https://www.paulaschoice.dk/da/resist-barrier-repair-advanced-moisturiser-travel-size/2247.html

Resist Barrier Repair Advanced Natcreme - Rejsestørrelse

100,00 kr.
  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Kedelig hud
  • Ingredienser: Hudidentiske ceramider, Tripeptid-5, ‌Vandmelonfrø-olie Se alle
  • Rutine: Natcreme
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Styrker, glatter og forbedrer hudens barriere

  • Opstrammer synligt og understøtter elasticiteten for en hud, der ser yngre ud

  • Forhindrer fugttab, holder fugtbalancen hele natten

Stærkere hud begynder med din barriere

For at fugte huden optimalt tilfører det specialiserede fugtkompleks vand til huden, hvor den har mest brug for det. En effektfuld cocktail af fem hudidentiske ceramider og kolesterol genopbygger hudens barriere. Den gør det ved at signalere til hudens eget lager af ceramider, at den skal fugte sig selv, hvilket betyder, at din hudbarriere kan fungere optimalt – hele tiden. Formuleringen beskytter også hudens naturlige kollagenniveauer, så huden ser fastere ud, og rynker synes mindre ved vedvarende brug. Tripeptid-5 understøtter fasthed og elasticitet, mens vandmelonfrø-olien er med til at opretholde fugtbalancen og berolige huden. Denne silkebløde lette lotion med en dugfrisk finish er det modsatte af tung.

Emballagen til produktet i fuld størrelse består af 36,51% genbrugsplast (i f.t. vægt).

Klinisk dokumentation

100% fik en forbedret hudbarriere på 30 minutter*

*Baseret på et uafhængigt klinisk studie med 30 deltagere

FØR
EFTER 30 MINUTTER
WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

Hudidentiske ceramider

Hudidentiske ceramider

Ingredienser, der er med til at forhindre fugttab og øge styrke og smidighed.

Tripeptid-5

Tripeptid-5

Et peptid, der understøtter fasthed og elasticitet for en stærkere hud med færre rynker, der ser yngre ud.

‌Vandmelonfrø-olie

Vandmelonfrø-olie

En duftfri planteolie rig på fedtsyrer (linolsyre), som er byggestenen i ceramider. Understøtter dannelsen af ceramider, som er afgørende for strukturen af den epidermale barriere.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (Solvent), 2,3-Butanediol (Humectant), Dicaprylyl Carbonate (Emollient), Glycerin (Humectant), Glycerin Stearate (Emollient), Cocoglycerides (Skin conditioning agent), Ceramide AG (Emollient), Ceramide NP (Emollient), Hydroxyacetophenone (Antioxidant), Sodium Hyaluronate (Emollient), Ceramide EOP (Emollient), Ceramide NG (Emollient), Ceramide AP (Emollient), Adenosine (Skin conditioning agent), Tocopherol (Antioxidant), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin conditioning agent), Palmitoyl Tripeptide-5 (Skin conditioning agent), Hexylene Glycol (Solvent), Trehalose (Skin conditioning agent), Cholesterol (Emulsion stabilizer), Squalane (Skin conditioning agent), Sodium Phytate (Chelating agent), Urea (Humectant), Hydrogenated Lecithin (Skin conditioning agent), Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil (Emollient), Caprylyl Glycol (Emollient), Sodium PCA (Humectant), Polyquaternium-51 (Humectant), Triacetin (Solvent), Sodium Polyacrylate (Emulsion stabilizer), Xanthan Gum (Emulsion stabilizer), Ethylhexyl Stearate (Skin conditioning agent), Phenoxyethanol (Preservative), Sodium Stearoyl Glutamate (Surfactant), Ethylhexylglycerin (Skin conditioning agent) [eur1/363v3].

Fremgangsmåde

5. Trin Fugtighedscremer Barrier Repair Advanced Natcreme - Rejsestørrelse

Sådan bruger du en creme

En natcreme er det sidste trin i din aftenrutine.
Påfør natcremen i ansigtet, efter brug af renseprodukt, skintonic, eksfoliering og serum med antioxidanter eller anden målrettet behandling.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme - Rejsestørrelse

Reviews

FAQ

Most asked

Hvorfor har Paula’s Choice udviklet RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme?

