-15% NY
FORMULERING
C15 Super Booster
C15 Super Booster
C15 Super Booster
https://www.paulaschoice.dk/da/vitamin-c-15-super-booster/97770.html

C15 Super Booster

480,00 kr. 408,00 kr.
15% rabat
  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Kedelig hud, Fine linjer og rynker
  • Ingredienser: Vitamin C, Ferulsyre, Ergothionein Se alle
  • Rutine: Behandling
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 20 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Ny skånsom formulering, øjeblikkelige resultater

  • Vitamin C giver huden synlig udstråling

  • Fjerlet, flydende formel, der absorberes hurtigt

Vores bedst sælgende 15% Vitamin C er blevet boostet.

Den nye og forbedrede koncentrerede booster med 15% ren vitamin C + vitamin E og ferulinsyre er nu også beriget med ergothionein og peptider. Boosteren er klinisk dokumenteret til at forbedre hudens udstråling, reducere fremtoningen af rynker og fine linjer - med minimal irritation. Den hurtigtvirkende formulering booster gløden på bare 15 minutter og giver øjeblikkelige resultater.

Mindsker synlige tegn på aldring og giver en mere klar og glat hud takket være en cocktail af 15% stabiliseret vitamin C (l-ascorbinsyre) med en pH-værdi på 3,1-3,5, kraftige antioxidanter, herunder ferulinsyre, ergothionein, vitamin E og hud-glattende peptider. Du vil opdage, hvordan din hud ændrer sig og kommer til at se yngre og mere strålende ud dag for dag.

100%

fik en mere klar hud uden irritation.*

*Baseret på brug to gange dagligt i et uafhængigt klinisk studie med 30 deltagere i 12 uger.

FØR
EFTER 12 UGER
WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Vitamin C

Vitamin C
Er et af de mest veldokumenterede vitaminer i forhold til dets egenskaber for huden. Vitamin C kan forbedre flere tegn på aldring, gøre ujævn teint mere klar og har desuden genopbyggende samt beroligende egenskaber.

Ferulsyre

Ferulsyre
Er en kraftig antioxidant, der findes i klid. Den hjælper med at beskytte huden mod skade fra frie radikaler og forbedrer stabiliteten af C- og E-vitamin i produkterne.

Ergothionein

ERGOTHIONEIN

Kraftig antioxidant fra svampe, der booster hudens miljøforsvar og evne til at imødegå tidlige tegn på aldring.

Den komplette ingrediensliste:

Water (Aqua/Eau), Ascorbic Acid (Vitamin C/Antioxidant, Glycerin (Humectant), Ethoxydiglycol (Solvent), PPG-26-Buteth-26 (Emulsifier), Mannitol (Humectant), Tridecapeptide-1 (Peptides), Palmitoyl Tripeptide-5 (Peptides), Sodium Hyaluronate (Humectant), Pentylene Glycol (Texture Enhancer), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emollient), Bisabolol (Plant Extract/Antioxidant), Sodium Gluconate (Chelating Agent/Humectant), Decylene Glycol (Emollient), Ferulic Acid (Antioxidant), Oryza Sativa (Rice) Bran Extract (Plant Extract/Antioxidant), Tocopherol (Vitamin E/Antioxidant), Polyacrylate Crosspolymer-6 (Film-Forming Agent), 1,2-Hexanediol (Solvent), Panthenol (Vitamin B5/Humectant), Sodium Phytate (Chelating Agent/Stabilizer), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Citric Acid (pH Adjuster), Ergothioneine (Antioxidant), Phenoxyethanol (Preservative)

Fremgangsmåde

4. Trin Behandlinger C15 Super Booster

Sådan bruger du en behandling

Påføres en eller to gange dagligt, efter du har renset din hud, brugt skintonic samt udført en eksfolierende behandling. Tryk 2-3 dråber ud, og bland dem i din foretrukne fugtighedscreme eller serum. Kan også anvendes alene. Ved brug om morgenen følg da op med en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Kan anvendes på området under øjnene.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
C15 Super Booster

Reviews

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har Paula's Choice formuleret den nye og forbedrede C15 Super Booster?

