-15%
Skin Perfecting BHA Lotion Exfoliant Full size
Skin Perfecting BHA Lotion Exfoliant Full size
https://www.paulaschoice.dk/da/skin-perfecting-bha-lotion-exfoliant-full-size/2051.html

Skin Perfecting 2% BHA Lotion Eksfoliering

Let lotion, der fugter og blødgør huden samt mindsker hudorme og pletter.

317,00 kr.
  • Let lotion, der fugter og blødgør huden samt mindsker hudorme og pletter.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Uren hud, Meget tør hud, Rødme
  • Ingredienser: Allantoin, Havreekstrak, Salicylsyre/BHA Se alle
  • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 100 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Fugtgivende lotion

  • Afhjælper uren hud og hudorme

  • Anti-inflammatorisk

En let eksfolierende lotion til at mindske fremtoningen af pletter.

Denne blide eksfolierende lotion med 2% BHA (salisylsyre) fjerner ophobede døde hudceller, så huden bliver mere strålende og silkeblød. Denne fugtgivende lotion er formuleret med en blanding af planteolier og antioxidanter, som blødgør tør, ru hud, beroliger rødme samt mindsker hudorme og pletter.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Allantoin

Allantoin
Findes naturligt i kroppen. Det er et sideprodukt af urinsyre, og anses for at være effektivt til at berolige og pleje huden.

Havreekstrak

Havreekstrakt
Indeholder antioxidanter og har beroligende egenskaber.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Butylene Glycol (hydration), Polysorbate 20 (emulsifier), Cetyl Alcohol (thickener), Salicylic Acid (Beta Hydroxy Acid, exfoliant), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (thickener), Cyclopentasiloxane (hydration), Sorbitan Stearate (emulsifier), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Lauric Acid (fatty acid), Allantoin (skin-soothing), Glycerin (skin-replenishing ingredient), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (plant-based antioxidant soothing agent), Avena Sativa (Oat) Bran Extract (plant-based antioxidant soothing agent), Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract (plant-based antioxidant soothing agent), Dimethicone (silicone skin-conditioning agent), Xanthan Gum (thickener), Magnesium Aluminum Silicate (absorbent slip agent), PEG-40 Stearate (thickener), Sodium Hydroxide (pH-adjusting agent), Hexylene Glycol (solvent), Disodium EDTA (chelating agent), Ethylhexylglycerin (skin-conditioning agent), Phenoxyethanol (preservative), Caprylyl Glycol (preservative).

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer 2% BHA Lotion Eksfoliering

Sådan bruger du en eksfoliering

Påfør 1-2 pump i hele ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene), efter brug af renseprodukt og skintonic. Skal ikke skylles af.

Begyndt forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med hudens reaktion. Derefter anvendes det to gange om dagen. Om morgenen sluttes der altid af med en creme med solfaktor 30 eller højere. Om aftenen følges op med resten af din rutine.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
Skin Perfecting 2% BHA Lotion Eksfoliering

Reviews

FAQ

Most asked

Godt at vide, før du begynder at bruge en eksfoliering.

Det er bedst gradvist at øge brugen af et BHA-produkt. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg herefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Brug altid en dagcreme med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så risikoen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

Hvad gør 2% BHA Lotion forskellig fra 2% BHA Gel og Flydende Eksfoliering?

Den primære forskel er teksturen. 2% BHA Lotion er en let creme, mens 2% BHA Gel har en silkeblød, geléagtig tekstur og 2% BHA Flydende Eksfoliering har en tyndere tekstur, a la skintonic, og bedst påføres med en vatrondel. De er alle formuleret til at have de samme gavnlige hovedegenskaber for din hud. Hvilken en man skal vælge, er et spørgsmål om personlig præference og hudtype.

Fuldend din rutine

Forskning

Archives of Dermatology, August 2000, issue 8, pages 989-94 General Physiology and Biophysics, September 2013, issue 3, pages 347-59 Journal of Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2015, volume 8, pages 455-461 Cosmetics, 2015, issue 3, pages 259-276

Produktet er i restordre

Skin Perfecting BHA Lotion Exfoliant Full size

Skin Perfecting 2% BHA Lotion Eksfoliering

Full size
317,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).