Man kan skrubbe hudorme væk | sandt eller falsk?

Sorte hudorme har ikke noget med skidt at gøre, eller hvor ofte du vasker eller skrubber dit ansigt. Sorte hudorme skyldes, at en pore stopper til med sebum og døde hudceller.

Der er flere grunde til at en pore kan stoppe til. En af grundene er, at der produceres for meget sebum (olie) inde i poren af hormonelle årsager. Døde hudceller hober sig op og blokerer for passagen af sebum.

En anden grund er, at poren ikke fungerer korrekt eller er deformeret, hvilket tilstopper passagen af sebum, og dermed stopper poren til. Når den ophobede blanding af sebum og døde hudceller når op til overfladen, så oxiderer den og bliver sort.

Du kan skrubbe og fjerne den øverste del af den sorte hudorm, men det løser ikke den underliggende årsag. Derfor vil der hurtig komme en ny sort hudorm. Prøv i stedet et velformuleret produkt med BHA (salicylsyre). Salicylsyre er en fantastisk ingrediens til at komme af med sorte hudorme på.

Hvis du ønsker at eksfoliere lidt med dine hænder, så anbefaler vi, at du bruger en blød vaskeklud med et mildt, vandopløseligt renseprodukt eller en ekstra mild scrub, der er formuleret til at rense i dybden uden at slibe huden af.

Related products

Kombineret hud, Fedtet hud
-15%
Kombineret hud, Fedtet hud
Kombineret hud, Fedtet hud

Kundeservice

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilke produkter, der egner sig bedst til din hud? Vores Kundeservice er hudplejeeksperter, og de er her for at hjælpe dig med at vælge de produkter, der passer bedst til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at få de sidste nye produkter, eksklusive tilbud og ekspertråd om hudpleje.