null

NY CALM-HUDPLEJESERIE

Gå målrettet efter årsagerne i stedet for at lindre symptomerne

NY CALM: øjeblikkelig og vedvarende lindring til sensitiv hud


70% af alle mennesker oplever at have sensitiv hud. Det gør, at hudbarrieren bliver svagere, og at der ses tidligere tegn på aldring.


CALM reducerer tegn på sensitivitet, før de får mulighed for at udvikle sig. Den beskytter mod tidlige tegn på aldring og styrker hudbarrieren med de forskningsbaserede ingredienser allantoin, beta-glucan og bitter fåreporesvamp.

Prøv den NYE CALM-hudplejeserie

Hvert produkt er specifikt formuleret til at reducere rødme og sensitivitet. Det kan give sensitiv hud alt, hvad den behøver for at få øjeblikkelig lindring og blive styrket med tiden.

CALM Nærende Milky Skintonic

240,00 kr

Denne beroligende, mælkeagtige skintonic giver øjeblikkelig fugttilførsel og beroliger rødme. Samtidig styrker den hudens barriere og understøtter mikrobiomet, så fremtidig sensitivitet kan forebygges.

Se alle detaljer

CALM Ultra-Gentle Renseprodukt

227,00 kr

Et blødt, behageligt renseprodukt, der fjerner makeup og urenheder, samtidig med at hudens barriere bevares. Den beroligende formel efterlader en silkeglat finish og giver rødme-reducerende fordele.

Se alle detaljer

CALM 1% BHA Eksfoliering Sensitiv Hud

317,00 kr

En ikke-slibende leave-on-eksfoliering, der forsigtigt udjævner ophobninger af hudceller og fjerner tilstopninger af porer samtidig med, at hudens sarte barriere bevares.

Se alle detaljer

CALM Repairing Serum

350,00 kr 297,50 kr

Serummet er fyldt med antioxidanter og beroliger straks sensitiv hud og synlig rødme takket være dens effektive kombination af fugtgivende + anti-aging-ingredienser.

Se alle detaljer

CALM Rescue & Repair Intensiv Natcreme

317,00 kr

Denne ultra-fugtgivende natcreme giver øjeblikkelig lindring til tør hud, beroliger rødme og sensitivitet. Dens formel med antioxidanter og blødgørende midler hjælper med at beskytte hudens sarte barriere.

Se alle detaljer

CALM Rescue & Repair Weightless Natcreme

317,00 kr

En let natcreme til sensitiv, fedtet/kombineret hud. Giver lindring til synlig rødme og udglatter samtidig med, at den er gavnlig mod rynker og andre tegn på aldring.

Se alle detaljer

Prøv CALM-sæt nu med 20% rabat

KØB NU
Prøv CALM-sæt nu med 20% rabat