NY
CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30
https://www.paulaschoice.dk/da/calm-barrier-protect-mineral-sunscreen-spf-30/9208.html

CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

110,00 kr.
 • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Rødme, Tendens til rødme, Sensitiv hud
 • Ingredienser: Titandioxid, Allantoin, ‌‌Centella asiatica Se alle
 • Rutine: Dagcreme
 • When to use: AM
 • Frequency: Daily
Hudtype: When to use: Frequency:
+ Alle hudtyper AM Daily

Produktet er i restordre

Vi beklager, men dette produkt er midlertidigt udsolgt, men vender snart tilbage.

Produktet er i restordre

What now?

Vi beklager, men dette produkt er midlertidigt udsolgt, men vender snart tilbage.

Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

Rejsestørrelse
110,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

 • Beskytter mod solskader

 • Beroliger og forebygger tegn på sensitivitet

 • Styrker hudens naturlige barriere

En mineralbaseret beroligende dagcreme, der lindrer og beskytter den mest følsomme hud mod UV-skader i en blid, nærende formulering.

Den utroligt blide mineralbaserede solcreme/dagcreme med SPF er formuleret til mere end bare solbeskyttelse. Selv den mest sensitive hud får beskyttelse over for de skadelige virkninger fra UV-stråling, ligesom den også forebygger tidlig aldring af huden. En beroligende cocktail af allantoin, centella asiatica og præbiotika lindrer, fugter og støtter hudens barriere og mikrobiom, hvilket synligt forbedrer tegn på sensitivitet. Den lette, ikke-fedtende gelcreme lægger sig flot på huden og efterlader en blød, satinagtig finish med vedvarende fugt, uanset hudtype.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Titandioxid

Titandioxid
Er en mineralsk solcreme, der beskytter huden mod UVA- og UVB-stråler. Den er blid mod huden, og egner sig derfor fremragende til sensitiv hud og hud med tendens til rødme.

Allantoin

Allantoin
Findes naturligt i kroppen. Det er et sideprodukt af urinsyre, og anses for at være effektivt til at berolige og pleje huden.

‌‌Centella asiatica

‌Centella asiatica

Denne nøgleingrediens fra de sydkoreanske cica-cremer er en rig kilde til antioxidanter og aminosyrer, og den er kendt for sine beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Aqua (Solvent), Caprylic/Capric Triglyceride (Skin conditioning agent), C12-15 Alkyl Benzoate (Skin conditioning agent), Titanium Dioxide ([nano] UV filter), Zinc Oxide ([nano] UV filter), Ethylhexyl Methoxycrylene (Skin conditioning agent), Glycerin (Humectant), Polyester-8 (Skin conditioning agent), Aluminum Stearate (Surfactant), C15-19 Alkane (Solvent), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Silica (Absorbent), Trehalose (Humectant), Inulin (Humectant), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Skin conditioning agent), Ascorbyl Palmitate (Antioxidant), Tocopherol (Skin conditioning agent), Echium Plantagineum Seed Oil (Skin conditioning agent), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Skin conditioning agent), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Skin conditioning agent), Centella Asiatica Extract (Skin conditioning agent), Polyhydroxystearic Acid (Stabilizer), Alumina (Anticaking agent), Glyceryl Caprylate (Skin conditioning agent), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (Viscosity increasing agent), Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate (Skin conditioning agent), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (Viscosity controlling agent), Capryhydroxamic Acid (Skin conditioning agent), Triethoxycaprylylsilane (Binder), Diheptyl Succinate (Emolient), Xanthan Gum (Viscosity increasing agent), Allantoin (Skin conditioning agent), Sodium Polyacrylate (Viscosity increasing agent), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Acacia Senegal Gum (Viscosity increasing agent), Sodium Citrate (Buffering agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Skin conditioning agent), Polysorbate 60 (Surfactant), Sorbitan Isostearate (Surfactant), Glyceryl Stearate (Skin conditioning agent), Lecithin (Skin conditioning agent ), Glyceryl Oleate (Skin conditioning agent), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Benzoate (Preservative)

Fremgangsmåde

5. Trin Fugtighedscremer Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

Sådan bruger du en creme

Påføres som den sidste del af din hudplejerutine om morgenen. Lad den tørre et øjeblik, før du lægger makeup.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

Reviews

FAQ

Most asked

Hvorfor har Paula’s Choice udviklet CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 til alle hudtyper?

Som en del af en mere målrettet CALM-serie til sensitiv hud ønskede vi at tilbyde en både forbedret, men også mere skånsom solcreme/dagcreme, som virkelig egner sig til alle hudtyper. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 har en silkeblød, fin og let tekstur og indeholder beroligende ingredienser som allantoin, centella asiatica og frøolier uden duftstoffer, som er specielt udvalgte til at beskytte sensitiv eller reaktiv hud.

Efterlader ‌CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 et synligt hvidt lag på huden?

   

‌CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 har en silkeagtig, let og cremet tekstur med en dugfrisk finish. Som det gælder for de fleste mineralske solcremer uden farve, kan nogle hudtoner ane et svagt hvidt skær.

  

Hvorfor indeholder CALM-serien kun én dagcreme (med SPF) til alle hudtyper, men to hudspecifikke natcremer?

