Boostere for begyndere

Boosters

Hvorfor bruge boostere?

Når din hud ældes, mister den essentielle næringsstoffer og er i mindre grad i stand til at restituere og reparere sig selv. Boostere hjælper med at genopbygge huden, så huden begynder at opføre sig yngre. Hver enkelt booster bruges målrettet mod en specifik udfordring med huden, da vores hud er forskellig og har forskellige behov. Det er nemt: personligt tilpasset hudpleje!

Køb boostere

Sådan virker boostere

Hver enkelt booster er formuleret med en høj koncentration af en enkelt afgørende ingrediens, der er målrettet mod en specifik udfordring - med hurtige resultater til følge! Hvis din hud for eksempel er meget tør, så fugt den med vores Moisture Renewal Oil Booster, der er beriget med ni olier. Hvis du ønsker at behandle trist og ujævn hud, vil indholdet af vitamin C i vores C15 Super Booster kunne hjælpe. Der er noget for alle.

Køb boostere

Boostere

Hvordan bruger man en booster?

Boostere er en perfekt tilføjelse til din hudplejerutine. Deres lette tekstur gør det nemt at kombinere dem med andre produkter. Anvend dem efter brug af et renseprodukt, skintonic og eksfoliering. Påfør et par dråber direkte på din hud eller kombiner en booster med dit serum, behandling eller natcreme. Du kan også bruge flere boostere. Anvend en booster en til to gange dagligt, eller blot når din hud har brug for et boost. Afslut altid med en fugtighedscreme med solfaktor i dagtimerne.

Sammenlign boostere

Hver enkelt booster indeholder en høj koncentration af en specifik ingrediens eller ingrediensgruppe og er målrettet en specifik udfordring med huden. Her kan du læse, hvad der gør hver enkelt booster unik, og hvilken en der er bedst til dig.

Multi peptide booster
Pro-collagen multi-peptide booster
Styrker / øger fasthed

TAB AF FASTHED, RYNKER
Målrettet rynker på et dybere niveau med peptidernes effekt for synlige anti-aging-resultater på 15 minutter og varige resultater efter kun 4 uger.

Læs mere

 Hyaluronic acid + peptide lip booster
Hyaluronsyre + Peptide Læbebooster
Anti-aging

Fine linker, rynker
Hold læberne glatte, fyldige og ungdommelige med en effektiv cocktail af avancerede ingredienser, der modvirker udtynding, tab af volumen og fine linjer for at holde læberne ungdommelige i længere tid.

Læs mere


10% Azelainsyre Booster
Udjævn / udglat

brune og røde pletter, uregelmæssig hudtone, udbrud, trist hud, misfarvning
Den høje koncentration på 10% azelainsyre i kombination med salicylsyre og planteekstrakter hjælper med at reducere bumser og rødme fra udbrud. Den hjælper også med at forebygge urenheder. Kort sagt: et effektfuldt produkt til en jævn, strålende hud.

Læs mere

C25 Super Booster
C25 Super Booster
Korriger

Brune og røde pletter, uregelmæssig hudtekstur
Den høje koncentration af 25% vitamin C reducerer genstridige brune pletter og røde misfarvninger og giver en glattere, mere klar og ensartet teint.

Læs mere

C15 Super Booster
C15 Super Booster
Klar

Uregelmæssig hudtone, rynker, tab af fasthed
15% vitamin C bekæmper flere forskellige tegn på aldring, gør ujævn hud mere klar, mens den opstrammer huden for at give et mere strålende udseende.

Læs mere

10% Niacinamid Booster
10% Niacinamid Booster
Forfin

Store porer, misfarvning

Vitamin B3 (niacinamid) reducerer synligt porernes størrelse og efterlader huden glattere, strålende og mere ensartet.
 

Læs mere

1% Retinol Booster
1% Retinol Booster
Anti-aging

Fine linjer, dybe rynker, uregelmæssig hudtone, tilstoppede porer
Denne kraftige anti-aging-formel tager hånd om mange og vedvarende tegn på aldring af huden som f.eks. fine linjer og rynker.

Læs mere

Hyaluronsyre Booster
Hyaluronsyre Booster
Fyldig

Fine linjer og rynker, dehydreret eller sensitiv hud
Fugtgivende hyaluronsyre binder vand mere end 1.000 gange sin egen vægt og leverer en byge af fugt, der synligt giver mere fyldig hud.

Læs mere

Moisture Renewal Oil Booster
Moisture Renewal Oil Booster
Fugt

Tør, trist eller dehydreret hud, ru tekstur
Denne cocktail af 9 olier blødgør tør, trist eller skællende hud. Anvendes på tørre områder af huden eller generelt for ekstra fugttilførsel.
 

Læs mere

Derfor elsker kunderne vores boostere

5 stjernerAmber om vores C15 Super Booster:

”Jeg har aldrig før brugt noget, der føltes så godt på min hud. Jeg har kun brugt det i kort tid nu, men min hud har aldrig set så klar og jævn ud! Jeg har en meget sensitiv hud, men det virkede overhovedet ikke irriterende. Virkelig nem at bruge og påføre, og bagefter var min hud dejlig blød og strålende."

5 stjernerLella om vores 1% Retinol Booster:

”Jeg har brugt den sammen med min fugtighedscreme om morgenen, jeg føler, at den ekstra retinol virkelig gør en stor forskel, min hud føles yngre og mere fyldig."

5 stjernerPeony om vores 10% Niacinamid Booster:

"Jeg bruger den kun om natten, efter et par uger bemærkede jeg, at mine porer så meget mindre ud!!! Selvom det er en meget lille flaske, er den meget drøj i brug"

5 stjernerNightOwl om vores Moisture Renewal Oil Booster:

"Når min hud føles en smule stram og træt, påfører jeg ca. 3-4 dråber på af denne olie før sengetid og vågner op til en hud med glød igen."

5 stjernerEmanuela om vores Hyaluronsyre Booster:

"Fantastisk produkt, så tilfreds med resultatet. Jeg er 45, min hud ser meget fyldigere og fugtet ud. Jeg bruger den om natten og blander den med min natcreme, også i området omkring mine øjne. Jeg er helt vild med effekten, den optages virkelig godt af huden. Jeg kan se, at det har gjort en stor forskel, og mine fine linjer er næsten væk!"

Relaterede artikler

Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.