• Power Duo Renser + Forfiner Tilstoppede Porer
 • Power Duo Renser + Forfiner Tilstoppede Porer
-15%
Power Duo Renser + Forfiner Tilstoppede Porer
-15%
Power Duo Renser + Forfiner Tilstoppede Porer
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-renser-forfiner-tilstoppede-porer-powerduo10.html

Renser + forfiner tilstoppede porer

 • Denne kraftfulde duo renser tilstoppede porer og reducerer sorte hudorme og uren hud, så huden bliver glattere og mere klar.

 • Skin Type: Blandet hud, Fedtet hud
 • Concern: Uren hud , Hudorme , Store porer
 • Ingredients: Niacinamide/Vitamin B3 , Salicylic Acid/BHA , Licorice root extract View all
15% rabat på sæt
666.00 kr 566.10 kr
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste

Produktet er i restordre

Power Duo Renser + Forfiner Tilstoppede Porer

Renser + forfiner tilstoppede porer

15% rabat på sæt
666.00 kr 566.10 kr
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).

Ikke IIkke tilfreds? Du får fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • 60 day money-back guarantee
 • Safe payments
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Denne multi-taskende duo tackler sorte hudorme, uren hud og store porer. Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant absorberes hurtigt og fjerner hurtigt døde hudceller både på overfladen og inde i porerne samt reducerer sorte hudorme og pletter. 10% Niacinamid Booster forfiner synligt porerne og får dem tilbage i deres naturlige form samt hjælper med at mindske rødme fra pletter.

 • Nøglefunktioner

  Fjerner lag af døde hudceller

  Opløser tilstoppede porer og gør dem finere

  Afhjælper uren hud og hudorme

 • Fremgangsmåde

  Fugt en vatrondel let med Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant, og påfør produktet i hele ansigtet, inklusive øjenområdet (undgå den nederste vippelinje og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Tryk 2-3 dråber 10% Niacinamid Booster ud, og bland dem i dit foretrukne serum eller natcreme, eller anvend produktet alene. Ved brug om morgenen følges op med en dagcreme, der indeholder en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover. Hvis du er nybegynder i anvendelsen af eksfolieringer, så anbefaler vi, at du gradvist opbygger brugen heraf fra en gang hver 14. dag til en eller to gange om dagen. Det kan kræve lidt forsøg og fejltagelser, inden du finder den bedst egnede hyppighed til din hud.

 • Bedømmelser

  Thank you for submitting your review! It will be reviewed by our staff before it is posted.

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Niacinamid/B3-vitamin
  Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ekstrakt fra lakridsrod
  Dette planteekstrakt har kraftige antioxidantiske og beroligende egenskaber. Kan være en effektiv hjælp til at forbedre ujævn teint.

  Please check the individual products for ingredient listings.

 • FAQ

  Godt at vide, før du går i gang:
  Hvis det er nyt for dig, at anvende eksfolierende produkter, så er det bedst at øge brugen heraf gradvist for at undgå irritation. Vi anbefaler, at man begynder med en gang hver 14. dag, også bygger op til 1-2 gange per dag. Det kan kræve lidt forsøg og fejltagelser, inden du finder den bedst egnede hyppighed til din hud. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover, da din hud bliver en anelse mere følsom over for sollys, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant føles en lille smule klistret/fedtet på ansigtshuden. Hvad skyldes det?
  Hvis BHA’en føles klistret, er det højst sandsynligt fordi, du anvender for meget af produktet. Gennemsnitligt har man brug for det, der svarer til størrelsen af en ært, og det er bedst kun at påføre produktet i et tyndt lag. Det ”fedtede” følelse kan skyldes det høje indhold af glykol (glykol hjælper BHA med at trænge ind i hudens overflade og fungerer samtidigt som et vandbindende middel). Hvis du har brugt for meget af produktet eller bor i et fugtigt klima, så kommer denne følelse mere til udtryk.

  Kan jeg anvende 10% Niacinamid Booster rundt om mine øjne?
  Du kan anvende 10% Niacinamid Booster rundt om øjnene, enten alene eller blandet med to til tre dråber at din foretrukne øjencreme, serum eller natcreme.

 • Ekspertråd