• Power Duo Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop
 • Power Duo Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop
-20%
Power Duo Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop
-20%
Power Duo Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop
-20%
Power Duo Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop
-20%
Power Duo Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-reducerer-uren-hud-udglatter-ansigt-og-krop/powerduo22.html

Reducerer uren hud + udglatter ansigt og krop

 • Få glat hud og mindre uren hud fra top til tå med denne daglige eksfolierende duo.

 • Hudtype: Alle hudtyper
 • Hudtype: + Alle hudtyper
 • Hudproblemer: Uren hud, Anti-Aging
 • Ingredienser: Salicylsyre/BHA, Ekstrakt af grøn te, Antioxidanter Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
601,00 kr. 480,80 kr.
20% rabat
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
inden for 60 dage – også selv om produktet har været i brug.
 • Dette sæt indeholder

 • Hvad kan det?

  Få en mere klar og glattere hud fra top til tå med denne duo af de bedst sælgende eksolieringer, der anvender BHA’ens (salisylsyrens) evne til at rense porerne. Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering fjerner opbyggede lag af døde hudceller og renser porerne indvendigt samt reducere sorte hudorme, uren hud og rødme i ansigtet. 2% BHA Body Spot Eksfoliering eksfolierer blidt tør, ru hud på kroppen, mens den forbedrer fremtoningen af uren hud og røde knopper og giver dig en blødere, fugtet og silkeglat hud.

 • Nøglefunktioner

  Afhjælper uren hud og hudorme

  Fjerner lag af døde hudceller

  Forbedrer hudens teint og tekstur

 • Fremgangsmåde

  Når du anvender en BHA-eksfoliering for første gang, skal den introduceres langsomt i din hudplejerutine. Begynd med at bruge din eksfoliering en gang om dagen hver anden dag. Øg derefter brugen til en eller to gange dagligt afhængigt af din huds reaktion.

  Påfør Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliant i ansigtet, efter du har renset din hud og brugt skintonic, morgen og aften. 2% BHA Body Spot Eksfoliant kan anvendes om morgenen eller om aftenen. Om dagen skal der altid sluttes af med en solcreme fra Paula’s Choice i ansigtet og på de kropsdele, der er udsat for solens stråler.

 • Reviews

 • Ingredienser

  Hvad er hovedingredienserne?

  Salicylsyre/BHA
  Er fortrinsvis en eksfoliering, som hjælper med at fjerne døde hudceller på hudens overflade og inde i porerne. Salicylsyre er derfor effektiv til at reducere udbrud af uren hud og hudorme. Den har også beroligende egenskaber.

  Ekstrakt af grøn te
  Besidder kraftige antioxidanter og beroligende egenskaber. Dybdegående forskning har desuden bevist dets mange fordele for huden, inklusive afhjælpning af tegn på aldring.

  Antioxidanter
  Hjælper med at beskytte huden mod skadelige radikaler, blandt andet dem, som er forårsaget af sollys og forurening. De afhjælper tegn på aldring og beroliger huden.

  Tjek venligst de enkelte produkter for ingredienslister.

 • FAQ

  Good to know before you start using your exfoliant.
  It is best to gradually build up use of a BHA product. Start by using your exfoliant once every other day and then increase usage to once or twice daily based on your skin’s response. Du er nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Anvend altid en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover om dagen. Din hud bliver en anelse mere følsom over for solen, når du anvender et eksfolierende produkt, så chancen for at blive solskoldet eller få solskader er lidt større.

  Skin Perfecting 2% BHA Flydende Eksfoliering føles en lille smule klistret/fedtet på ansigtshuden. Hvad skyldes det?
  Hvis BHA’en føles klistret, er det højst sandsynligt fordi, du anvender for meget af produktet. Gennemsnitligt har man brug for det, der svarer til størrelsen af en ært, og det er bedst kun at påføre produktet i et tyndt lag. Det ”fedtede” følelse kan skyldes det høje indhold af glykol (glykol hjælper BHA med at trænge ind i hudens overflade og fungerer samtidigt som et vandbindende middel). Denne følelse bliver forstærket, hvis du bruger for meget af produktet eller lever i et fugtigt klima.

 • Ekspertråd