5% Niacinamide Body Serum Travel size
5% Niacinamide Body Serum Travel size
https://www.paulaschoice.dk/da/niacinamide-body-serum/5817-01.html

5% Niacinamid Body Serum - Rejsestørrelse

Et aktivt serum til kroppen, der bekæmper uensartet hudtone, ru tekstur og efterlader huden glat og blød.

110,00 kr.
  • Et aktivt serum til kroppen, der bekæmper uensartet hudtone, ru tekstur og efterlader huden glat og blød.

  • Er produktet velegnet til min hud? Tag quizzen
  • Hudtype: Alle hudtyper
  • Hudtype: + Alle hudtyper
  • Hudproblemer: Anti-Aging, Pigmentpletter, Kedelig hud
  • Ingredienser: D-panthenol (Vitamin B5), Niacinamid/B3-vitamin, Ekstrakt fra figenkaktus Se alle
Hudtype:
+ Alle hudtyper
- +
Fjern fra ønskelisten Tilføj til ønskeliste
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling
Prøv 60 dage.
Ikke tilfreds? Så kan du fuld tilbagebetaling

Sådan fungerer det?

  • Giver en jævn teint og modvirker misfarvning

  • Genopbygger barrieren for at opnå ungdommelig hud

  • Fugter huden

En glat og ensartet glød fra top til tå.

Glem alt om din normale bodylotion - denne serum til kroppen indeholder aktive ingredienser, der vil gøre en forskel, når det gælder de mere vanskelige udfordringer omkring hudpleje til din krop. Skift til vores lette serum til kroppen, som reparerer skader efter hårfjerning og effektivt fugter huden. Niacinamid (vitamin B3) udjævner teinten, mens 5% d-panthenol (vitamin B5) dæmper genstridig misfarvning, og ekstrakt fra figenkaktus genopbygger hudens fugtbarriere. Sammen styrker alle disse ingredienser huden og stabiliserer hudens mikrobiom, så du kommer til at stråle.

niacinamide body serum 5810 niacinamide body serum 5810
WE KNOW SKIN.

Find ud af, om denne formulering fungerer for dig.

Hudpleje fungerer nemlig bedst, når den passer til din hudtype.

Hvilken hudtype har du?

WE KNOW SKIN.

Vask dit ansigt med et mildt renseprodukt, og vent i 15-30 minutter. Vælg, hvad du ser og føler.

Hvilke hudproblemer vil du gerne løse?

WE KNOW SKIN. (Vælg én mulighed).

Ingredienser

Hvad er hovedingredienserne?

D-panthenol (Vitamin B5)

D-panthenol (Vitamin B5)
Også kendt som pro-vitamin B5, er et fugtighedsbevarende middel, der øger fugttilførslen betydeligt ved at tiltrække og holde på fugten. Det kan også reducere synlig rødme i ansigtet udløst af overfølsomhed.

Niacinamid/B3-vitamin

Niacinamid/B3-vitamin
Er en yderst effektiv ingrediens til at genopbygge huden, som synligt kan forbedre fremtoningen af store porer, ujævn teint, fine linjer og kedelig hud.

Ekstrakt fra figenkaktus

Ekstrakt fra figenkaktus
Forskning har vist, at figenkaktussen og dens blomster er rigtig gode kilder til antioxidanter. Mange af disse har en særlig beroligende effekt på huden. Figenkaktussens frugtkød, frø, stængel og skræl indeholder hudvenlige mineraler såsom kalcium, kalium og magnesium samt spormineraler som mangan, zink og kobber.

Den komplette ingrediensliste:

Ingredienser:
Aqua (water), Panthenol (humectant), Niacinamide (skin restoring), Caprylic/Capric Triglyceride (emollient), Coco-Caprylate/Caprate (emollient), Glycerin (humectant), Pentylene Glycol (skin restoring), Myristyl Myristate (skin restoring), Hydrogenated Farnesene (solvent), Squalane (skin restoring), Glyceryl Stearate Citrate (skin restoring), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient/antioxidant), Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil (emollient), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter (occlusive), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (occlusive), Polyglyceryl-3 Stearate (skin restoring), Propanediol (solvent), Saccharide Isomerate (skin restoring), Sodium Polyacrylate (preservative), Glyceryl Stearate (skin replenishing), Caprylyl Glycol (emollient), Xanthan Gum (skin restoring), Tocopherol (skin restoring), Ethylhexylglycerin (skin restoring), Hexylene Glycol (surfactant), Sclerotium Gum (skin replenishing), Lecithin (skin restoring), Pullulan (binder), Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract (skin protectant), Pantolactone (humectant), Sodium Phytate (chelating agent), Silica (stabilizer), 1,2-Hexanediol (solvent), Citric Acid (pH adjuster), Sodium Citrate (buffering agent), Bacillus Ferment (humectant), Phenoxyethanol (preservative), Hydrogenated Lecithin (skin replenishing).

