-15%
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size
25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size
https://www.paulaschoice.dk/da/25perc-aha-and-2perc-bha-exfoliant-peel/9565-01.html

Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling

Prøv denne blide peeling til at skylle af. Den genopbygger huden med synlige resultater. Multisyreblandingen er velegnet til brug én gang om ugen, og den udglatter synligt rynker, forfiner ru, ujævn teint, gør tonen mere klar og renser porerne.

374,00 kr.
  • Prøv denne blide peeling til at skylle af. Den genopbygger huden med synlige resultater. Multisyreblandingen er velegnet til brug én gang om ugen, og den udglatter synligt rynker, forfiner ru, ujævn teint, gør tonen mere klar og renser porerne.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Store porer, Kedelig hud
  • Ingredienser: AHA-blanding, Salicylsyre/BHA, Ekstrakt af sommerfugleærteblomst Se alle
  • Rutine: Eksfoliering
Hudtype:
+ Alle hudtyper
Full size 30 ml
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Giver en strålende, sund glød

  • Reducerer tegn på aldring

  • Afhjælper uren hud og hudorme

Strålende hud på 10 minutter

En koncentreret eksfolierende rinse off-peeling, der forbedrer flere tegn på aldring, solskader og tilstoppede porer på blot 10 minutter. De vandopløselige AHA’er afhjælper fine linjer, rynker samt ru og crepet tekstur, mens den olieopløselige BHA afhjælper tilstoppede porer og forfiner huden. Hvad er resultatet, efter den er skyllet af? En fugtet, smidig hud med ekstra meget glød.

Denne formel har en flydende geltekstur og indeholder yderst effektive ingredienser som 2% salicylsyre og en kraftig AHA-blanding af 8,4% glykolsyre, 7,1% mælkesyre, 5% mandelsyre, 2,5% vinsyre og 2% æblesyre for at give en overfladebehandling på flere niveauer. Samtidig dulmer videnskabeligt beviste beroligende planteekstrakter fra allantoin, bisabolol og enoxolone (også kendt som glycyrrhetinicsyre) huden. Ekstraktet fra sommerfugleærteblomsten beroliger og giver formlen dens naturlige lyslilla farve.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

AHA-blanding

AHA-blanding
Kan hjælpe med at fjerne døde hudceller for at forny hudens overflade og synligt mindske tegn på aldring, især fra solskader. Kan også fungere som en vandbindende agent.

Salicylsyre/BHA

Salicylsyre/BHA
Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

Ekstrakt af sommerfugleærteblomst

Ekstrakt fra sommerfugleærteblomst
Har beroligende egenskaber, der reducerer tegn på rødme og beroliger irritation. Blomstens naturlige farve kan give en farve, der går fra lavendel til en dyb blå.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua, Aminomethyl Propanol (pH adjuster), Glycolic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Lactic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Mandelic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Isoamyl Laurate (emollient), Tartaric Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Butylene Glycol (texture enhancer), Propanediol (hydration), Salicylic Acid (beta hydroxy acid/exfoliant) , Malic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Clitoria Ternatea (Butterfly Pea) Flower Extract (antoxidant/ skin soothing), etanorulayH muidoS (skin replenishing), Glycyrrhetinic Acid (licorice-derived skin soothing), Glycerin (skin replenishing), Tocopherol (vitamin E/ antioxidant), Bisabolol (skin soothing), Allantoin (skin soothing), Hydroxyethylcellulose (thickener), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring), Xanthan Gum (thickener), Polyglyceryl-4 Laurate (emulsifier), Polyacrylate Crosspolymer-6 (stabilizer/ thickener), Titanium Dioxide (CI 77891) (mineral derived pigment), Mica (CI 77019) (mineral derived pigment), Tin Oxide (mineral derived pigment), Phenoxyethanol (preservative). [il242v1]

Fremgangsmåde

3. Trin Eksfolieringer 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling

Sådan bruger du en eksfoliering

Bruges på en ren hud, en gang om ugen Påfør et godt lag i hele ansigtet og på halsen. Lad det sidde i 10 minutter. Skyl grundigt. Du bør ikke bruge en anden eksfoliering samtidig med dette produkt.