Efter succesen med vores RESIST Anti-Aging-hudplejeserie, så vi muligheden for en ny formulering af Barrier Repair Natcreme med Retinol - et produkt, som har været på markedet i mange år. Vi kan nu tilbyde en avanceret formulering med endnu flere ingredienser, der understøtter barrieren og holder fugtbalancen hele dagen. Vores sortiment indeholder nu en innovativ natcreme, som er meget velegnet til alle hudtyper og alle rutiner. Uanset om du allerede er fan af RESIST eller er ny bruger af serien, så er denne barrierestyrkende formulering et must-have!

Hvad er forskellen på den første RESIST Barrier Repair Natcreme med Retinol og denne RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme?

En af de vigtigste forskelle er, at vores nye formulering ikke indeholder retinol. Derudover er den nye Advanced Natcreme nu formuleret til alle hudtyper med endnu flere barriere-genopbyggende ingredienser, der modvirker dehydrering og tørhed, som kan føre til tegn på sensitivitet, rødme, kløe og et generelt trist, svækket udseende. Den nye formulering omfatter også vandmelonfrø-olie, der indeholder linolsyre: byggestenen i hudens egne ceramider, og tripeptid-5, der bekæmper rynker og tab af fasthed. Formuleringerne har den samme tekstur.

Min hud virker meget irriteret og er særligt sensitiv. Kan jeg bruge RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme?

Ja, fordi den er en reparerende natcreme, er den med til at styrke, glatte og forbedre hudens sarte barriere. Denne natcreme tilfører også de ingredienser, som din hud behøver for at danne sine egne ceramider, som er de grundlæggende byggesten i en sund og stærk hud. Bemærk dog, at det ikke er et sårhelende produkt og derfor ikke bør anvendes på skadet hud.

Jeg har sensitiv hud med tendens til rosacea – er RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme noget for mig?

Ja, for formuleringen er fyldt med barriereforstærkende og beroligende ingredienser, som kan være en hjælp til at forbedre symptomer på rosacea såsom rødme, sensitivitet og hud, der føles tør, stram, kløende eller bare ubehagelig.

Hvad er det specialiserede fugtkompleks i RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme?

Det specialiserede fugtkompleks er en avanceret fugtgivende kombination af ingredienser, der forekommer som en del af hudens naturlige fugtfaktor. Med alderen og opbyggede miljøskader bliver huden mindre i stand til at genopbygge disse fugtgivende stoffer. Det medfører, at huden bliver mere tør og virker trist. Manglen på disse fugtgivende faktorer påvirker også cellefornyelsen (den bliver lavere og mere uregelmæssig), hvilket giver en ubalance i fugtniveauet i de øverste lag. Nøgleingredienser i dette kompleks er bl.a. natrium PCA, natrium-hyaluronat, glycerin, urea og trehalose.

Hvordan hjælper formuleringen huden med at fugte sig selv?

Ved hjælp af en specialiseret kombination af ingredienser, der samarbejder om at holde huden fugtet og beskyttet. Sammen sørger glycerin, urea og natrium PCA for at bevare vandet i vores øverste hudlag. Trehalose (en sukkerart) hjælper med at gøre hudens ydre lag stærkere og bedre til at holde på fugten. Natriumhyaluronat fungerer som et vandreservoir på overfladen af vores hud. Polyquaternium-51 (også inkluderet i denne formulering) er med til at styrke hudens beskyttende barriere, mens kompleksets kombination af ceramider og kolesterol hjælper med at reparere og styrke.

Fuldend din rutine

Forskning

Pharmaceuticals, August 2021, pages 1-22
Journal of Drugs in Dermatology, April 2021, pages S3-S9
Frontiers in Chemistry, October 2020, pages 1-8
OCL Lipids and Cosmetics, October 2020, pages 1-9
Italian Journal of Dermatology and Venereology, June 2018, pages 396-402
Journal of Food Science and Technology, April 2018, pages 1552-1561
Pharmaceutical Research, February 2018, pages 1-13
Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology, March 2009, issue 3, pages 38-43

Produktet er i restordre

RESIST Barrier Repair Advanced Moisturiser Travel Size

RESIST Barrier Repair Advanced Natcreme - Rejsestørrelse

Rejsestørrelse
100,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).