig teint. Topisk anvendelse af omega-fedtsyrer hjælper med at:

 

  • Forstærke og glatte hudens overflade
  • Reparere hudbarrieren til gavn for fugtighed og elasticitet
  • Lindre irriteret, sensitiv og rød hud
  • Reducere fotoskader og tegn på aldring forårsaget af UV-stråling
  • Eliminere skællende og dehydreret hud
  • Nære og beskytte huden mod miljøskader
  • Bevare fugtighed, regulere talgproduktion og bevare elasticitet

 

Sådan kan du tilføje omega-fedtsyrer til din hudplejerutine

Selvom omega-fedtsyrer kan indtages gennem kosten, er topisk påføring en yderst effektiv metode til at optage fedtsyrerne direkte af huden. Det har også den ekstra fordel, at det giver fugttilførsel.

Vores nye OMEGA+ Complex Serum er perfekt til alle hudtyper og giver dig alle fordelene ved omega-fedtsyrer i en let formel, der er nem at anvende. Det nærende serum er fyldt med koncentreret omega 3-, 6- og 9-olier samt hudidentiske ceramider og fugtgivende ingredienser. Det genopbygger trist og dehydreret hud og blødgør fine linjer og rynker, så du får en synligt yngre, stærkere og sundere hud. Udefra og ind er den perfekte måde at nære din hud på.

Du kan alternativt tilføje en natcreme der indeholder omega eller øjencreme til din hudplejerutine. Sidstnævnte er det mest optimale, hvis du ønsker at få de beroligende virkninger af omega-fedtsyrer, men stadig foretrækker at bruge en speciel øjencreme til den sarte hud omkring dine øjne.

Sådan bruger du den

Vores OMEGA+ Complex Serum er hurtig og ukompliceret i brug – der er ikke fiskeolie involveret! Påfør det blot en eller to gange dagligt, efter rensning, skintonic og eksfoliering, men før du påfører dit sædvanlige serum og din fugtighedscreme.

Hvis du har fedtet hud, er det sikkert ikke nødvendigt at bruge en fugtighedscreme, efter at du har påført OMEGA+ Complex Serum. Hvis du har tør/meget tør hud eller en kombineret hud med tørre kinder, er det en god ide at følge op med din sædvanlige dag- eller natcreme.

Hvis du allerede bruger et Paula's Choice serum, kan du lagdele begge morgen og aften. Du kan også påføre den ene om morgenen og den anden om natten, sammen med eventuelle andre boostere eller behandlinger. Det er bare et spørgsmål om, hvad der virker for dig.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

Normal hud, Tør hud
Alle hudtyper
Kombineret hud, Fedtet hud
Normal hud, Tør hud
Tør hud
Kombineret hud, Fedtet hud

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.