-20%
The UnScrub
The UnScrub
The UnScrub
https://www.paulaschoice.dk/da/the-unscrub/7400.html

The UnScrub

260,00 kr. 208,00 kr.
20% rabat
  • The Unscrub er en rensescrub til ansigtet med naturlige, opløselige jojoba-perler, der blidt renser og polerer huden, og efterlader den silkeblød og aldrig rød eller tør.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Sensitiv hud
  • Ingredienser: Jojobaestere, Glycerin, Chamomile Flower Extract Se alle
  • Rutine: Renseprodukt
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.

Sådan fungerer det?

  • Opløselige perler, blid rensning

  • Gør hudens overflade glat

  • Fjerner overskydende olie

Endelig en ordentlig scrub.

Mød The UnScrub:

  • Blid rensning, nul irritation
  • Efterlader huden super blød og glat
  • Naturlige, opløselige jojoba-perler

The UnScrub egner sig perfekt til dem, der elsker den ekstra rene (men aldrig stramme eller tørre) fornemmelse, som en velformuleret scrub giver. The UnScrub fjerner al makeup, solcreme og skidt og polerer huden blidt med naturlige, økologisk nedbrydelige jojoba-perler, som opløses, mens du renser, og gør det umuligt, at skrubbe for meget. Giver en blød og glattere-end-nogensinde hud uden rødme eller irritation.

WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Jojobaestere

Jojobaestere
Miljøvenlige, opløselige perler, der renser huden uden at forårsage skade.

Glycerin

Glycerin
Er en genopfyldende og genopbyggende ingrediens, der findes naturligt i huden. Det hjælper huden med at vedligeholde et sundt udseende, og forsvarer den mod tørhed.

Chamomile Flower Extract

Ekstrakt af kamilleblomst
Kommer fra velduftende kamille (matricaria recutita), som har et moderat indhold af antioxidanter samt kraftige beroligende egenskaber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredients:
Aqua, Jojoba Esters (cleansing beads), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), Glycerin (skin replenishing), PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate (cleansing agent), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Decyl Glucoside (cleansing agent), Methyl Gluceth-20 (skin replenishing), PPG-20 Methyl Glucose Ether (cleansing agent), Glyceryl Stearate (texture enhancer), Stearyl Alcohol (texture enhancer), Polyacrylamide (suspending agent), Methyl Glucose Sesquistearate (texture enhancer), Sapindus Mukorossi (Soapberry) Peel Extract (cleansing agent/antioxidant), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (skin-soothing antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Xanthan Gum (texture enhancer), C13-14 Isoparaffin (texture enhancer), Caprylyl Glycol (preservative), Citric Acid (pH adjuster), Disodium EDTA (chelating agent), Laureth-7 (texture enhancer), Tocopherol (preservative), Phenoxyethanol (preservative), Ethylhexylglycerin (preservative).

Fremgangsmåde

1. Trin Renseprodukter The UnScrub

Sådan bruger du et renseprodukt

Gør dit ansigt vådt, og påfør en lille mængde af UnScrub-produktet på din hud med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt med lunkent vand. For at fjerne tung makeup, kan du gentage denne etape eller tørre forsigtigt med en blød, fugtig vaskeklud.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
The UnScrub

Reviews

FAQ

Most asked

Hvad gør UnScrub anderledes en andre scrubs?

The UnScrub er et mælkeagtigt renseprodukt, der vasker makeup, solcreme og skidt væk, ved blidt at polere hudens overflade med runde, naturlige, opløselige jojoba-perler. Da disse ultra-skånsomme perler opløses i kontakt med vand og et let tryk, er der ingen risiko for at komme til at skrubbe for meget. Du kan ikke skrubbe for meget med The UnScrub, så du skal ikke bekymre dig om, om du kan risikere at skade din hud.

Har Paula ikke altid sagt, at man ikke må skrubbe? Så hvorfor The Unscrub?

Det er sandt. Paula er meget anti-scrub. Men det er fordi almindelige rensescrubs indeholder grovkornede partikler, der skader din hud. Og du ønsker ikke at anvende noget på din hud, der kan skade den eller forårsage irritation. Så i stedet for grovkornede partikler, indeholder The Unscrub bløde, fleksible, opløselige jojoba-perler, som hver irriterer eller skader din hud, men garanterer en ren hud, der ser sund ud og føles super blød. Og det er præcist, hvad du ønsker.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

The UnScrub

The UnScrub

Full size
260,00 kr.
20% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).