Fremgangsmåde

Påfør en gang dagligt et tyndt lag efter rensning og eksfoliering for at behandle områder fra halsen og nedefter, der har en ujævn tekstur eller teint. Suppler med en fugtighedscreme, hvis det er nødvendigt. Om morgenen skal du altid afslutte med en solbeskyttelse med solfaktor 30 eller højere.

Her ser du din hudplejerutine morgen og aften trin for trin.
1. Trin Renseprodukter
Fugt dit ansigt og påfør en lille mængde med blide, cirkulære bevægelser. Skyl godt. Gentag processen, hvis du har brugt meget makeup, eller brug en ren, våd vaskeklud.
2. Trin Renseprodukter
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen. Skal ikke skylles af.
3. Trin Eksfolieringer
Påføres forsigtigt med fingerspidserne eller en vatrondel i ansigtet og på halsen inklusive øjenområdet (undgå vippelinjen og øjenlågene). Skal ikke skylles af. Begynd forsigtigt: Anvend produktet hver anden dag, og hold øje med din huds reaktion. Brug det herefter op til to gange om dagen.
4. Trin Behandlinger
Tag en mængde på størrelse med en perle i din hånd, og påfør det en til to gange dagligt i ansigtet, på halsen og i øjenområdet.
5. Trin Fugtighedscremer
Brug en dagcreme som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen. Påføres i rigelige mængder mindst 15 minutter før, du går ud i solen. Som altid er det bedst at påføre igen hver anden time, når huden har været udsat for direkte sollys.
5% Niacinamid Body Serum - Rejsestørrelse

Reviews

FAQ

Most asked

Kan jeg bruge 5% Niacinamid Body Serum i ansigtet? 

Ja, præcis som med alle vores øvrige hudplejeprodukter til kroppen kan serummet også bruges i ansigtet. Vi opfordrer dig til at eksperimentere lidt for at finde ud af, hvilket kropsplejeprodukt du foretrækker hvor.

Jeg har ikke store porer på min krop, så hvorfor skal jeg bruge 5% Niacinamid Body Serum?

Du behøver ikke at have store porer for at have fordele af dette produkt. Niacinamid er en god hjælp til denne udfordring med huden, men hovedformålet med serummet er, at det udjævner teinten og hjælper med at opbygge en stærkere, sundere hudbarriere. Husk på, at huden har porer fra top til tå, og at de kan blive store overalt på kroppen, særligt hvor der er flere oliekirtler (f.eks. brystet og øverste del af ryggen). Porer er blot en af de udfordringer med huden, som den alsidige ingrediens niacinamid kan håndtere.

Kan jeg bruge 5% Niacinamid Body Serum under min solcreme i løbet af dagen?

Ja, faktisk spiller niacinamid en stor rolle i at beskytte huden mod solskader. Derudover har panthenol og det fugtighedsbevarende middel saccharid-isomerat beroligende fordele.

Hvad er fordelen ved D-panthenol i denne formel?

Panthenol hjælper huden med at opretholde tilstrækkelige fugtighedniveauer, mens den synligt forbedrer fastheden over tid. Dens beroligende virkning kan også hjælpe med at reducere kløende hud forårsaget af tørhed eller forstyrrelse/manglende funktion af hudens barriere. Kort sagt, D-panthenol spiller en stor rolle, når det gælder sund hud.

Hvordan er 5% Niacinamid Body Serum sammenlignet med resten af kropsplejen fra Paula's Choice? Kan man kombinere serummet med andre produkter?

Selvom der er andre områder, som også er vigtige i kropspleje, har 5% Niacinamid Body Serum fuldt fokus på at håndtere ujævn teint og tekstur, samtidig med at den forbedrer fugttilførslen og hudens naturlige reparationsproces. Herunder er nævnt mere specifikke forskelle: 5% Niacinamid Body Serum håndterer ujævn teint, tekstur og generel mangel på fugttilførsel. 2% BHA Body Spot Eksfoliering & Skin Revealing Body Lotion 10% AHA håndterer ru tekstur, afskalning, trist hud og tilstoppede porer. Skin Smoothing Retinol Kropsbehandling er målrettet en række forskellige tegn på aldring og tegn på solskade, herunder tabet af fasthed.

Hvis du kæmper med flere udfordringer med huden på kroppen, kan du sagtens lægge disse kropsplejeprodukter i flere lag for at opnå bedre resultater:

1. Start først med eksfoliering på ren hud.
2. Følg herefter op med 5% Niacinamid Body Serum og/eller Skin Smoothing Retinol Kropsbehandling på de ønskede områder.
3. Sørg for at genopbygge huden, så den er blød og glat med din foretrukne bodylotion, body butter eller creme.
4. I løbet af dagen skal du altid afslutte med Paula’s Choice solbeskyttelse faktor 50 på hud, som er udsat for solen.

Fuldend din rutine

Produktet er i restordre

5% Niacinamide Body Serum Travel size

5% Niacinamid Body Serum - Rejsestørrelse

Rejsestørrelse
110,00 kr.
Dette produkt er pt. udsolgt. Udfyld din e-mailadresse her nedenfor, så sender vi med glæde en besked, så snart det er på lager igen!

Din e-mailadresse er beskyttet af vores privatlivspolitik (GDPR).