De bedste boostere, som du kan blande til at afhjælpe din hudproblemer

Boostere er målrettede behandlinger, som indeholder høje koncentrationer af en specifik ingrediens, såsom C-vitamin eller en blanding af duftfrie planteolier sammen med understøttende ingredienser, der forbedrer effektiviteten af hovedingrediensen(erne). Ved at tilføje en eller to boostere, kan du tilpasse din hudplejerutine til at imødekomme din huds behov og dermed opnå bedre resultater.

Vores boostere er formuleret, så de arbejder godt sammen og er nemme at bruge sammen med andre produkter i din hudplejerutine.

Lær, hvordan du kombinerer din boostere for at opnå forbedrede resultater med disse power-booster par, der egner sig perfekt til genstridige hudplejeproblemer.

Hudproblemer: Reduceret fasthed og elasticitet + fine linjer og dehydrering
Den bedste kombination til dig: Peptid Booster + 1% Retinol Booster
Fremgangsmåde: Efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering, trykker du 2-3 dråber Retinol Booster ud i din håndflade og blander dem med et par dråber Peptid Booster.
Bland de to produkter ved hjælp af dine fingerspidser, og påfør det i ansigtet og på halsen. Følg op med dit serum, fugtighedscreme og øjencreme.
For endnu bedre resultater: For mærkbart strammere hud omkring øjnene og en synlig reduktion at fine linjer og rynker, kan du påføre en god portion Resist Anti-Aging Øjencreme som det sidste trin i din rutine.

Hudproblemer: Rynker + tab af fasthed + kedelig, ujævn teint
Den bedste kombination til dig: 1% Retinol Booster + C15 Super Booster
Fremgangsmåde: Efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering, trykker du 2-3 dråber Retinol Booster ud i din håndflade. Derefter tilføjer du 3-5 dråber C15 Booster. Bland de to produkter ved hjælp af dine fingerspidser, og påfør det i ansigtet og på halsen. Følg op med dit serum, fugtighedscreme og øjencreme.
For endnu bedre resultater: Tilføjes en par store dråber Peptid Booster til at udglatte fine linjer og rynker samt tilføre synlig fugt og forstærke af hudens spændstighed.

Hudproblemer: Store porer + ru tekstur + fine linjer og rynker
Den bedste kombination til dig: 10% Niacinamid Booster + 1% Retinol Booster
Fremgangsmåde: Efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering, trykker du 2-3 dråber Niacinamid Booster ud i din håndflade efterfulgt af den samme mængde Retinol Booster. Bland de to produkter ved hjælp af dine fingerspidser, påfør dem i ansigtet og på halsen og vær ekstra omhyggelig der, hvor linjer og store porer er mest synlige.
For endnu bedre resultater: Hvis du lider af tør eller dehydreret hud, så afslut din rutine med at massere 2-3 dråber Moisture Renewal Oil Booster ind i de tørre områder, inklusive øjenområdet. Har du tør hud, men ikke så tør? Så brug et par få dråber Peptid Booster til at glatte og blødgøre fine linjer og rynker.

Hudproblemer: Tør, dehydreret og sensitiv hud
Den bedste kombination til dig: Moisture Renewal Oil Booster + 10% Niacinamid Booster
Fremgangsmåde: Efter brug af et renseprodukt, skintonic og eksfoliering, påfører du 2-3 dråber Niacinamid Booster i ansigtet og på halsen. Følg op med 2-3 dråber Moisture Renewal Oil Booster på de tørreste områder på din hud, inklusive øjenområdet. Du kan også blande Oil Booster med din fugtighedscreme og påføre det på ansigt og hals.
For endnu bedre resultater: Bland en lille smule Hyaluronsyre Booster med Niacinamid Boosteren, og påfør et par få dråber Oil Booster på huden, inklusive øjenområdet.

Referencer til denne information

  • The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, juli 2017, side 14-17
  • Journal of Cosmetic Dermatology, marts 2016, side 49-57
  • Clinical, Cosmetic, and Investigational Dermatology, september 2015, side 463-470; og juli 2015, side 405-412
  • BioMed Research International, juli 2015, ePublication
  • Clinical Interventions in Aging, januar 2015, side 339-349
  • Dermatology, maj 2014, side 314-325
  • Biochemical and Biophysical Research Communications, januar 2013, side 579-584
Newsletter

Vil du have flere råd om hudpleje og specialtilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få:
+ 40 kr rabat på dit næste køb*
+ Eksklusive gaver og rabatter
+ Skønhedsråd og tips

Email adresse*:


*Dette gælder kun for nye tilmeldinger. Gyldig på ordrer fra 200 kr.

Related products

-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper
-15%
Alle hudtyper

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.