Som et led i at skabe en mere strømlinet serie har vi udviklet enkeltstående løsninger til CALM renseprodukt, skintonic og dagcreme. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 forener det, kunderne elskede ved de originale CALM-solcremer/dagcremer, og resultatet er en let, ikke-fedtende variant, der giver silkeblød fugt til alle hudtyper.

Natcremerne til normal/tør og fedtet/kombineret hud giver mulighed for at tilpasse CALM-rutinen mere specifikt. De kan hver især bruges både dag og nat - i dagtimerne kan de lægges under CALM-solcremen for at give ekstra fugt og beroligende fordele.

    

Hvad er forskellen på den nye CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 og CALM Non-Greasy Moisturiser SPF 30 og CALM Hydrating Moisturiser SPF 30?

‌Den originale CALM Hydrating Moisturiser SPF 30 til normal/tør hud havde en cremet lotiontekstur, mens CALM Non-Greasy Moisturiser SPF 30 til fedtet/kombineret hud havde en let lotiontekstur. Den nye CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 har en silkeblød, let cremet tekstur med en dugfrisk finish, der passer til alle hudtyper. Den indeholder desuden mere avancerede lindrende og beroligende ingredienser, der beskytter og giver øget velvære til sensitiv eller rødmende hud, samtidig med at den styrker den sarte barriere og hjælper med at fremme et sundere mikrobiom. Mange med normal til tør hud sikkert vil synes, at dette produkt giver tilstrækkelig med fugt, mens mange med tør til meget tør hud måske vil foretrække at lægge et produkt under, fx vores CALM Rescue & Repair Intensive Moisturiser.

Hvad er forskellen på CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 og RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30?

Begge varianter er gode til at give bredspektret beskyttelse og hudforsvarende antioxidanter, men CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 er vores blideste og mest beroligende mineralsolcreme. Den er ideel til dem, der primært er interesserede i at berolige huden. Den beroligende formulering har en let cremet tekstur med en dugfrisk finish. Den er velegnet til alle hudtyper, også ultrasensitiv hud samt rosacea. RESIST Super-Light Wrinkle Defense SPF 30er en mineralsk solcreme, som er formuleret til at modvirke tegn på for tidlig aldring af huden, mens den diskret udjævner hudtonen med en subtil nuance. Den er helt ideel til dig, der søger en mineralsk solcreme med en mat finish og en robust cocktail af antioxidanter, der styrker hudens forsvar mod miljøpåvirkninger og ligeledes fremmer et sundt udseende.

   

Er CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 velegnet til hud med tendens til udbrud?

Mineralsk solcreme er formodentlig en god løsning for de fleste med hud, som er tilbøjelig til at få udbrud. Men vi kan dog ikke garantere, at den ikke udløser udbrud, da det er en meget individuel reaktion, der afhænger af en række andre faktorer end bare hudplejeprodukter. CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 indeholder tre ikke-fragmenterende planteolier, der understøtter hudbarrieren og giver antioxidant-beskyttelse. Disse olier er til stede i mængder, der næppe tilstopper porerne. Du vil opleve, at denne SPF føles fugtgivende og hverken er klisteret eller fedtet.  Som en mineralbaseret dagcreme med solbeskyttelse kan vi forsikre dig om, at denne formulering ikke giver øget sensitivitet og heller ikke vil forværre udbrudsrelateret rødme.

Kan jeg bruge CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 omkring øjnene?

Ja. Mineralske solcremer som CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 vil sandsynligvis ikke irritere sart hud, hvilket gør dem til et godt valg omkring øjenområdet. Bare husk ikke at påføre cremen for tæt på vippelinjen, så den ikke løber ind i øjet.

   

Er det virkelig okay at lægge makeup oven på min solbeskyttelse? Jeg vil gerne være sikker på, at jeg får maksimal beskyttelse.

Ja. Selvom vi anbefaler, at du bruger solbeskyttelse som det sidste trin i din morgenrutine, kan du dog godt lægge makeup ovenpå, hvis du følger disse enkle trin: 1) Vent 3-5 minutter efter påføring af solbeskyttelse, før du påfører foundation.  2) Påfør foundation i glatte, nedadgående bevægelser uden at gnide frem og tilbage. 3) Tryk ikke for hårdt, og bland ikke for meget, når du lægger makeup. 4) Vi anbefaler desuden, at du vælger en foundation, BB-creme eller tonet dagcreme, der også indeholder solbeskyttelse. Flere lag solcreme med samme aktive SPF er en god måde at sikre maksimal beskyttelse på.

Har ‌CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30 en særlig duft?

Produkter fra Paula's Choice er parfumefri, men et produkt kan godt have en særlig duft fra de ingredienser, det er formuleret med. Duften af CALM Barrier Protect Mineral Sunscreen SPF 30, som nogle måske bemærker, kommer fra kombinationen af de ingredienser, den indeholder. Duften forsvinder hurtigt efter påføring. Opfattelsen af dufte kan variere meget fra person til person, så hvad en person lægger mærke til, bemærker en anden måske slet ikke. Mange brugere oplever, at de hurtigt vænner sig til de unikke dufte i Paula's Choice-produkterne, og at fordelene opvejer eventuelle ulemper.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

CALM Barrier Protect Mineral Solfaktor SPF 30

Rejsestørrelse
110,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).