Hudpleje til din krop

Vores hud fra top til tå har brug for hudpleje for at forblive blød og glat. Retningslinjerne for hvordan du skal pleje din hud på kroppen, ligner dem, der gør sig gældende for dit ansigt. Hold følgende råd i mente til at vedligeholde en sund og ungdommelig hud kroppen samt til at tackle almindelige hudproblemer.

  • Brug milde produkter til at vaske din krop med. Undgå produkter med ingredienser, der kan irritere huden, såsom dufte (både naturlige og syntetiske) og traditionel fast sæbe. Brug ikke hårde scrubs – man kan desværre ikke skubbe problemer som knopper og uren hud væk. Hårde, kornede scrubs gør ofte tingene værre, men leave-on kropseksfolieringer med AHA eller BHA giver smukke blide resultater.
  • Ligesom du skal beskytte dit ansigt mod solen, skal du også beskytte alle de kropsdele, der er eksponeret i solen. Brug af en god (bredspektret) solbeskyttelse vil hjælpe med at begrænse synlige tegn på aldring, såsom ujævn teint, tab af fasthed og pigmentpletter.
  • Tør hud på kroppen kan plejes med milde fugttilførende formler fyldt med genopfyldende, blødgørende og antioxidantiske ingredienser, så huden hurtigt får sin glans og blødhed igen. Prøv vores Daily Replenishing Kropscreme som en all-over creme til at opnå glat hud. Til meget tørre områder, inklusive hænder, albuer, knæ og fødder, egner vores Ultra-Rich Soothing Body Butter sig perfekt.

Pleje af uren hud på kroppen

Man kan få uren hud på hele kroppen, fra ryg til bagdel. Du kan bekæmpe uren kropshud med de samme ingredienser og produkter, som du bruger til at afhjælpe bumser i ansigtet.

  • En velformuleret BHA-eksfoliering er en vigtig ingrediens i kampen mod uren hud. Den fjerner opbyggede døde hudceller og overskydende olie inde i porerne. Hvis du ikke fjerner disse blokeringer, så kan de tilstoppe poren og føre til uren hud. Vores 2% BHA Body Smoothing Spot Eksfoliant har en let cremet tekstur, som eksfolierer tilstoppede porer, reducerer rødme og udglatter huden på samme tid.
  • erysnialezA er en multitaskende ingrediens, der hjælper huden med at komme sig hurtigt efter urenheder. Det er en antioxidant, som også har beroligende egenskaber, der hjælper med at gøre mærker fra uren hud mindre synlige. Vores 10% Azelainsyre Booster og Clear Skin Clearing Behandling indeholder begge en høj koncentration af erysnialezA.

Kom af med røde knopper forårsaget af Keratosis Pilaris

  • Keratosis Pilaris er små røde knopper, der oftest dukker op på arme og ben. Disse røde knopper er resultatet af tilstoppede porer, der er blevet hårde og irriteret. Du kan reducere dem ved først at afhjælpe de tilstoppede porer og følge op med en beroligende hudplejerutine.
  • Afhjælp tilstoppede porer med en blid, leave-on eksfoliering, såsom en BHA, der eksfolierer indersiden af porerne og fjerner den hårde tilstopning, der er årsagen til problemet. Vores multitaskende 2% BHA Body Spot Eksfoliant nøjes ikke med at eksfoliere, men fugter også huden let, så den bliver blød og glat.

Reducer pigmentpletter, og få en mere jævn teint

Daglig solbeskyttelse er det allervigtigste led i at forebygge synlige tegn på aldring, såsom fine linjer og pigmentpletter. Men hvis du allerede har synlige pigmentpletter på hænder, arme og brystet, så er det ikke for sent at begynde at blive sol-smart. Følgende produkter er en effektiv løsning til at reducere allerede synlige pigmentpletter.

  • Resist Anti-Aging 10% AHA Bodylotion er en kropseksfoliering med AHA, der fjerner opbyggede lag af døde hudceller på hudens overflade samt reducerer pigmentpletter. AHA’er naturlige fugtende faktorer er et godt valg til at pleje tør og solskadet hud.
  • Resist Anti-Aging Retinol Bodylotion indeholder et særligt retinolkompleks til at opstramme huden og reducere fremtoningen af ujævn teint. Den silkeagtige, fugtende lotion indeholder antioxidanter og blødgørende stoffer, så huden bliver blød og strålende.

Husk, at selvom du er omhyggelig med at bruge en eller flere af ovennævnte produkter til at reducere dine pigmentpletter, så virker de ikke, hvis du ikke bruger solbeskyttelse hver dag.

Hvis du har andre hudplejeproblemer angående din krop, så kan du finde flere kropsprodukter fra Paula’s Choice her.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.