Gaveguide

Gaver, der giver strålende hud

Forkæl dine kære ved at give dem resultatorienteret hudpleje i gave, som er mere end blot en fornøjelse (selvom den også er det). Vi har sat vores foretrukne gaveideer sammen, fra vores anti-aging helte til eksfolieringer, der fremmer strålende hud og bringer smilet frem.

Små gaver < 140 kr

Dagligdagens vigtigste produkter
Leder du efter en lille gave, som er både betænksom og nyttig? Det er et vigtigt trin at rense sin hud, så man sørger for at huden bliver renset for skidt, makeup og overskydende olie. The UnScrub i rejsestørrelse renser blidt huden med naturlige, opløselige jojoba-perler og efterlader huden silkeblød uden at den føles tør.

49,00 kr

Kysseklare læber
Vores Lip & Body Pomade er perfekt til at redde huden fra vinteren med sin ultrarige balm-tekstur, beroligende blanding af blødgørende stoffer samt nærende duftfrie planteolier. Den plejer sprukne læber og tør hud og efterlader huden mere blød end nogensinde før.


138,00 kr

En strålende glans
Introducer dine kære til glæden ved vores leave-on eksfolieringer, som blidt fjerner døde hudceller og tilstoppede porer, så huden føles blødere og får mere glød. Dette smarte rejsesæt med vores Resist Anti-Aging 5% AHA Eksfoliant er perfekt til at forbedre fremtoningen af solskadet hud og minimere fine linjer. Se dem stråle!

89,00 kr

Forkælelsesgaver 220 kr - 320 kr

Strålende hud på en nat
En silkeblød overnight maske, der er mere end ren forkælelse, og som giver en glattere, lysere og mere fugtet teint - plus en strålende glød, som de kun kan elske.
 

317,00 kr

Elsk din krop
Vores Daily Replenishing Kropscreme får huden til at føles helt speciel. Denne rige, men lette, bodylotion med ceramider og sheasmør tilfører en daglig fugtning og bør stå på ethvert badeværelse.

240,00 kr

En komplet rutine
Med renseprodukt, eksfoliering samt dag- og natcreme. Dette sæt indholder alt, hvad de har brug for til at styrke deres hud og genopbygge glansen. Dette sæt egner sig perfekt til personer med normal til tør hud, og er særligt formuleret til at bekæmper tegn på aldring og solskader.

358,00 kr 285,00 kr

Den perfekte base
Tal lige om en multitasker... Vores Smoothing Primer Serum giver en blød og glat hud og egner sig perfekt som underlag til makeup. Serummet reducerer også fremtoningen af fine linjer, minimere store porer og sidst men ikke mindst, så indeholder det solfaktor 30 for ekstra beskyttelse i løbet af dagen.

320,00 kr

Plejende gaver 315 kr - 540 kr

Perfekt hud med peptider
Vores Peptid Booster er en gave til yngre hud, da den afhjælper flere tegn på aldring. En kraftig blanding af otte stærkt målrettede peptider lærer alle hudtyper, hvordan de skal opføre sig og se yngre ud ved at styrke hudens naturlige evne til at reparere sig selv.

480,00 kr

En nærende behandling
Vores Omega+ Complex Serum er en behandling til tør og dehydreret hud takket være dets indhold af omega fedtsyrer, ceramider og antioxidanter. Serummet er let, men nærende, og styrker hudens naturlige barriere plus reducerer fremtoningen af fine linjer.

365,00 kr

Åben dine øjne
Er du på udkig efter en ide til en gave, der er ren forkælelse? Vores Resist Anti-Aging Øjencreme er en rig, nærende øjencreme, der hjælper med at mindske fine linjer og rynker. Den kan også bruges som en overnight maske.

317,00 kr

Anti-aging helt
Se de allerbedste anti-aging ingredienser pakket ind i et effektfuldt produkt. Vores Clinical Ceramide-Enriched Natcreme tackler alle tegn på aldring – takket være den kraftige blanding af ceramider, C-vitamin og retinol.

536,00 kr

Luksuriøse sæt 500 kr - 800 kr

Styrkende hudplejesæt
Forær dem en duo til ansigt og øjne, der giver glød. Disse to retinol-sammensatte formler opstrammer og styrker huden, mens de blødgør fine linjer og rynker. C-vitamin gør huden lysere og de genopbyggende ceramider hjælper med at genoprette hudens naturlige barriere, så huden bliver sundere og yngre.

934,00 kr 793,90 kr

Bring deres glød frem i lyset
Giv dem strålende hud med glød fra top til tå med vores Resist Anti-Aging 10% AHA Eksfoliant og Skin Revealing Body Lotion 10% AHA. Denne effektfulde duo af eksfolieringer giver en blødere og glattere hud, mens den hjælper med at forbedre hudens teint og tekstur.

658,00 kr 559,30 kr
Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.