-20%
Power Duo Opstrammer + Forynger
Power Duo Opstrammer + Forynger
https://www.paulaschoice.dk/da/power-duo-opstrammer-forynger/powerduo15.html

Opstrammer + Forynger

Bekæmp fine linjer, rynker, pigmentpletter samt kedelig og dehydreret hud med denne power duo med anti-aging fordele.

1.086,00 kr. 868,80 kr.
20% rabat
  • Bekæmp fine linjer, rynker, pigmentpletter samt kedelig og dehydreret hud med denne power duo med anti-aging fordele.

  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Kedelig hud
  • Ingredienser: Ceramider, Retinol, Vitamin C Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Styrker hudens naturlige barriere

  • Hjælper med til at få en mere ungdommelig hud

  • Udligner fine linjer og rynker

Tackler avancerede tegn på aldring med en cocktail af kraftige, klinisk dokumenterede ingredienser. Ren retinol reducerer synligt fine linjer og rynker, mens koncentreret C-vitamin giver kedelig hud glød og mindsker pigmentpletter. Vores unikke CollagenSupport Complex med fugtgivende ceramider styrker hudens naturlige barriere samt giver den et fastere udseende og gør den blødere.

null

Ingredienser

Dette sæt indeholder:

Clinical Ceramide-Enriched Natcreme (50 ml)

Vores mest avancerede natcreme med fem ceramider, C-vitamin og 0,1% retinol til at tackle tegn på aldring.

Read more

Clinical 1% Retinol Behandling (30 ml)

En effektfuld behandling med 1% retinol, som opstrammer huden og udligner pigmentpletter og rynker.

Read more

Fremgangsmåde

Nybegynder med retinol? Giv din hud mulighed for at vænne sig til brugen af retinol ved gradvist at opbygge brugen af Clinical 1% Retinol Behandling. Begynd med tre gange om ugen, derefter hver anden aften og til sidst hver aften, hvis din hud kan tåle det. Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Natcreme kan bruges hver aften, da den indeholder en lavere procentdel af retinol.

Påfør en mængde svarende til en ært af Clinical 1% Retinol Behandling om aftenen, efter brug af et renseprodukt, skintonic og en eksfoliering. Slut af med Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Natcreme. Om morgenen skal der altid sluttes af med dagcreme med en bred spektrum solbeskyttelse solfaktor 30 eller derover, når man bruger disse produkter.

Opstrammer + Forynger

Reviews

FAQ

Kan jeg anvende Clinical 1% Retinol Behandling eller Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Natcreme under graviditet eller amning?
Procentdelen af retinol i Clinical 1% Retinol Behandling og Clinical Ceramide-Enriched Opstrammende Natcreme kan sammenlignes med styrken af receptpligtige retinoider (og bør ikke anvendes under graviditet eller amning). På grund af forholdet mellem retinol (kosmetisk variant af A-vitamin) og retinoider, så anbefaler vi, at du ikke anvender disse produkter, hvis du er gravid eller ammer, med mindre din læge eksplicit har givet tilladelse hertil. Selvom der ikke er noget direkte bevis for, at kosmetisk retinol kan være skadelig, så foretrækker vi at være på den sikre side.

Hvad skal jeg gøre, hvis min hud reagerer voldsomt på Clinical 1% Retinol Behandling?
Hvis din hud reagerer for voldsomt, (hvilket resulterer i rød, skællet eller tør hud), så mindsk brugen af Clinical 1% Retinol Behandling, eller bland et pump Clinical 1% Retinol Behandling med din foretrukne Paula’s Choice serum, Resist Moisture Renewal Oil Booster eller natcreme. Hvis din hud fortsat reagerer, så stop med at bruge produktet. Beskyt dagligt din hud med en dagcreme med en bred spektrum solcreme med solfaktor 30 eller derover.

Hvad er CollagenSupport Complex?
CollagenSupport Complex i vores Clinical Ceramide-Enriched Natcreme kombinerer de fem ceramiders genopfyldende egenskaber med retinol for at styrke den underbyggende effekt. Dens indhold af flere forskellige C-vitaminer hjælper huden med at forsvare sig mod miljøbelastninger og give en fastere hud. Dette kompleks giver huden de væsentlige byggesten, den har brug for, for at forny sig selv og genopbygge dens naturlige barriere.

Hvordan adskiller Clinical-produkter sig fra Resist eller andre kategorier af hudplejeprodukter fra Paula’s Choice?
Clinical-produkter har en målrettet, forstærket formel til løsning af specifikke hudproblemer, såsom svære tegn på aldring, dehydrering og solskader. Alt i alt, er det et spørgsmål om, hvad der passer bedst til dine behov. Det er perfekt at sammensætte en anti-aging rutine, der blander Resist, Clinical og andre produkter fra Paula’s Choice hudplejelinje, der henvender sig til din hudtype og problemer.

Hvad er ceramider?
Ceramider er en naturlig, fundamental del af din hud, som hjælper med at vedligeholde et præcist fugtniveau, så din hud er glat og jævn. De er yderst vigtige med hensyn til at holde huden sammen (ligesom mursten og mørtel), beskytte den mod dehydrering, tegn på følsomhed samt miljøskader, som skræller hudens beskyttende overflade af. Ceramider er den mest almindelige del af huden og udgør over 50% af dens sammensætning. Efterhånden som vi bliver ældre, begynder ceramidernes antal at falde. Og som et resultat heraf, svækkes hudens barriere, hvilket kan lede til irritation, tørhed og tendens til rødme. Hudplejeprodukter, der indeholder ceramider (og andre fordelagtige ingredienser), kan hjælpe med at afhjælpe disse symptomer.

Produktet er i restordre

Power Duo Opstrammer + Forynger

Opstrammer + Forynger

1.086,00 kr.
20% rabat
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).