Du får pigmentpletter efterhånden, som du bliver ældre

Du får pigmentpletter efterhånden, som du bliver ældre

Sandt eller falsk?

Alderspletter har intet med alder at gøre. Både yngre og ældre mennesker kan få dem. Den mørkere misfarvning af huden er et resultat af års ubeskyttet ophold i sollys. Så egentlig burde de kaldes solpletter.

Hvad kan du gøre ved solpletter?

Talemåden "forebyggelse er bedre end helbredelse" passer godt til disse brune pletter, der skyldes solen. Her er et par tips til, hvordan du bedst forebygger og reducerer dem:

  • Brug et solfilter med minimum faktor 30 hver dag hele året rundt for at forebygge, at der kommer nye pletter.
  • Udover ansigtet og halsen, skal den påføres dine hænder, nakke, arme og bryst. Disse områder er ofte udsat for UV-stråler.
  • Vælg også et produkt med ingredienser med dokumenteret effektivitet mod misfarvning af huden, såsom niacinamid, arbutin, vitamin C, azelainsyre, acetylglukosamin og lakridsrodekstrakt.  

Paula’s Choice har forskellige effektive produkter i vores udvalg, der bekæmper pigmentdannelse og hjælper med at reducere eksisterende pigmentpletter.

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Relaterede produkter

-15%
Normal hud, Tør hud
-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Alle hudtyper
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.