Bemærk: Der kan opstå en mild prikkende fornemmelse i huden. Hvis dette sker, så skal den forsvinde inden for et øjeblik eller to. Hvis den ikke forsvinder eller bliver værre, så skal du omgående skylle peelingen af med varmt vand. Bør ikke anvendes på beskadiget eller sensibiliseret hud.

Råd om solbeskyttelse, når der anvendes en eller anden form for AHA-eksfoliering: Dette produkt indeholder alpha hydroxidsyre, som kan øge din huds følsomhed overfor solen, og der er risiko for solskoldning. Du bør altid påføre en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover hver dag. Når du opholder dig udendørs, bør du så vidt muligt bære beskyttende tøj, søge ind i skyggen og undgå at opholde dig for længe i solen.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
SKIN PERFECTING 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling

Reviews

FAQ

Most asked

Hvem kan have glæde af 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling?

Dette produkt egner sig perfekt til alle med tydelige tegn på aldring og solskader eller svært tilstoppede porer og uplejet hud, som trænger til et effektivt peeling-produkt, der kan bruges derhjemme. Den avancerede rinse-off-eksfoliering kan også være et ideelt supplement til dine daglige leave-on-eksfolieringer.

Er 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling en afløser for min nuværende leave-on eksfoliering?

25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling er en ugentlig behandling, som er udviklet til at supplere din nuværende eksfolieringsrutine, selvom du ikke bør bruge den samme dag som dine andre leave-on eksfolieringer. Denne ugentlige peeling kan markant forbedre de resultater, du allerede får fra dine andre eksfolieringer fra Paula’s Choice.

Hvordan tilføjer jeg 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling til min rutine?

Da dette er en eksfoliering til at skylle af, skal du bruge den efter dit renseprodukt. Lad den sidde i 10 minutter, og skyl så af. Du kan derefter følge op med resten af din rutine, minus eksfoliering.

Er det sikkert at bruge ”peelinger” der hjemme?

Ordet ”peeling” beskriver et bredt udvalg af forskellige typer og styrker af eksfolieringer. 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling blev formuleret til hjemmebrug. Det er en overfladepeeling, der arbejder i hudens allerøverste lag. Peelinger, der arbejder i de mellem-dybe eller dybe lag er udviklet til professionel brug, hvor de påføres, overvåges og fjernes af en uddannet person inden for hudpleje.

Hvorfor har 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling en lavendelfarvet farve?

Denne farve kommer fra ingrediensen clitoria ternatea (sommerfugleærteblomst), der også er kendt som blå matcha. Den har vist sig at have en beroligende og dulmende effekt på huden. Dens lyslilla farve blandes med glimtende mineralpigmenter, så du kan se, hvor rinse-off eksfolieringen er blevet påført. Bemærk: Farven på huden varierer, da den afhænger af din teint.

Hvornår skal jeg bruge 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling – om morgenen eller om aftenen?

Du kan bruge denne peeling både morgen og aften, selvom de fleste foretrækker at bruge den om aftenen. Påfør et godt lag på ren, tør hud, og undgå området omkring læber og øjne. Lad den sidde i 10 minutter og skyl derefter med varmt vand. Dup tør. Du bør ikke bruge en anden eksfoliering samtidig med dette produkt. Du bør ikke bruge det mere end en gang om ugen.
Om morgenen skal du altid påføre en bredspektret solcreme med solfaktor 30 eller derover. Når du opholder dig udendørs, bør du så vidt muligt bære beskyttende tøj, søge ind i skyggen og undgå at opholde dig for længe i solen.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel Full Size

SKIN PERFECTING 25% AHA + 2% BHA Eksfolierende Peeling

Full size
374,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).