Selvom C15 Super Booster er et af vores bedst sælgende produkter på verdensplan, var der alligevel en række forbedringer, som forbrugerne efterspurgte, herunder en højere grad af skånsomhed og formelstabilitet, en forbedret tekstur og forskellige emballageforbedringer. Vi har lyttet til jeres feedback og omformuleret C15 Super-boosteren for at imødekomme disse problemstillinger og gøre den endnu bedre. Vi tror på, at den nye og forbedrede formulering vil være noget, som både eksisterende og nye kunder vil elske!

Hvordan adskiller den nye C15 Super Booster-formulering sig fra originalen?

Selvom den oprindelige formulering var ganske effektiv, er vores bedst sælgende C-vitaminbooster nu endnu bedre til at revitalisere din teint og løfte din hudplejerutine yderligere. Den nye formulering kombinerer fordelene ved rent vitamin C med målrettede peptider og ergothionein, som giver anti-aging-fordele. Disse peptider hjælper med at blødgøre fine linjer og rynker, samtidig med at de forbedrer hudens underliggende støtte, så den bliver mere modstandsdygtig. Samlet set er den nye formulering mere stabil, mere skånsom og fungerer endnu bedre end originalen. Bonus - og så dufter den også bedre!

Forringes virkningen af C15 Super Booster, hvis jeg blander den med andre produkter?

Nej. Formuleringen er designet til at supplere ingredienserne i vores serummer og fugtighedscremer uden SPF. Vi anbefaler dog ikke, at du blander den i din solcreme, fordi tilsætningen af et ikke-SPF hudplejeprodukt til din solcreme kan reducere solcremens effektivitet over for UV-stråler. For at opnå de bedste resultater skal du blande C15 Super Booster med dit serum hver morgen (eller påføre det alene) og så følge op med din fugtighedscreme med SPF om dagen. I en morgenrutine bør solcreme altid være det sidste produkt, der påføres.

Er C15 Super Booster velegnet til hud med tendens til urenheder?

Ja, når det anvendes sammen med vores CLEAR-hudplejeserie, kan de beroligende fordele ved vitamin C samt de vigtige antioxidanter i dette serum hjælpe med at reducere noget af den inflammation, der forårsager akne. Disse ingredienser kan også hjælpe med at dæmpe mærker efter tidligere udbrud, uanset hvilken farve de har.

Egner C15 Super Booster sig til hud med tendens til rosacea eller sensitiv hud?

Ja, de fleste mennesker med sensitiv hud kan roligt bruge vitamin C. Mængden af vitamin C (15%) i C15 Super Booster er kraftig, men formuleringen er velegnet til sensitiv hud på grund af de ekstra hud-beroligende ingredienser og de ekstra tiltag, der er gjort for at sikre dens stabilitet og skånsomhed. Vitamin C er ikke kendt for at forårsage irritation i huden, men hvis du oplever tørhed, rødme eller svie, anbefaler vi, at du enten nedsætter hyppigheden af din brug af produktet eller blander 2-3 dråber i serum eller fugtighedscreme uden SPF. Hvis du har oplevet overfølsomhed over for større mængder vitamin C, anbefaler vi, at du overvejer vores C5 Super Booster Natcreme, som indeholder 5% vitamin C.

Min hud har en tendens til at være følsom over for vitamin C, men jeg vil stadig gerne bruge produktet. Vil der stadig være en effekt ved kun at bruge det et par gange om ugen?

Ja. Selv om det anbefales at påføre C15 Super Booster en eller to gange dagligt, vil du helt sikkert stadig få gavn af den, hvis du påfører den mindre hyppigt. Det kan dog tage lidt længere tid, før resultaterne viser sig på grund af den mindre hyppige påføring. Men som ved alle former for hudpleje skal du holde øje med, hvordan din hud reagerer og tilpasse brugen (eller produkterne) herefter.

Er der nogle produkter eller ingredienser, som C15 Super Boosteren ikke må kombineres med?

   

Kun kobberpeptider. Kobberpeptider kan oxidere rent vitamin C, hvilket gør det mindre effektivt på huden. Hvis du bruger vitamin C og kobberpeptider i din rutine, anbefaler vi at bruge den ene om morgenen og den anden om aftenen for at sikre maksimal effektivitet.

Hvad er forskellen pa C15 Super Booster og 25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum?

C15 Super Booster indeholder 15% ren ascorbinsyre (vitamin C) og er en fantastisk mulighed for alle, der ønsker en daglig dosis vitamin C, der kan hjælpe med at styrke huden og udbedre små misfarvninger eller trist hud. Den kan bruges alene eller blandes i dit yndlingsserum eller din fugtighedscreme (uden solfaktor).

   25% Vitamin C + Glutathione Clinical Serum indeholder to vitamin C-estere: 23% tetrahexyldecyl ascorbate og 2% ascorbyl glucoside og er bedst egnet til dig, der har fremskredne problemer med misfarvning, ujævn hudtone og manglende fasthed.

   Om du skal bruge det ene eller begge afhænger af dine primære udfordringer med huden og tolerance over for ingredienserne. Vi anbefaler, at du eksperimenterer lidt for at se, hvad der fungerer bedst for din hud. Som det gælder for alle bioaktive ingredienser, skal du starte langsomt og derefter øge brugen efter ønske/behov.

Hvordan holder C15 Super Boosterens emballage produktet stabilt?

For at beskytte formuleringens effekt har vi valgt en UV-belagt glasbeholder (for at beskytte mod lys) og en intern restriktor, som markant reducerer luftstrømmen pr. brug. Omfattende tests viste, at disse beskyttelsesforanstaltninger i emballagen var tilstrækkelige til at bevare effektiviteten af C-vitaminet og andre vigtige ingredienser i denne formulering i en periode på tre måneder efter åbning.

Min C15 Super Booster har skiftet farve. Er det stadig ok at bruge den?

C15 Super Boosteren kan variere fra klar til bleg fersken og også få en lys ravagtig farve. Denne variation er normal og vil ikke påvirke effekten (bekræftet via stabilitetstest). C-vitaminprodukter som C15 Super Booster har en tendens til at blive mørkere med tiden efter åbning på grund af udsættelse for luft og lys. At den bliver mørkere betyder ikke, at den er ødelagt, men det indikerer, at dens styrke mindskes med tiden.

Vi anbefaler, at du bruger din uåbnede C15 Super Booster inden for 18 måneder efter købet (holdbarhed). Når den først er åbnet, skal den bruges inden for 3 måneder (PAO - period after opening) for optimal effekt. Hvis din C15 Super Booster bliver mørk orange eller brun sammen med en mærkbar teksturændring, er det et tegn på, at C-vitaminet er blevet væsentligt nedbrudt, og det er derfor på tide at udskifte den for at få det fulde udbytte. Da bedømmelse af farve kan være subjektiv, har vi vist en farveprøve nedenfor, der viser den acceptable farvevariation ved anvendelse inden for tre måneder efter åbning og efter 18 måneder uåbnet.

Har C15 Super Booster en bemærkelsesværdig duft?

Produkter fra Paula's Choice er parfumefri, men et produkt kan godt have en særlig duft fra de ingredienser, det er formuleret med. Selvom vores team har arbejdet på at forbedre duften af denne formulering, kan vores nye og forbedrede C15 Super Booster have en mærkbar duft for nogle på grund af den kombination af ingredienser, den indeholder. Duften forsvinder hurtigt efter påføring. Opfattelsen af dufte kan variere meget fra person til person, så hvad en person lægger mærke til, bemærker en anden måske slet ikke. Mange brugere oplever, at de hurtigt vænner sig til de unikke dufte i Paula's Choice-produkterne, og at fordelene opvejer eventuelle ulemper.

Skal jeg opbevare C15 Super Booster i køleskabet, for at den holder sig frisk og effektiv.

Selvom nedkøling af mange typer hudplejeprodukter kan hæmme deres stabilitet og ydeevne, har forskning vist, at ren vitamin C (ascorbinsyre) i vandbaserede formuleringer forbliver stabil og effektiv i lave temperaturer såvel som ved stuetemperatur fra 20-22 grader og op til 25 grader. Selvom det selvfølgelig er gode nyheder, så er mange af de andre ingredienser i denne booster ikke beregnet til rutinemæssig, langvarig udsættelse for kolde temperaturer. Så hvor lave temperaturer altså kan være fine til ascorbinsyre, anbefales de ikke til denne samlede formulering.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

C15 Super Booster

C15 Super Booster

Full size
480,00 kr.
15% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).